a zase ten kočárek

203
16.1.06 21:27

a zase ten kočárek

Ahoj holky, vím, že se tu poslední dobou pořád přemílají kočárky, ale nikde jsem nenašla odpověď na otázku, nad kterou pořád přemýšlím.

My teď máme trojkombinaci, teď v zimě ještě jezdíme v hlubokém, ale dá se potom z toho udělat sporťák a to tak, že se odendá jeden přední díl jakoby tý vaničky a dá se tam takový to madlo - něco podobného jako deltim

Ten kočárek je ale dost těžkej a taky ho mám už okoukanej :) takže, teď na jaře bych chtěla malý (to jí bude 10 měsíců) koupit něco „lehčího“, ale právě nevím vlastně co.
Moc se mi třeba líbí ty sportovní trojkolky X-lander, ale napadá mě, jestli třeba nění lepší klasický golfáč a jestli by ta trojkolka nebyla vlastně podobná tomu, co já bych udělala z toho svýho kočáru. V čem se to vlastně liší? Neměla bych třeba místo takový trojkolky koupit takový ty golfový hole s těma menšíma kolečkama? Nebo to se kupuje ještě až je prcek větší? A do kolika let se vlastně používají „kočárky“ ? Vím, že je to možná trošku nesrozumitelně napsaný, ale nevím, jestli koupit lehčí klasický golfky nebo nějakou sportovní trojkolku a golfky už vůbec.

Prosím, poradíte mýmu „zmatenýmu“ dotazu?

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
16.1.06 21:55

Ahoj … tak u nás to dopadlo následovně. Prcek jezdil do cca 6m v hlubokém pak jsme sundali korbičku a jezdilo se ve sporťáku, ale pak mi přišel už hodně těžký (a taky okoukaný) tak jsem koupila golfáč (teda spíš menší a lehčí provedení sport. kočárku) no a pak jsem ještě koupila Quinny Zapp, což je nejmenší kočárek na trhu, mimochodem na nakupování po centru a v nák. centrech nemá chybu, v autě super, protože je krásně skladný. No a malému je dneska 15m, doma ťape, ale venku chodit nechce, takže sice jezdí v kočárku, ale strašně nerad. Vidím to, že v létě, což mu bude okolo 1,5 už kočárek nebudeme potřebovat. Takhle je to u nás. Tím chci říct, že nemá cenu to s kočárkama přehánět… ale bohužel taky se mi spousta věcí okouká … a pak se neudržim a koupim něco dalšího. Jo a ještě i s golfkama projíždim sněhem, trochu si máknu, ale zase nikoho nemusim prosit, když ho chci zvednout v MHD. Ten starý máme v kočárkárně a občas s nim vyjedeme, ale to spíš s manželem, ono totiž, jak dítě roste a těžkne a ještě váha dítěte :( nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
16.1.06 23:23

ahoj!
tak ja mam podobny problem jako ty.mam deltim sport ajsem s nim desne nespokojena,furt neco nefunguje,chci si pockat do brezna na BVV bude PRO DITE a tam je plno kocaru vystaveno,takze si hodlam koupit nejaky golfac ale nejaky lepsi-polohovatelny atd.ale zase nevim co s tema dvojityma koleckama ze zkusenosti vim ze s tim blbe jezdi.tak se rozmyslim porad asi jako ty. :lol:
tak to jsem ti moc neporadila,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4