Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, chci se zeptat, zda někdo používá sporťák téhle značky a jaké s nim má zkušenosti. Dost mě zaráží, že nejde dát až do lehu. Vadí to miminku? A od kolika měsíců jste ho začli používat. Díky ![]()
ahoj, my mame 3tec, coz je jedno
a mimco v nem vozim od cca 5 mesice. na spani se zatim vesel do hluboke korby (mysleno na delsi trasy, kdy stihne usnout), kdyz jdme odpoledne na prochajdu (cca 50 min max), ak sportak vyhovuje, krasne z nej vidi ven.
Nejde do lehu - nekde jsem cetla, ze detem, co uz chodi, to vyhovuje, ze pak tem noham nahore ulevi, u toho mimina je to rekla bych docela nevyhoda, ale co uz s tim. kdyz malej usne, tak holt polozim celou korbu, no
Dobrý den, mám tuto kombinaci také. Chlapci je 6 měsíců a do hlubokého se nevejde, narodil se 4,5 kg a je dlouhý. Navíc je korbička upevněna tak že dítě sjíždí v kočárku dolů. Zejména v létě když nejsou zapasováni dekami atd. Přešli jsme tedy na sporťák a ejhle… Stříška je připevněna plastovými skřipci a rozepínají se, sklon kočárku bude v zimě k pláči. Stříška není moc široká a bez pláštěnky to asi nepůjde. Je moc krásný ale tak nějak chatrný.....
Ahojki!
Chtěla bych se zeptat, uvažuji o tomto kočárku, tak mám dotaz. Chci s mimčem jezdit na prochajdy do lesa, který máme kousek od domu, a nevím, jestli je tento typ kočárku do lesa to pravé?
Předem díky za odpovědi
Lucka