První očkování

4706
19.8.10 15:00

první očkování

ahoj, zajímalo by mě, jestli i vaši prcci potřebovali mít hotový eeg, kvůli prvnímu očkování. holce budou už skoro 4měsíce a ještě nebyla očkovaná.. mam z toho nervy. prej musí být hotový eeg. tomu nerozumim!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1703
19.8.10 15:03

Tak o tom slyším prvně. Byl nějak komplikovaný porod nebo je prcek nějak nemocný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.8.10 15:06
bubulina píše:
Tak o tom slyším prvně. Byl nějak komplikovaný porod nebo je prcek nějak nemocný?

noo narodila se přidušená. a nalokala se výkalů z plodový vody. vlastně jí zachranovali prvních 76h.. ale kvůli očkování eeg, je mi taky divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
19.8.10 15:13

Tak já se přiznám,že o tom slyším prvně.My byly očkovaný normálně,žádné vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
19.8.10 15:16

hmm, tak snad dr. ví, co dělá.. a o jaké očkování jde? o hexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.8.10 16:17

jj o hexu.. taky to nechápu.. ona má ted jestě dovolenou, celý se to oddaluje a protahuje. byli jsme i na krvi, ta je ok. tak nevim proč eeg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.8.10 16:32

buď ráda, že se to protahuje, čím později tím jedině líp určitě nic nepropásnete !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.8.10 16:41
Bubina píše:
buď ráda, že se to protahuje, čím později tím jedině líp určitě nic nepropásnete !!!!

to nechápu… proč? já slyšela, že čím později, tím horší má prcek vedlejší učinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sára.t
19.8.10 19:40

Ahoj,bude to určitě kvůli tomu přidušení při porodu, náš prcek se zase při porodu nakazil a měl infekci, tak docházíme na neurologii a eeg jsme museli absolvovat taky. Je to kdyby nahodou byl nějak poškozený nervový systém, aby očkování miminku neublížilo. Ale určitě bude vše dobrý, my už máme naočkováno komplet a bez komplikací, tak se nenervuj. Sára

• Citovat
  • Upravit
19.8.10 21:26

Ahoj,

mně se miminko narodilo o 5 týdnů dříve a preventivně také chodíme k neurologovi. Ten dal do zprávy pro dětskou doktorku potvrzení, že se může očkovat hexa. také jsme začali s očkováním až ve 4 měsících (korigovaně ve 3), opravdu není kam pospíchat, nic vám neuteče. raději ať máš jistotu od neurologa, že se očkovat může a mimi to neublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.8.10 22:08

ahaaa tak přeci jenom to bude kvůli přidušení… tak děkuju. moje mudra je totiž divná, moc jí nevěřim.. proto se ptám.. ale určitě díky.. taky chodíme k neurologovi a to eeg vlastně napsal on..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí