Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj, zajímalo by mě, jestli i vaši prcci potřebovali mít hotový eeg, kvůli prvnímu očkování. holce budou už skoro 4měsíce a ještě nebyla očkovaná.. mam z toho nervy. prej musí být hotový eeg. tomu nerozumim!!!!
Tak o tom slyším prvně. Byl nějak komplikovaný porod nebo je prcek nějak nemocný?
bubulina píše:
Tak o tom slyším prvně. Byl nějak komplikovaný porod nebo je prcek nějak nemocný?
noo narodila se přidušená. a nalokala se výkalů z plodový vody. vlastně jí zachranovali prvních 76h.. ale kvůli očkování eeg, je mi taky divný…
Tak já se přiznám,že o tom slyším prvně.My byly očkovaný normálně,žádné vyšetření.
hmm, tak snad dr. ví, co dělá.. a o jaké očkování jde? o hexu?
jj o hexu.. taky to nechápu.. ona má ted jestě dovolenou, celý se to oddaluje a protahuje. byli jsme i na krvi, ta je ok. tak nevim proč eeg.
buď ráda, že se to protahuje, čím později tím jedině líp určitě nic nepropásnete !!!!
Bubina píše:
buď ráda, že se to protahuje, čím později tím jedině líp určitě nic nepropásnete !!!!
to nechápu… proč? já slyšela, že čím později, tím horší má prcek vedlejší učinky..
Ahoj,bude to určitě kvůli tomu přidušení při porodu, náš prcek se zase při porodu nakazil a měl infekci, tak docházíme na neurologii a eeg jsme museli absolvovat taky. Je to kdyby nahodou byl nějak poškozený nervový systém, aby očkování miminku neublížilo. Ale určitě bude vše dobrý, my už máme naočkováno komplet a bez komplikací, tak se nenervuj. Sára
Ahoj,
mně se miminko narodilo o 5 týdnů dříve a preventivně také chodíme k neurologovi. Ten dal do zprávy pro dětskou doktorku potvrzení, že se může očkovat hexa. také jsme začali s očkováním až ve 4 měsících (korigovaně ve 3), opravdu není kam pospíchat, nic vám neuteče. raději ať máš jistotu od neurologa, že se očkovat může a mimi to neublíží.
ahaaa tak přeci jenom to bude kvůli přidušení… tak děkuju. moje mudra je totiž divná, moc jí nevěřim.. proto se ptám.. ale určitě díky.. taky chodíme k neurologovi a to eeg vlastně napsal on..