Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ve-ru já nějak nemumím litovat lidi, co si za spoustu věcí můžou sami, no a to hlavně svoji naivitou a neuvěřitelnou hloupostí. Její závislost, to už je jako věc jiná, ale zase to se dá léčit. Naivní a blbá bude napořád ![]()
Takže její,,pípání,, místo mluvení mi normálně zvyšuje tlak
![]()
@Katie So Asi jo
Nepředpokládám, že by ji někdo napodoval, jako třeba Elvise nebo Jacksona ![]()
@kozisek Radek Kašpárek - Co bude dnes k večeři ![]()
@dani24687 Nazdar
Tebe jsem dlouho nikde neviděla
Myslíš, že jí o Vánocích nabídnou něco k pití? ![]()
Jak tahle troska může ještě někoho bavit nechápu :-/. Nedá se na ní koukat.
@Anjes Nemusíš hned moralizovat, nikdo do ní nekope
Jenom, že není populární svýma písničkama, ale tím, kolikrát se vrátila a vytratila a kde se všude zhroutila a ožrala ![]()
@Ve-ru jí? vždy
no to víš, peču, uklízím, chodíme ven, poslední dobou nějak net nestíhám ![]()
@Ve-ru píše:
@martina.se Já ji právě vůbec nepoznalaFakt prokoukla, ale myslím, že to nebude na dlouho
však to je vždycky jak na houpačce, jednou super koc a druhej den troska ![]()
@lyrica Mě jí fakt líto bylo, ale je prostě labilní, ta by měla dostat max. prášky na hlavu a místo chlastu rychle špunty, pak by se z toho možná dostala. ![]()
@dani24687 Já bych se nedivila, kdyby jí něco nalili v přímém přenosu a čekali, až se tam najebe, aby měli sledovanost
To jsem nevěděla, že jsi tam zodpovědná matka ![]()
Oni jí Rychtáře zavřou a zas začne. Podle mě si vždycky najde chlapa takovýho vyžírače energie a ona se pak sesype. Tohle vidím max do jara.
Já se divím, že už Rychtář a paní(slečna) Bartošová dávno nesedí… To, co předváději oni, to se nevidí ani v cirkuse.. ![]()
Příspěvek upraven 19.12.13 v 18:16
@Katie So píše:
Já se divím, že už Rychtář a paní(slečna) Bartošová dávno nesedí… To co předváději oni, to se nevidí ani v cirkuse..
@mejdylko píše:
Oni jí Rychtáře zavřou a zas začne. Podle mě si vždycky najde chlapa takovýho vyžírače energie a ona se pak sesype. Tohle vidím max do jara.
Zavřou? ![]()
@Ve-ru dyť Rychtář furt dělá nějaký průsery a má na krku hromadu soudů za napadení ex manželky a Macury. Je to nervák. Iveta ještě párkrát dostane přes držku, pak se zas napije a bude to s ní zas blbý. Ale doufám že ne, dyť kvůli chlastu přišla už i o syna ![]()
@mejdylko Tak to nevím, já to nesleduju, akorát, že jsem dneska byla v šoku, že televize je zas plná Ivety ![]()