Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ve-ru do prvního napití
né, netušim. viděla jsem nějakou její akci, že byla fakt načančaná, zpívala live, bez problémů. Osobně je mi to fuk, ale je příjemnější číst, že se jí něco povedlo, než kde se zase ožrala nebo džambulkovala ![]()
@Ve-ru jj u Kašpárka, pak bude nějaký zpívání taky na Barandově, no Iveta a skandály, tak se jí snaží využít( nebo zneužít) díky sledovanosti ![]()
ale objektivně musím říct, že co to bylo za „trosku“ tak prokoukla, sluší jí to, ale přeju jí aby už do toho nespadla a vydržela
Když ji vidím, chce se mi zvracet. Takže doufám, že comeback bude jen rychlá záležitost.
Stejne skonci nekde na podlaze predavkovana prasky…jen je neskutecne blba, ze se jen JA JA JA o toho kluka se vubec nezajima…
@Ve-ru Džambulka je nesmrtelná
co to je Kašpárek
hlásím, že na déčku zatím žádná invaze není ![]()
Já už mám vůči ní averzi. Myslím, že to bude stále jako na houpačce - nahoře X dole.
Je mi líto jejího syna, že musel vidět svoji mámu v takových stavech.
Klikla jsem na diskuzi, protože mě první napadl Jiří Bartoška…
Ta holka je chudák, závislá a naivní až blbá, nevím, proč na ni každej plive, je to jak davová psychóza. Nikdy jsem ji neposlouchala, rádio přeladím, telku přepnu. Do mrtvol se nekope. A jestli se vyhrabala z trosek a najde se ještě pár fanoušků, tak co by ne…přeju jí to.
@martina.se Já ji právě vůbec nepoznala
Fakt prokoukla, ale myslím, že to nebude na dlouho ![]()
@lyrica Mně jí ještě tak před rokem bylo líto, teď ji vidět fakt nemusím
Ale nemusela jsem ji nikdy, je na mě moc přeslazená a sluníčková, stejně jako Bílá
![]()
Iveta je zase zpátky?
Dneska jsem po dlouhé době zapla telku a tam reklama na „Vánoce s Ivetou“, teď jsem si zapla Kašpárka a tam se Iveta snaží vařit 
Takže…jak dlouho myslíte, že bude trvat tenhle comeback?