Kočárek Hartan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
459
12.1.06 11:31

Kočárek Hartan

Zdravím. Chtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s kočárkem značky Hartan. Dcera známé od mamy jej prý má - konkrétně myslím Hartan Top Line (jaké číslo nevím) - a bude jej prodávat. Koupila jej za nákupní cenu 11 000Kč (měla to nějak se slevou) a teď jej prodává za 7500Kč. Jinak jsem zjistila, že v obchodech stál asi kolem 15 000Kč. Ještě jsem se na něj nebyla podívat. Prý je lehký a dobře se s ním jezdí a zatáčí.

Moc děkuji za jakékoliv informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1274
12.1.06 12:23

ahoj!
mám 3 měsíčního syna mám taky Hartan Topline od známé - používala ho 2 roky a je pořád jak nový. Lehce se skládá, přehazuje rukojeť a je lehký. I tedˇ v zimě se s ním dobře jezdí a je uvnitř prostorný - malý se tam v pohodě vejde nabylený i s fusakem. Původně jsem nechtěla použitý kočárek, chtěla jsem nový za rozumnou cenu. Ale všechny mi připadaly nekvalitní - takové rozvrzané a těžko se s nima manipulovalo, tak jsem se nechala nakonec přemluvit na Hartan a jsem maximálně spokojená. Je to kvalitní německá značka, myslím si že neprohloupíš když ho vezmeš

http://tickers.TickerFactory.com/…c9a9/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
12.1.06 12:32

Ahoj Veru, moc děkuji za názor. Přeji ať se tobě i Dominikovi daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.1.06 14:04

Ahoj, tak já mám taky Hartan Top Line, kupovala jsem ho v Německu se slevou v roce 2004. Jsme s ním taky spokojená, i když nějaké ty chybičky se taky vloudí. Vypadá krásně, elegantně, nepůsobí tak těžkopádně jako jiné kočárky . Ale…váží opravdu přes 16 kg. Je to tedy střední kategorie. Manipulace s ním je výborná. Po určité době začal stáčet k jedné straně, ale pak se to samo upravilo. Pak se tento problém ještě objevil jednou, ale to nám bohužel někdo cizí zohnul osičky. :) Rukojeť je kvalitní, přehazovací. Což je možná taky důvod, že při jízdě jakoby malinko rezonuje - je to minizvuk, ale já jsme puntičkářka, tak to slyším a občas mi to vadí. Nákupní košík je spíše z menších, ale stačí. „Klouby“ jsou z plastu, velmi kvalitního a odolného, ale musí se taky promazávat, jinak trochu vrže. Potahové látky jsou kvalitní a dobře se udržují - ovšem asi ne všechny, viděla jsme už i látky, které mi k údržbě dobré nepřišly. Tak si na to dej pozor. Mám originál tašku a vypadá to skvěle. Jediné, co mi vadí je, že pokud se dítě narodí v létě, tak taška na dítě je moc teplá a bez tašky to není úplně nejlepší, neb je to vlastně sporťák. A nemá tudíž ochranu hlavičky. A to si myslím není moc dobře pro čerstvě narozené dítě…To nebyl náš případ, proto mi to nevadilo. Rozhodně si ale myslím, že se vyplatí si pořídit tzv. prodloužení lůžka, kočárek to uzavře a dítě je pak skoro jako v korbičce. Kočár je dobrý i do terénu, zvládne ho velmi dobře - mám to odzkoušeno, u nás pořádné silnice skoro ani neexistují. Celkově tedy Hartan doporučuju, úplně ideální kočárek neexistuje a toto je velmi dobrá volba. Pokud bys chtěla ještě cokoli vědět, tak mi napiš, ráda ti zodpovím. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.1.06 18:31

Ahoj Zizi, moc Ti děkuji za skvělý popis kočátku! Asi tedy do toho půjdu.
Přeji hodně zdraví a štěstí tobě i tvému dítku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.1.06 18:38

Ahoj,
holky, jsem také ve fázi hledání pravého kočárku, mohla byste mi některá poradit internetovou adresu, kde bych si ho mohla prohlédnout? Moc děkuju!
 Jitka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.1.06 20:42

Kolekce Hartan 2006 je na adrese www.kocarky.com
Lenka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie