Kočárek ABC Design - Cobra 2010

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Atomik
23.3.10 18:11

ABC Design - Cobra 2010

Zdravím
Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímto kočárkem.

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s ABC Design Cobra?

Přidejte zkušenost s ABC Design Cobra
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4290
19.4.10 10:02

Zdravím všechny, taky se mi tento kočárek moc líbí , zatím jsem neměla možnost se na něj podívat v reálu, tak by mě zajímalo jestli ho již některá máte a jak jste s ním spokojená, díky za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Atomik
20.4.10 21:26

To ho fakt nikdo nemá????? To není možné :-(

• Citovat
  • Upravit
1063
20.4.10 21:33

Já bych si ho nekoupila proto, že se nepolohuje do lehu/sedu klasicky, ale naklápěním, takže pasažér sedí, i když vlastně leží. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattttka
21.4.10 08:37

Vzhledově je líbivý, jen je to ABC rodeo s otočnou sedačkou, které moc úspěchů nemělo, zkus si na to najít recenze.

• Citovat
  • Upravit
16.5.10 21:49

Měli jsme Tec kočárek od abc a polohování naklápěním, neberu jako velký porblém. Naše malá stejně od té doby co sedí v kočárku moc nepospí, spíše chce sedět a kouká. No a když je unavenky tak spinká i s mírně pokrčenýma nožičkama. V autoseačce bych řekla že má daleko hořší polohu a tráví v ní bouhužel taky hodně času. Tím že se Cobra liší jen v konstrukci podvozku od našeho kočárku tak bych s kklidným svědomím doporučila. My jsme se loni rozhodovali mezi rodeem , keré je taky ještě v prodeji, ale nakone jsem vzali Tec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
24.3.11 15:36

Mohla byste mi prosím některá z vás poradit ohledně kočárku ABC design Cobra - nějak na něj nemůžu najít žádné recenze a moc se mi líbí a zajímá mě, jestli třeba není kazový… Nemáte ho některá z vás? Děkuji za případné reakce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.3.11 15:42

Videla jsi ho uz i na zivo? Mne se na netu taky strasne libil, ale pak jsme vybrali Viper, protoze Cobra nema temer zadne odpruzeni. Kola z pevneho plastu a do nasich terenu bych fakt litovala.
Vic Ti neproadim, bohuzel.
Ale Viper mame pres pul roku a naprosta spokojenost. Jako kazdy jiny kocarek potrebuje obcas promazat a sem tam drnci brza, ale staci zabrzdit, odbrzdit a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
24.3.11 18:12

Dusicko - neviděla, právě že ho u nás v obchodech nikde nemají, ale proto píšu semka.. To mě teda štve.. A jakože je fakt moc tvrdý jo? :-( To je hr§za, každý pěkný kočárek má něco, i tak moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.3.11 19:31

Tak nekomu to treba vyhovuje, ale na nase tereny byl tvrdy. Ma kola z te tvrde gumy a fakt nam prislo, ze vubec nepruzil.
Jinak jsme toho taky objezdili hodne, nez jsme ho nasli „na zivo“. Prestoze se mi fakt libil, nechtela jsem ho kupovat aniz bych ho videla. Tak jsme nakonec jeli cca 100km, abychom zjistili, ze tenhle ne :lol: Ale rovnou jsme vzali ten druhy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
24.3.11 20:54

Dusicko - koukala jsem na ten Viper a vypadá taky hezky a hlavně má asi nafukovací kola že? No ještě mám relativně čas, ale už jsem si říkala, že tohle je favorit, ale jak píšeš, taky bych ho nekoupila, kdybych ho neviděla naživo… Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.3.11 21:09

Ano, Viper ma nafukovaci kola :palec:
Nemas vubec za co dekovat. Jeste si pamatuju, jak jsem sedela u netu a porad hledala ten NEJ kocarek a pak jsme jezdili vsude mozne a okukovali a postupne skrtali. Obdivuju manzela, ze to se mnou vsechno absolvoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí