A zase to miminko... Jak na to?

7257
20.8.10 07:56

a zase to miminko...

milé maminky mám pár otázek: 1. Kolikrát za den papá vaše 5m mimčo na UM a kolik ml. 2. Máme 2+kk a jak v ložnici tak v obýváku máme jednu postýlku protože neni možný převoz z jedné místnosti do druhé. Tak se ptám jestli je tu ještě někdo se 2 postýlkama v malém bytě. 3.kdy začit s ovocnym příkrmem. Jestli až sni celou skleničku masozelenina? 4. A poslední otázečka kolik váží a měří vaše mimi v 5m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
20.8.10 08:26

Takže za mě (ale jak koumám, vlastně ti nepomůžu … ):

1. Plně kojím, takže nemohu odpovědět. Prostě podle žízně. Cca po třech hodinách.
2. Máme velký byt (RD do patra), ale postýlek a míst k uložení mám několik ......
3. Ovocné přesnídávky jsem podávala u obou dětí až po mrkvi (a následně masozelenině) a bezpříchuťových kaší.
4. V 5 měs. cca 6,5 kg a 6,8 kg. Kolik měřili, už nevím, ale nosili vel. 74, takže okolo 65 - 70 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
20.8.10 08:47

Ahoj,
1. jídlo 5× denně - tak cca 850 ml Nutrilonu celkem
2. mám taky 2+kk, ale postýlka je jen jedna v ložnici. V pokoji mám pro malého lehátko a deku s hrazdičkou
3.já začala v ukončeném 5. měsíci s maso-zeleninou, v 6. měsíci s ovocem (to jsme ještě na celé skleničce maso-zeleniny určitě nebyli), v 7. měsíci s kaší…hlavně proto, aby se mi to dobře pamatovalo, od kdy co jíme. :wink:
4. - viz podpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
20.8.10 08:58

ahojky,
1.V 5 měsících začal blbnout s mlíkem, jedl 6× denně (vč. noci) 120-160 ml a začali jsme zavádět zeleninu k obědu.
2. My máme 2+1 a jednu postýlku v ložnici, v obýváku pěnovou podložku a nově ohrádku (co začal lézt). Kamarádka ve 2+1 měla tři - v obýváku, ložnici a cestovní jako ohrádku v kuchyni.
3. Začali jsme měsíc po zelenině, to už měl zavedeno i maso.
4. v 5 měsících 8 kg, kolik měřil nevím, ale odhaduju něco přes 70 cm. (Na osmiměsíční kontrole měl 78)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.8.10 09:43

tak to jsem ráda že nejsem jediná s dvěma postýlkama a více. Malej mi taky právě začal blbnout s mlíkdm. Jedl 5krát po 4hod po 200ml. A mám pocit že se zase začíná dožadovat po 3hod. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
20.8.10 10:56
motika píše:
tak to jsem ráda že nejsem jediná s dvěma postýlkama a více. Malej mi taky právě začal blbnout s mlíkdm. Jedl 5krát po 4hod po 200ml. A mám pocit že se zase začíná dožadovat po 3hod. Ach jo…

No tím výrazem „blbnout“ myslím, jakože ppostupně pil míň a míň, až třeba se dostal na 30 ml a leckdy i celou stovku ml jsem dokrmovala lžičkou, pak stříkačkou, atd. a od 8 měsíců pije pouze jednou v noci ve spánku (když se vzbudí, musím čekat, až zas usne), jinak vůbec nic.
Takže co já bych tenkrát dala za blbnutí ve stylu častějšího pití :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí