Stokke Xplory

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
618
20.8.08 13:38

Stokke Xplory

Ahoj mamky, máte (měly jste) některá tento kočárek?
My máme Cortinu X3… - kterou jsme kupovali především kvůli velikosti korby, ale ve verzi „sporťák“ se mi moc nelíbí.Tak uvažuju právě nad Stokke - ten se mi líbí mooooc. :D

Jestli máte někdo zkušenosti se Stokke, můžete mi napsat zkušenosti, s čím jste/nejste spokojené atd.

Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.9.11 20:16

Ahoj, kočárek stokke je ten nej teda concord neo carbon je asi špička ale 2000 EUR je troško moc i když věřím že kdybych řekla měla bych ho…ale to je jedno. Chci Stokke je bezpečný, variabilní a pohodlný pro díte i maminku. Dá se vyškově nastavit což je bomba a cena je uměrná jeho luxusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja02
14.9.11 18:16

Ahojky,tak se musím přidat na téma stokke,před narozením syna jsme si pořídila concord fusion travel set.V červnu 2011 jsem zatoužila po stokku a pořídila si ho.Kočárek je to opravdu krásnej, na ulici zaujme 100% každého.Do města,do parku jsem neměla žádný problém,synovi se líbilo být vysoko,ale jakmile jsme odjeli na venkov na chalupu začal problém.Na zahradě je absolutně nepoužitelněj,do lesa ani nemluvím,a když jme jeli na kamenitější cestě tak kluk skákal jak v traktoru.To jsme si hned vzpoměla na zlatej concord.Nyní si pořizuji Jané trider a stokku jsme se ráda zbavila.Opravdu doporučuji mít stokke jako druhý kočárek.

• Citovat
  • Upravit
14.9.11 19:21

Jsem ráda, že maminka která ho má vyzkoušený jako jste vy sem napíše. Chtěla bych ještě k tomuto kočárku trošku dražší concord neo carbon myslím že přítele budu polévat vodou až mu to řeknu dva kočárku v hodnotě 70 000kč to asi jsem moc náročná. Mohu se zeptat na sedačku do auta od stokke máte jí? nebo jde tam použít nějaká jiná než od stokke? já chci jedině isofix na sedačku a vím že stokke má super kvalitní tak se ptám. A ještě by mě zajímalo tzv. kočičí hlavy v centru Prahy, jak se jezdí v písečku v parku? nebo po kamínkách? klidně i napiště SZ ( soukromou zprávu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja02
15.9.11 09:37

Jestli Vám mohu poradit s autosedačkou ke stokke,jinou než iZisleep od Be Safe bych nekupovala,je ve stejném designu jako celý kočárek a Be Safe je jedna z nejlepších značek v crash testech.Jsou alternativy od Maxi cosi s adaptéry,ale když už investujete do kočárku,tak autosedačka je za pusu:-).K vašemu dotazu na písku:S stokkem se špatně jezdí na cestě kde je více i drobných děr,ta kolečka ve předu se seknou ve vodorovné poloze a tím musíte celý předek zvednout a jet v podstatě na zadních.To samé se děje v písku,myslím tím více jak 1cm hloubka.Přiznám se,že si neumím představit jezdit se stokkem ve sněhu,protože bych se asi pěkně nadřela i přes jeho lehkost konstrukce.Neo carbon je krásný a s kombinaví se stokkem si to umím docela pžedstavit.Opravdu záleží kde a na čem budete s kočárky jezdit.Já jsme vždycky koukala hlavně na designe,prostor korbičky,a doplňky,ale tím jak syn roste se nároky mění a zjišťuji,že priority co jsem měla když se narodil,jsou teď v jeho roce a půl zase jiné. :-D

• Citovat
  • Upravit
15.9.11 11:11

Děkuji moc za všechny informace na autosedačky jsem koukala a jsou super a jsou dokonce levnější než ta od Stokke i když asi jen o 2000 kč, ale to mi nevadí. Bezpečnost je na prvním místě. A vy jste si pořizovala ještě druhý kočárek? a jaký? já jsem to asi přehlídla jestli jste to psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja02
15.9.11 11:43

Já jsem měla concord fusion se stokkem,concord jsem prodala a teď mám Jané Trider první den a musím říct,že jsme z něho nadšená…

• Citovat
  • Upravit
15.9.11 11:45

Jsem pořád na nerozhodná..druhý kočárek to bude chtít ale nechci zase extra drahý když stokke vyjde cca 40 000kč takže ten carbon od concordu nevim no…ale přemýšlím nad quinny buzz4 jako druhý by mi asi stačil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aja02
15.9.11 11:49

Já jsem měla concord fusion se stokkem,concord jsem prodala a teď mám Jané Trider první den a musím říct,že jsme z něho nadšená…

• Citovat
  • Upravit
Aja02
15.9.11 11:51

No stokke se dá už sehnat i levněji,pokud máte dost času,hlídejte si cenu v Babyparku,mají slušné akce a slevy…

• Citovat
  • Upravit
257
29.1.14 07:04

Mam starsi tip Stokke xplory. Pokud si koupim novy letni potah, bude mi na nej sedet? Prosim o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
11.2.14 22:28

Ahoj, prosím prosím.. je velký rozdíl mezi stokke xplory V2 a V3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
11.2.14 22:47

V2 má zvenku plastovou sedačku a barevnou stříšku. V3 má sedačku látkou potaženou celou.

Příspěvek upraven 11.02.14 v 22:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
11.2.14 22:53

@Janka 4 Myslíš takovou tu sedačku, která má boky a záda z šedého plastu? Četla jsem, že si maminky dávají potah upravit ke švadleně. Jinak to prý moc dobře nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
11.2.14 23:03
@Pětikytka píše:
V2 má zvenku plastovou sedačku a barevnou stříšku. V3 má sedačku látkou potaženou celou.Příspěvek upraven 11.02.14 v 22:55

děkuju :palec: takže rozdíl jen vzhledově? nic na konstrukci? vidím tam na bocích jiné zacvakávání sedačky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí