Co na sebe???

4706
19.8.10 13:26

co na sebe???

ahoooj, holčičce jsou pres tři měsíce a tak nák začíná pást koníčky.. pripadá mi, že je dost zima a chtěla bych poradit co obléci, aby si mohla hrat i na bříšku, nebyla jí zima a nák to nepřekáželo v jejim potenciálu si hrát… je to asi blbě naspaný,, a co dáváte vše v zime na sebe???? díky..
PS: ted má holčička na sobě dupačky, trochu větší, pod nima tílko a ještě ponožtičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
19.8.10 13:30

Já měla Matyho v chladnějším období doma buď v bodyčku a dupačkách/overalu, později v bodyčku, tričku s krátkým/dlouhým rukávem a punčocháčích/tepláčkách.
Doma máme hlavně studenou dlažbu, na dece nebo koberci trávil minimum času :zed: A zvládl to bez rýmy nebo nemocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.8.10 13:31

Me se osvedicilo vrstveni. Bavlneny kojenecky kabatek byl fajn, popripae jsem dala bodycko s dlouhym a na to triko s kratkym, aspon jsem vyuzila tricka, ktera malym detem vzdycky lezou ze zad.

Na nohy dupacky, pres ne treba slabe teplacky, nebo mel na nohach navleky, ponozky a dupacky.

Taky cokoli z fleecu je hezky teple a pritom to neni obejmne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
19.8.10 13:33

Záleží kolik máte doma stupňů.
Já bych dala jak píšeš-body s dlouhým rukávem,dupačky.Pokud studené nožky,tak ponožtičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
19.8.10 13:36

Ono myslím hodně záleží na tom, kde ji na tom bříšku necháváš ležet. My měli nejdřív deku přes prošívanou peřinu hned vedle ústředního topení, takže malá tam byla jenom v overálku, v tom se jí hýbalo dobře. Pak, když se začala převracet a deka už byla rovnou na koberci, dávala jsem jí pod overálek ještě body-tílko nebo body s krátkým rukávem.
Obecně se to asi říct nedá, záleží na tom, jaký máš doma podmínky. Musíš zkusit nějak oblíct a kontrolovat, jestli se nepotí nebo neostydá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.8.10 14:21

Souhlas s výše napsaným.

A hlavně teda mám dvě děti a jak píšu všude, obě nebe a dudy. Takže i co se týče oblíkání. To starší jen a pouze dupačky nebo overálek, neexistovaly tepláky a ponožky, to prostě ze sebe nějak dostal a věčně měl holý nohy a záda a bříško. U toho menšího konečně ochutnávám „panenkovství“, kdy mu můžu dát i na doma lepší trička, kalhoty, mikinky, svetříky, atd., a je mu v tom lépe než v dupačkách … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.8.10 19:31

Malej začal pást koníky akorát v zimě,a já jsem mu dávala body s dlouhým rukávem a tepláčky,a ponožky.Na zem jsem mu ještě na koberec dávala deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
19.8.10 22:05

:kytka: :kytka: :kytka: tak by to asi nemělo vadit v jejím pohybu na bříšku, když bude takhle nabalená.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí