Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zhubnu! Prestanu kourit! Poridim si treti dite!… atd…
Taky si davate predsevzeti do Noveho roku? Ja to snad nikdy nedelala… letos me to ale napadlo… treba bych naaahodou byla jedna z milionu, co to dodrzi. ALE! Co kdyz nezhubnu? -nemam poradny stravovaci navyky, dojidam po detech,… Neprestanu kourit? -Kdyz si jdu na balkon zapalit, je to jedina chvilka, kdy mam klid od 21m dvojcat, ktery me nekdy privadeji k silenstvi! Nepodari se mi spontalne otehotnet? -mame dvojcata z ivf, ja jsem v poradku, manzel ma uplne spatne SPG…2 roky pred detmi ani nyni od porodu jsem neotehotnela?
Ale ja bych taaaak chtela to vsechno dodrzet! Jenze co kdyz naaahodou zhubnu, prestanu kourit, porodim treti dite a pak? Pak se zblaznim!
zacnu chlastat ![]()
Takze…mate nekdo v planu nejaka predsevzeti? ![]()
Nedavam si zadny. Kdyz uz jsem si dala, tak jsem stejne ani nezacala
![]()
Jinak ja nekourim a nad detmi ani neuvazuji ![]()
Příspěvek upraven 26.12.13 v 22:44
Jo, až na to kouření stejný, jako jsi jmenovala
nekouřím, takže to řešit nemusím, ale mám v plánu zhubnout, a to dost radikálně, a zadělat na třetí dítě, někdy v létě, hned jak zhubnu. teĎ nechci, protože by nebylo vůbec vidět bříško, a o to se nechci ochudit ![]()
@sestramona píše:
Pak se zblaznim!zacnu chlastat
Takze…mate nekdo v planu nejaka predsevzeti?
No tak si pak zas dáš předsevzetí, že přestaneš chlastat ![]()
Jinak, né - předsevzetí si nedávám. Nějak jsem tenhle zvyk nepochopila. Když chci přestat kouřit, udělám to a nebudu čekat na konec roku
@Nejhodnější píše:
Nedavam si zadny. Kdyz uz jsem si dala, tak jsem stejne ani nezacala![]()
![]()
Jinak ja nekourim a nad detmi ani neuvazuji
Příspěvek upraven 26.12.13 v 22:44
a pak, ze zeny nemaji rozum ![]()
Jo, já mám svá každoroční, zhubnu a nebudu držkovat na manžela. Letos přidám, že budu vzornou matkou a nějak zařídím, abych měal větší, ne - raději svatou, trpělivost se svými dětičkami, že na ně nebudu ječet a nenechám se vytáčet, jak to půjde skloubit s tím nebudu jíst čokoládu a zhubnu, to zatím věru netuším ![]()
Jinak predsevzeti a ja jsme si taky nesedli od samoeho pocatku, takze moudrejsi ustoupi a zadne si uz nedavam a mam klid
![]()
@terinka4444 mozna si dam predsevzeti jen to dite…tim padem prestanu kourit ( v tehotenstvi ani v obdobi kojeni jsem nekourila) a hubnuti nebudu muset zatim resit ![]()
Beru to tak, že lidé si dávají předsevzetí k 1.1.-aby si dobře pamatovali, kdy nastala ta zásadní změna. Od kdy zhubli, od kdy nekouří…
A je to asi i takový národní zvyk-od nového roku přestávám-jíst, kouřit, pít, začnu cvičit…
@terinka4444 píše:
Jo, já mám svá každoroční, zhubnu a nebudu držkovat na manžela. Letos přidám, že budu vzornou matkou a nějak zařídím, abych měal větší, ne - raději svatou, trpělivost se svými dětičkami, že na ně nebudu ječet a nenechám se vytáčet, jak to půjde skloubit s tím nebudu jíst čokoládu a zhubnu, to zatím věru netuším
zacni brat LSD…ono je pak tezky pribirat, kdyz lednici hlida velky drak ![]()
Dávám, celkem plním, samozřejmě ne vždy. Na příští rok jich mám už asi 8 ![]()
Zajímavý článek zde: http://www.growjob.com/…vzeti-smysl/
@1.zizi píše:
Jinak predsevzeti a ja jsme si taky nesedli od samoeho pocatku, takze moudrejsi ustoupi a zadne si uz nedavam a mam klid![]()
![]()
Nesedli jste si proto, že si dáváš špatný předsevzetí.
Musíš si dát předsevzetí jako - omezím uklízení, začnu jíst víc čokolády, jednou měsíčně půjdu na dámskou jízdu, začnu kouřit dlouhé cigarety…
Taky si předsevzetí nedávám…taky nevydržím, tak proč se trápit.
Nicméně, zhubnout chci -i když né jako předsevzetí do nového roku…
viděla jsem se na aktuálních vánočních fotkách a udělalo se mi zle
![]()