Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, vím, že se tu poslední dobou pořád přemílají kočárky, ale nikde jsem nenašla odpověď na otázku, nad kterou pořád přemýšlím.
My teď máme trojkombinaci, teď v zimě ještě jezdíme v hlubokém, ale dá se potom z toho udělat sporťák a to tak, že se odendá jeden přední díl jakoby tý vaničky a dá se tam takový to madlo - něco podobného jako deltim
Ten kočárek je ale dost těžkej a taky ho mám už okoukanej
takže, teď na jaře bych chtěla malý (to jí bude 10 měsíců) koupit něco „lehčího“, ale právě nevím vlastně co.
Moc se mi třeba líbí ty sportovní trojkolky X-lander, ale napadá mě, jestli třeba nění lepší klasický golfáč a jestli by ta trojkolka nebyla vlastně podobná tomu, co já bych udělala z toho svýho kočáru. V čem se to vlastně liší? Neměla bych třeba místo takový trojkolky koupit takový ty golfový hole s těma menšíma kolečkama? Nebo to se kupuje ještě až je prcek větší? A do kolika let se vlastně používají „kočárky“ ? Vím, že je to možná trošku nesrozumitelně napsaný, ale nevím, jestli koupit lehčí klasický golfky nebo nějakou sportovní trojkolku a golfky už vůbec.
Prosím, poradíte mýmu „zmatenýmu“ dotazu?
Díky moc
Ahoj … tak u nás to dopadlo následovně. Prcek jezdil do cca 6m v hlubokém pak jsme sundali korbičku a jezdilo se ve sporťáku, ale pak mi přišel už hodně těžký (a taky okoukaný) tak jsem koupila golfáč (teda spíš menší a lehčí provedení sport. kočárku) no a pak jsem ještě koupila Quinny Zapp, což je nejmenší kočárek na trhu, mimochodem na nakupování po centru a v nák. centrech nemá chybu, v autě super, protože je krásně skladný. No a malému je dneska 15m, doma ťape, ale venku chodit nechce, takže sice jezdí v kočárku, ale strašně nerad. Vidím to, že v létě, což mu bude okolo 1,5 už kočárek nebudeme potřebovat. Takhle je to u nás. Tím chci říct, že nemá cenu to s kočárkama přehánět… ale bohužel taky se mi spousta věcí okouká … a pak se neudržim a koupim něco dalšího. Jo a ještě i s golfkama projíždim sněhem, trochu si máknu, ale zase nikoho nemusim prosit, když ho chci zvednout v MHD. Ten starý máme v kočárkárně a občas s nim vyjedeme, ale to spíš s manželem, ono totiž, jak dítě roste a těžkne a ještě váha dítěte
nic moc.
ahoj!
tak ja mam podobny problem jako ty.mam deltim sport ajsem s nim desne nespokojena,furt neco nefunguje,chci si pockat do brezna na BVV bude PRO DITE a tam je plno kocaru vystaveno,takze si hodlam koupit nejaky golfac ale nejaky lepsi-polohovatelny atd.ale zase nevim co s tema dvojityma koleckama ze zkusenosti vim ze s tim blbe jezdi.tak se rozmyslim porad asi jako ty. ![]()
tak to jsem ti moc neporadila,co?