ABC design

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9053
11.2.10 19:13

ABC design

Ahoj holky, mám 3.měsíčního macíčka a chci se zeptat na vaše zkušenosti s tímto kočárkem? http://www.detskydum.cz/…ight-108201/

Na jak dlouho vdrží, jak je praktický a tak :-) Prosím poraďte!

Děkuji všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
844
11.2.10 20:28

Tak ten se mi taky moc líbí, ale nečetla jsem na něj moc dobrý doporučení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.2.10 21:54

Ahoj,
já tento kočárek mám, pořídila jsem si ho do auta. Mám hodně malý kufr, takže na výběr moc nebylo. Výhodou je spojená rukojeť (když potřebuji vzít staršího syna za ruku), velký košík, snadné skládání a polohování zad, nízká hmotnost, jezdím s ním i v nenáročném terénu, vzhledem k velkým kolům docela v pohodě. Používám ho od půl roku, teď je dceři 1,5 r. a nevím, jak se do něj dlouho vejde, je poměrně malý. Myslím, že vydrží tak pro jedno dítě, ale s ohledem na cenu to asi odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
12.2.10 17:13

Kočárek také máme jako cestovní do auta + 2× letadlem u moře :palec:
Složí se fakt do malinkého prostoru, u nás do kufru dokonce na šířku ani to nezapláclo celou délku :palec:
Jde do úplného lehu.
Je lehký, takže i pár schůdků zdoláš s dítkem uvnitř (čapnu za konstrukci a nesu)
Má obr košík, u moře jsme na kočárek vždy vše naložili (na fotce 20měsíců)

Supr je spojená rukojeť!

A můj kluk 103cm se tam vešel i letos v zimě s nánožníkem, už to teda bylo tip ťop, ale jsou mu 3roky a byla to vyjímka :lol:
Při nerovnosti např. u moře s hodně velkými kameny není tak stabilní, ale stačí pevně držet rukojeť a nikdy jsem ho nepřevrátila.

Jako cestovní, druhý kočárek jen doporučuji. Ale jako jediný…si to neumím představit třeba do lesa apod.

Příspěvek upraven 12.02.10 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
12.2.10 17:18

ještě přidám fotku ve 20měs. jak tam spí. Fakt v pohodě…nelze tedy srovnávat s klasickým bytelným obr kočárkem.
Jako negativum:
u moře nám od soli zrezatěli nýty :roll:, ale mám starší typ teď už to mají třeba jinak řešené.

má supr pojistka proti náhodnému složení, ale moji rodiče to prostě neuměly složit :lol: (je to ale jednoduché)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
12.2.10 20:23

Andrimko- moc moc děkuju i za fota :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16700
16.7.12 10:37

Ahoj holky, nějaké nové tipy či rady, zkušenosti s kočárkami ABC Design?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
22.9.16 08:55

Ahoj, rozhodla jsem se pro tenhle kocarek ABC design turbo 6 S, tak me zajimaji vase postrehy a zkusenosti ohledne tohoto kocarku, prosim? Ajaka je podle vas primerena cena za pouzity kocarek po 1 diteti? Dekuji za tipy a nazory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
22.9.16 09:04

Ahoj, my ted pořídili ten ABC Viper, 4 kola :) byla jsem ho několikrát vyzkoušet tak ted na něj u jen čekáme :))
cena- viděla jsem inzeráty za cca 6 tisíc? Nový stojí 11-13.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.9.16 20:46

A myslíte, že je dobrá cena 7800 včetně dopravy, fusaku, slunečníku, pláštěnky a tašky na kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.10.16 23:18

Tak kocarek uz mam doma a je neskutečně SK VĚLEJ! Nikde netahne, nefouka. Bytelnej, projede fakt i v lese. Doporucujuu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.6.17 11:23

Condor 4

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s kočárkem ABC Design Condor 4. Konkrétně je to tento : https://www.malvik.cz/…c-korby-2017

moc Vám děkuji za případné odpovědi. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
1.7.17 06:17

Mam zkusenost s Abc design turbo 6 s ktery ma navic ty predni kola dvojity jinak vypadaji hodne stejne. Za me nejlepsi kocarek na svete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
1.7.17 06:22

Akorat teda koukam ze na tenhle rok maji asi nejnudnejsi barvy za poslednich 10 let a to hnedy madlo neni hezky. My meli krasnej hnedo modrej, kazdej ty barvy chvalil na ulici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.7.17 23:20

Moc Vám děkuji za odpoveď.
Nám se libí ten Graphite Gray. Přítel preferuje ten italský jednoduchý styl :)
Původně jsme propadli Neoatu, ale díky tomu, že nemá skoro žádné doplňky a je úzký, jsme vybírali jinde… navíc mě se libí právě takový sporťák, jako je tady.. nelíbí se mi ty hranaté jako má třeba ABC Viper…
tenhle zatím vyhrává :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4