A zase ta tchýně...

35782
17.6.17 16:09

Hele je hezké, že zakladáš po xte diskuzi, ale čteš vůbec ty odpovědi potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7939
17.6.17 16:10

Tohle resis uz minimalne v pate diskuzi a porad to stejne. Z veskerych rad, ktere tu padly, sis vubec nic nevzala.
Co od teto dalsi ocekavas???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
17.6.17 16:23

Poslala bych je oba do P. r.d. e.l. e. a šla bydlet jinam. Snad nejsi taková chudinka abys todle snašela a pokud si - je mi tě líto. Nebo otravit tchyni ale nevím zda to ve vězení bude o něco lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
17.6.17 16:25

Mělas tu už tolik rad a všeho, já nevím, myslíš že když to sem budeš psát furt dokola, tak ti někdo napíše něco jiného? Dokonalého? Tohle máš řešit s přítelem, pokud nechce, tak se odstěhuj nebo můžeš zkusit založit další diskuzi, třeba tam, konečně někdo už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15220
17.6.17 16:46

Pokud přítel trvá na soužití s maminkou, máš jen dvě možnosti, smířit se s tím jakou máš tchýni, nebo se rozejít s přítelem a zařídit si normální život. Já osobně bych toto nesnesla ani den, to bych byla raději sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.6.17 17:18
@Anonymní píše:
Spiš přitele kvuli ni nechci opustit. potřebuju jenom jak přitom všem se ke mě chova jak na ni mam reagovat

Pokud ti to vše vadí, odstěhuj se. Za tak málo peněz sama ale bydlet nebudeš. Pokoj nejde zamknout?
Nikdy bych se nenastěhovala ke tchýni do 3+1 a to máme dobrý vztah. Jestli se ke tchýni chováš stejným stylem, jakým píšeš, tak to ani s tebou není jednoduché. Hlavně netěhotni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.6.17 17:20

Vzala bych roha a rychle, nebo ji vylepsila caj jedem a krysy :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.17 17:38

Uz jsme ti radili x krat. Ty neumis cist :roll:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
17.6.17 18:02

Navrhni mu odstehovani se. Jestli to s tebou mysli vazne, půjde s tebou. Pokud matka neni nejak fyzicky postizena, nebo mentalne, ted myslim fakt nemoc ne hadky, neni duvod s ni bydlet. Priteli vysvetli, ze chces svuj prostor a matku muzete navštěvovat.. Jestli ma ale radsi mamu, stejne je to pro vztah nepouzitelny :D A lepsi se rozejit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
17.6.17 18:17

Jezisi, tak se odstehuj a najdi si poradneho chlapa :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
17.6.17 18:20

Tak určitě bych neplatila 3500 Kč za nájem tchyni 8o, to se divím, že to přítel dovolí. Když je přítel fixovanej na maminku až takhle nezdravě (letět s ní i na dovolenou, když už spolu bydlíte? - No potěš). Buď zatni zuby a doufej, že to se to někdy zlepší (nezlepší) a nebo si zkus najít někoho vyzrálejšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
17.6.17 18:32

Píšeš to tady pořád dokola :roll: :zed: Rady zřejmě ani nečteš nebo nerozumíš psanému textu :zed: Je úplně zbytečné, aby v tvé diskuzi kdokoliv ztrácel čas s nějakou radou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
17.6.17 18:38

Uteč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
17.6.17 18:51

Jak s ní dobře vycházet? Na dálku.
Přítele si chceš nechat, tzn. očekáváš založení rodiny v 3+1 s tchýní, to bude krása :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
17.6.17 19:17
@Anonymní píše:
Spiš přitele kvuli ni nechci opustit. potřebuju jenom jak přitom všem se ke mě chova jak na ni mam reagovat

Tak si precti, co ti psaly holky v tech predchozich diskuzich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová