Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem,
plánuju pro dceru oslavu narozenin (březen/duben). Nemůžu se spoléhat na počasí a tak řeším indoor variantu. Na oslavě bude cca 10 dětí (2-7 let) plus tak 20 dospělých. Nechci být omezena časem (díky tomu jsem vyřadila Monkey´s gym - za 2 hodiny tahat děti domu je mission impossible).
Už jsem se dostala k užšímu výběru a ráda bych se zeptala vás, zda máte někdo s těmito místy zkušenosti a jaké. A také na kolik vás taková oslava vyšla.
Time Out CČM (je to na druhém konci Prahy, ale slyšela jsem chválu)
Cukrárna U Prokůpků (Řepy, nenašla jsem žádné reference, ale vypadá to fajn)
Slunečnice (docela fajn, ale menší. Hnusná lokalita a okolí)
Případně ocením další nápady. Třeba nějaké školky či MC kde nabízí možnost oslav a je tam dostatečně velký hrací prostor.
Děkuji! ![]()
Kavárnu u Prokopu znám, nevím jestli to nebude na takový počet osob malé. Oslavy tam dělají, zkusila bych jim tam napsat, zavolat a zeptat se. synovi se tam libilo.
@masinka69 je tak super. Malé myslíš pro děti nebo celkově? Ten prostor se mi zdál dostatečný. A když vezmu, že některé děti jsou menší a vystačí si s míčky a některé naopak už dřepí u tabletu tak počítám, že na prolejzačkách bude tak 6 dětí. Otázka je kolik jich tam bude „z venku“. Na kolik vás to ta vyšlo?
No v Řepích to žádná sláva není, hlavně je tam děsný vzduch, děti jsou vždycky hned úplně durch. Timeout je v každém obchodním centru, tak se zkus poptat, tam to mají všude hezký a hlavně prostorný.
@Run TimeOut je jen na čerňáku a na pankráci ne? To je prašť jak uhoď. A na Pankrác reference taky nejsou. Já mám trochu blok právě, že je to v obchoďáku. Ale výběr je teda hodně omezený. Líbí se mi třeba Kralík v rádiu, ale to je pro pidi děti a nedá se tam parkovat. Upřednostňuju směr na Prahu 6.
Mrkni na Coolnicku, ale je to ve Vrsovicich - da se tam pronajmout cela mistnost, pani vedouci je moc prijemna - muze objednat vyzdobu, pohosteni apod… Na kolik to celkem vyjde zalezi na tom co objednas: http://coolnicka.cz/?…
Doporucuju coolnicku. Uz trikrat jsem tam male delala oslavu narozenin. Uzasny prostredi, fajn ceny, deti se tam uzasne zabavi. Nase nejoblibenejsi hernicka. Jinak slunecnice neni spatna, ale nenabizi takovy servis co se tyka oslav narozenin. Myslim tim vyzdobu nebo pronajmuti jedne mistnosti, nebo rovnou cele hernicky, jako to nabizi coolnicka.
@Zuzva To je fajn, ale zda se mi to pro pidi deti stejne jako Kralik v radiu. A i prostor malinky. Plus se tam neda parkovat
Ale cena za pronajem je dobra.
Jinak pronajmuti zadni mistnosti, plus vyzdoba a dve velke oblozene misy stalo 2000 kc. V cene bylo i vstupne pro deti.
@mirink jo? ta slunecnice na Chodove? Pan nam rikal, ze i vyzdoba i pronajem mozny je. A i fotky tomu odpovidaji.
A ta Coolnicka teda - kolik vas tam bylo? Fakt se tam vejdeme?
Cena je fakt prizniva.
@Berenikee tak slunecnice je o neco vetsi, nez coolnicka, to je fakt. Myslim ze nejlepsi by bylo, kdyby jsi osobne sla omrknout coolnicku nebo slunecnici na chodove a pak se rozhodla. Ono podle fotek na internetu se jen rozhodovat myslim neni uplne nejlepsi napad. Aby jsi pak treba nebyla prekvapena.
Na oslavy by byla super třeba i Coala Café. Jen je to až v Hostivaři. Ale vyřádí se tam i sedmiletí. Já mám dceru 9 let a přestalo jí to tam bavit až letos. Ale my tam jezdíme přes zimu dost často.
Jinak Timeout je také na Zličíně, kdybys trvala na něm. Akorát tam nevím, jak to mají s pořádáním oslav.
Dětské oslavy se pořádají i ve funparku Žirafa v Čestlicích
@Berenikee píše:
@masinka69 je tak super. Malé myslíš pro děti nebo celkově? Ten prostor se mi zdál dostatečný. A když vezmu, že některé děti jsou menší a vystačí si s míčky a některé naopak už dřepí u tabletu tak počítám, že na prolejzačkách bude tak 6 dětí. Otázka je kolik jich tam bude „z venku“. Na kolik vás to ta vyšlo?
my tam byli jen jako v herničce, takže nevím na kolik vyjde oslava, je pravda, že jsem tam nebyla už asi rok, tak nevím, jestli se to tam nezměnilo. malé mi to přijde spíš celkově, pokud by tam byli i lidé z venku, třeba to na oslavy pro větší počet lidí i zavírají, nevím. jinak šest dětí je na prolejzačku OK. Hezké je i toto http://www.brum-bambule.cz
@nozu píše:
Na oslavy by byla super třeba i Coala Café. Jen je to až v Hostivaři. Ale vyřádí se tam i sedmiletí. Já mám dceru 9 let a přestalo jí to tam bavit až letos. Ale my tam jezdíme přes zimu dost často.
Jinak Timeout je také na Zličíně, kdybys trvala na něm. Akorát tam nevím, jak to mají s pořádáním oslav.
Dětské oslavy se pořádají i ve funparku Žirafa v Čestlicích
Tak v Koala cafe se mi nelibi a Zirafa je psycho
jako asi dobry, ale takovej marast nechci. Rada bych, aby dospeli nemuseli pro antidepresiva ![]()