Co všechno děláte s miminky?

39
18.8.10 13:06

co všechno děláte s miminky??

Ahojky. Chtěla sem se zeptat a poradit.. Mám doma 2 měsíční holčičku. Co všechno děláte vy s takle malými mimiky když nespí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
18.8.10 13:14

tak v tomto věku jsem většinu času kdy nespal (a že spal hodně maličko) malého pronosila. Trpěl na prdíky, takže jsem ho měla pořád v ruce, tam byl spokojený a chodili jsme. Já mu při tom všechno ukazovala, měla jsem i ergo nosítko, ale v něm dlouho nevydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
18.8.10 13:33

Tak já se přidávám, také by mě to zajímalo. Já mám 7mi týdenní holčičku, když nespinká, tak ji mám po papání třeba půl hodiny v náručí, hladím ji, povídám ji a třeba zpívám, pak hajá v postýlce a má tam různé hračky, které teda sleduje, ale dlouho nevydrží a začne plakat. Nepatřím mezi upovídané typy, nejsem na takové to žvatlání, ale snažím se na ni co nejvíc mluvit, je mi totiž líto, když jen tak hajá v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
18.8.10 13:41

Matyho jsem nakojila, půl hodiny nosila po bytě a povídala mu, pak jsem ho půl hodiny uspávala, on hodinu spal a nanovo :zed:
Mája je oproti Matymu dost šizená, buď ju mám chvilku na klíně a povídám jí, nebo kolem ní skáče Maty s bojovým pokřikem.
Taky je mi líto nechat dítě jen tak ležet v postýlce a koukat :nevim:
Chtělo by to najít nějakej kompromis, ale z vlastní zkušenosti vím, že jak dítě začnu nosit, už nesmím přestat. Pokud nechám ležet, vydrží ležet a koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.8.10 13:49

Holky zkuste stáhnout a prostudovat. http://uloz.to/…oji-deti.zip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
18.8.10 13:54

Povídáme si, leží na zemi na hrací dece a bouchají do hraček na hrazdičce, jsou chvilku v lehátkách, sledují mě v místnosti, atd. Mám ale dvojčata, tak je na nošení neučím. Prvního jsem nosila furt, ale on trpěl na prdíky a jen tak byl v klidu :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.8.10 14:48

Náš malej vydržel v tomhle věku asi 10 minut sledovat kolotoč nad postýlkou. Jinak jsem ho taky hodně nosila a povídala mu nebo zpívala(i když teda sebekriticky musím říct, že dost falešně… :oops: ) a to dělám doteď (budou mu skoro 2 roky ) a už je to sním docela konverzace a zpívat se už taky snaží… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.8.10 18:09

„Povídáme“ si, chodím ven s kočárkem, když je nevrlý, tak chovám. Ale pokud vydrží koukat na zvířátka (na ochranném pásu okolo postele), tak ho nechám, to bych jinak nic neudělala… a co až budou další děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
18.8.10 21:09

tak já hóóódně nosila,ráno co si pamatuju, jsem postýlku převezla do kuchyně pověsila prádlo z večera vypraný,umyla nádobí,malá zatím koukala na kolotoč a poslouchala písničky, pak se nosila, spala, chvilku na dece,pinkala do hraček,s tím děckem toho moc nevymyslíš je ještě hodně malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
18.8.10 21:15

my taky, malý jsou tři a něco měsíce. před měsícem měla taky problémy s prdíky a vůůůůůůůůůůbec přes den nespala… jak se píše že takhle malý mimísci spí 16-20h denně, tak to je pěkná blbost…

• většinou byla zvědavá a musela jsem jí hodně nosit po bytě.. prostě exkurze.. zajímaly jí ale taky pohádky od táty.. vždycky u toho žvatlala.. hrací deka byla taky užasná..byl chvíli klid…

nooo a ted kočička spinká přes noc 9h a přes den před každym papaánim hodinku, což je fakt super.. už nemá problémy ani s prdíky.. jsem za to hrozně ráda… :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
19.8.10 15:58

hopsala jsem s mimčem na míči a povídala mu nějaký říkadla nebo jsem komentovala, co vidím v televizi :-)
celkem dost času strávil u mě v náručí u e-mimina :mrgreen: :oops:
postýlku jsem přepravila do kuchyně a dávala ho na chvilečky na bříško (dlouho v kuse nevydržel) a dělal mu divadlo v podobě domácích pracech
někdy po 2. měcíci jsem ho občas nosívala v šátku v kolíbce (nikdy ne nějak dlouho, třeba jen na půl hoďky)
pak teda taky hodně nosila a exkurzovala po 3+1
zpívala jsem s rádiem
pouštěla mu kolotoč
blbla mu s hračkama v postýlce
mazlila jsem si ho na přebalováku

lehátko jsem pořídila radši až ve 4. měsíci a na zem (na deku, později na pěn.puzzle-kostky) jsem ho začala dávat až teda hodně pozdě, až asi v 5. měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí