Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj!
Já teda neznám ani jedny. Ale máme doma Peg Pérego Pliko a jsme maximálně spokojení. Ale píšu hlavně proto, že jsme taky byli na tomhle veletrhu a určitě nelituju. je tam toho hodně k vidění, můžeš si všechno vyzkoušet a pokud neprodávají přímo se slevou na místě, dávají aspoň poukázky na slevu. Zrovna Peg Pérego tam vystavoval prodejce z Brna a dostali jsme tuším 10% slevu a vycházelo to líp než přes internet.
Tak držím pěsti, a´t dobře vyberete!
Sí je moje láska, jen jsem jej nikde neviděla na živo. Teď mám pliko a jsem maximálně spokojená. Jen pořád čekám a ž někde uvidím to síčko. ![]()
ahojky, my byli na veletrhu předloni a loni. Loni se mi zdál mnohem ochuzenější než předloni, tak snad to letos bude lepší. Na kočárek nám nabídli slevu 1000 Kč oproti Netu. Kočárků tam bylo dost, ale jinak mě tam skoro nic nezaujalo. Ještě mě překvapilo, že tam vůbec nebyla firma Chicco. Jsem chtěla omrknout jejich kočáry a nebyly tam.
Ahoj,
zhruba v březnu chceme pořídit golfky. Kočár sice máme nový, ale má široký podvozek a nedostaneme se do klasických panelákových výtahů (bydlíme v paneláku) a někdy máme problém projet i v obchodech
Přemýšleli jsme, že bychom golfky koupili případně na veletrhu v Brně „Vše pro dítě“ (11.-14.3.)
Máme zatím vybrané tyhle:
Peg Pérego Sí
ABC Design Primo
Ještě teda budeme vybírat další, ale tohle jsou zatím dva největší favoriti. Nechci golfky s těma zdvojenýma kolečkama. Sice ten ABC to má, ale jen ty zadní. Tak můžete přidávat nové typy

Jestli máte zkušenosti s těmito kočárky, prosím o komentáře
Děkuji