Golfky Coneco Juupi

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
165
28.1.10 10:52

Golfky CONECO JUUPI

Ahoj děvčátka,chtěla jsem se zeptat,zda některá nemáte zkušenost s golfkama CONECO JUUPI, popřípadě i s autosedačkou od 9-25 kg.Moc děkuji za názory. Gabrle
Odkaz na golfky http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3432
20.2.10 20:51

Gabko, taky je mám v merku, dost se mi líbí, hlavně, že ta konstrukce je taková pevná, žádné tenké tyčky. :-) U dcery jsem měla nějaké obyč.golfky za cca 1700Kč a po roce občasného ježdění se ty tyčky „zkřivily“ a kočár se rozpadl, takže ted už chci trošku masivnější. Taky proto, že moje děcka nebyla nikdy tintítka. :lol:
Ale taky bych před koupí uvítala zkušenosti.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.2.10 21:01

Mne pripada nozni operka nejak moc vysoko, nezda se Vam ? Asi to chce vyzkouset v krame i s ditetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.2.10 21:02

pardoooon omlouvam se, ted ctu, ze je polohovaci, tak beru zpet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.3.10 18:28

coneco juupi

také mám vybrané Coneco juupi,,stejné jako Saturn,co se týče parametrů.Měla jsem tu možnost vyzkoušet si je s malým v krámu a jsem nadšená,,jsou opr.bytelné,,prý pro dítě do 4 let úplně v pohodě,,designově mi dost připomínají PP,líbí se mi jak je řešená pláštěnka a zeteplený nánožník,,plus jsou opr.hezky skladné a dobře polohovatelné.Bohužel váha 10.5 kg je dost,ale to je u těch bytelnějších golfek vždy,,malej má 14kg v roce a půl tak jsem se bála jít do klas.golfek,které mají stejně nosnost 15kg oproti coneco které mají 18kg.Tak snad mé nadšení nezklamou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.3.10 18:30

a navíc vypadají super bez boudy,prot.polstrování jde i do stran,,tzn.v supr počasí se snadno odlehčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makaR
24.3.10 20:49

coneco

Ahoj holky,
tak co už máte některá golfky Coneco juupi doma? Také o nich uvažuji. Jak se Vám s nima jezdí?
Jaké mají klady a zápory?
Díky za odpovědi
Markéta

• Citovat
  • Upravit
lobrastka
16.3.11 10:03

Golfky Coneco Juupi

Gabrle píše:
Ahoj děvčátka,chtěla jsem se zeptat,zda některá nemáte zkušenost s golfkama CONECO JUUPI, popřípadě i s autosedačkou od 9-25 kg.Moc děkuji za názory. Gabrle
Odkaz na golfky http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Ahoj, vidím, že tahle diskuse už je starší, ale pro mě teď aktuální, tak jestli už jezdíte tady v tom kočárku, dejte nějakou zprávičku, jak jste spokojené. Díky

• Citovat
  • Upravit
jolanat
17.3.11 09:14

Tyto golfky máme už rok. Zatím jsme s nima spokojení, malému bude 20měsíců a má asi 13kg a v pohodě se do nich vejde. Zvládli jsme s nima i celou zimu, ve s něhu se hůř tlačili, ale který kočárek ne. :-) To už teď snad nehrozí :-D . Je fakt ,že jsou těžší, ale jsou betelné, prostorné,polohovací, srovnatelné PP pliko, ale cena je někde jinde. Tak snad jsem trochu pomohla :-) .Jinak máme ty zelené. Pa

• Citovat
  • Upravit
JaZ
31.12.11 13:19

Ahoj,
uplynula už dlouhá doba od posledního příspěvku, ale nedá mi to taky nepřispět, protože i díky téhle diskuzi jsem Jupíky nakonec pořídila a zatím úplná spokojenost. Prostorné, snadno ovladatelné a na to jak jsou festovní (na pohled i v praxi je to pořádnej kočár, ne dvě tyčky s opěrkou) jsou opravdu bezva skladné-a že jsme vyzkoušeli spoustu kočárků! Hledali jsme něco mezi sporťákem a golfáčem, což když jsem v obchodech řekla, každý se začal smát, že to by chtěl každý, ale nemůžou sloužit, ale Jupíky jsou skoro ideál a ještě za dobrou cenu. Jediné mínus je vyšší váha, ale ostatní plusy to trumfnou - velká kolečka, bytelnost, velká odnímatelná stříška se stínítkem, polohování zad i nohou, super skládání…jenom bych se chtěla zeptat, jestli ke kočárku existuje pláštěnka? Danny 84 se o ní v diskuzi zmiňuje, ale v ceně není a nikde v obchodech ani na internetu jsem přímo na tenhle typ nenašla. nevíte někdo? nebo nějakou na jiné podobné Coneco, třeba Traper - sedí? Díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4