Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj děvčátka,chtěla jsem se zeptat,zda některá nemáte zkušenost s golfkama CONECO JUUPI, popřípadě i s autosedačkou od 9-25 kg.Moc děkuji za názory. Gabrle
Odkaz na golfky http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Gabko, taky je mám v merku, dost se mi líbí, hlavně, že ta konstrukce je taková pevná, žádné tenké tyčky.
U dcery jsem měla nějaké obyč.golfky za cca 1700Kč a po roce občasného ježdění se ty tyčky „zkřivily“ a kočár se rozpadl, takže ted už chci trošku masivnější. Taky proto, že moje děcka nebyla nikdy tintítka. ![]()
Ale taky bych před koupí uvítala zkušenosti.. ![]()
Mne pripada nozni operka nejak moc vysoko, nezda se Vam ? Asi to chce vyzkouset v krame i s ditetem.
pardoooon omlouvam se, ted ctu, ze je polohovaci, tak beru zpet ![]()
také mám vybrané Coneco juupi,,stejné jako Saturn,co se týče parametrů.Měla jsem tu možnost vyzkoušet si je s malým v krámu a jsem nadšená,,jsou opr.bytelné,,prý pro dítě do 4 let úplně v pohodě,,designově mi dost připomínají PP,líbí se mi jak je řešená pláštěnka a zeteplený nánožník,,plus jsou opr.hezky skladné a dobře polohovatelné.Bohužel váha 10.5 kg je dost,ale to je u těch bytelnějších golfek vždy,,malej má 14kg v roce a půl tak jsem se bála jít do klas.golfek,které mají stejně nosnost 15kg oproti coneco které mají 18kg.Tak snad mé nadšení nezklamou ![]()
a navíc vypadají super bez boudy,prot.polstrování jde i do stran,,tzn.v supr počasí se snadno odlehčí
Ahoj holky,
tak co už máte některá golfky Coneco juupi doma? Také o nich uvažuji. Jak se Vám s nima jezdí?
Jaké mají klady a zápory?
Díky za odpovědi
Markéta
Gabrle píše:
Ahoj děvčátka,chtěla jsem se zeptat,zda některá nemáte zkušenost s golfkama CONECO JUUPI, popřípadě i s autosedačkou od 9-25 kg.Moc děkuji za názory. Gabrle
Odkaz na golfky http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahoj, vidím, že tahle diskuse už je starší, ale pro mě teď aktuální, tak jestli už jezdíte tady v tom kočárku, dejte nějakou zprávičku, jak jste spokojené. Díky
Tyto golfky máme už rok. Zatím jsme s nima spokojení, malému bude 20měsíců a má asi 13kg a v pohodě se do nich vejde. Zvládli jsme s nima i celou zimu, ve s něhu se hůř tlačili, ale který kočárek ne.
To už teď snad nehrozí
. Je fakt ,že jsou těžší, ale jsou betelné, prostorné,polohovací, srovnatelné PP pliko, ale cena je někde jinde. Tak snad jsem trochu pomohla
.Jinak máme ty zelené. Pa
Ahoj,
uplynula už dlouhá doba od posledního příspěvku, ale nedá mi to taky nepřispět, protože i díky téhle diskuzi jsem Jupíky nakonec pořídila a zatím úplná spokojenost. Prostorné, snadno ovladatelné a na to jak jsou festovní (na pohled i v praxi je to pořádnej kočár, ne dvě tyčky s opěrkou) jsou opravdu bezva skladné-a že jsme vyzkoušeli spoustu kočárků! Hledali jsme něco mezi sporťákem a golfáčem, což když jsem v obchodech řekla, každý se začal smát, že to by chtěl každý, ale nemůžou sloužit, ale Jupíky jsou skoro ideál a ještě za dobrou cenu. Jediné mínus je vyšší váha, ale ostatní plusy to trumfnou - velká kolečka, bytelnost, velká odnímatelná stříška se stínítkem, polohování zad i nohou, super skládání…jenom bych se chtěla zeptat, jestli ke kočárku existuje pláštěnka? Danny 84 se o ní v diskuzi zmiňuje, ale v ceně není a nikde v obchodech ani na internetu jsem přímo na tenhle typ nenašla. nevíte někdo? nebo nějakou na jiné podobné Coneco, třeba Traper - sedí? Díky.