Patron Terix 3

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
11.3.10 15:40

Patron Terix 3

Ahoj,

objevila jsem na internetu tento nový kočárek - Patron Terix 3 (http://www.terix.eu/TERIX3Tour/).
Setkal jste se s ním už někdo? Nějaká zkušenost?

Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
11.3.10 16:29

ja mela patrona fenixe…mely spatny brzdy…
tenhle vypada dooost dobre..ale vidim poprve…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radu23
11.3.10 16:40

Ahoj,na to že tento typ kočárků se mi nikdy moc nelíbyl,tak tento mě moc zaujal.Mají nové krásné barvičky, podvozek je stejný jako lonské modely fenix f4r nebo f4, až na ten rozdíl že toto je tříkolka.Jinak má nové vylepšené nasazavoní autosedačky, není u ní taková ta kovová konstrukce(myslím tím adaptéry) ale je to vše nacvaknout vycvaknout, stejně tak se nandavá sporták po i proti směru jízdy.Mě se osobně dost líbí, že se na podvozek dá nacvaknout i hluboká korba od patron terix, je opravdu dost prostorná, vypadá to naprosto ůžasně.Jinak manipuluje se sním také velice dobře, troufám si napsat že lépe než třeba se slalomem se kterým jsem jezdila.Váhu a rozměry ted bohužel nevím, Sporták je také velice prostorný a jde ůplně do lehu,což je taky velké +.

• Citovat
  • Upravit
Radu23
11.3.10 16:44

ježišííí marjá moc se omlouvám ja popisovala fenixe taky novou tříkolku, sem se přehlédla, to jsem ale kačena :mrgreen: .ještě jednou omluvam.Ale terix je taky moc super, až na to že nemá nákupní košík, ale jenom takovou malou brašničku na podvozku, a sporták nejde polohovat ale naklápět, a to se mi teda nelíbí, no škoda jinak by to byl super kočárek.

• Citovat
  • Upravit
3
11.3.10 17:01

Mně to přišlo divný, že já tam o polohování nic nenašla :mrgreen: to naklápění se mi taky moc nezdá, tak jsem právě chtěla vědět, jestli s tim má někdo zkušenost… líbí se mi ta poměrně velká hluboká korbička, budeme mít letní mimčo, takže se bude muset vejít v 6m i s fusakem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.3.10 19:09

Mně by štvalo, že nemá košík, hodně ho používám.

Jinak zkušenost nemám, na pohled se mi líbí. Asi nebude moc do terénu, kola vypadají nenafukovací - ale je u toho pumpička, tak asi budou. Otázka je, jak to pruží. Podle popisu je spíš do města… Podvozek je prý odpružený, líbí se mi, že se brzda ovládá rukou. Já mám Patron Apollon Alux a odbrzdit to v sandálech je nemožné. Jinak jsem s ním naprosto spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
11.3.10 20:42

Já měla Patron hluboký,byl perfekní,původně jsem chtěla Inglesinu,ale je to jen na pár měsíců,tak jsme pořídili Patrona,pravda,ta brzda je trochu hodně tužší,ale jinak nic se nerozbilo,nevrzalo,krásně houpal,nešisoval,akorát byl těžší,ale jako hluboký perfekní!Tento vypadá taky pěkně,ale k nám to není my jezdíme terény :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.3.10 22:46

Ahoj,
já ho viděla na živo na Šestce a teda nic moc 8-o
Hlavně teda ta absence nákupního košíku je docela divná a to naklápění sportovní sedačky…proboha, kdo tohle vymyslel :roll: Jinak vypadá pěkně, ale to je asi tak všechno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.1.11 20:32

Kočár vybírám už cca dva měsíce, už jsem z toho zoufalá :-( Vždycky se najde něco, co mi na kočárku vadí… Nejde mi až tak o cenu, ale třeba více než 20 tisíc za Teutonii mi přijde přehnané. Můj poslední favorit byl Maxi Cosi Mura 3,ale je hodně těžký a hlavně, má nskutečně malý sporťák. Na posledním UZV jsme zjistili, že čekáme chlapečka a ještě k tomu je dle měření už teď větší, tak mám obavu, že bude po tatínkovi macek.
Teď jsem objevila kočárek ČESKÉ výroby PB Terix 3 Tour. Sice zatím jen na internetu, ale zdá se mi až neuvěřitelně super! Lehoučký (jsem docela drobná), přitom prostorný, u modelu 2011 lze polohovat samostatně opěrku u sporťáku, péruje, má nafukovací kola, sporťák lze nasadit pro i proti směru jízdy…
Zatím samá pozitiva :-D
Pokud někdo máte jinou zkušenost, zkuste to sem prosím napsat…ať mám(e) srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonnymka
6.1.11 14:33

Tento kočárek se mi také strasně líbil do té doby než jsem ho viděla „na živo“,dle mého názoru nepovedené příliš lesklé kryty kol, malý nákupní košík, korbička je poměrně prostorná, ale sporťák je poměrně malý a cenově nevychází o moc lépe než třeba již zmiňovaná teutonie (cena 21 000,–, bez košíku, tašky a pumpičky mi přijde opravdu katastrofální). plus uvedená váha, ale nějak nemohi nikde najít zda je to váha pouze konstrukce nebo s korbičkou,…

• Citovat
  • Upravit
33
19.1.11 15:24

Ahoj, já mám sice od Patronu Fenixe 4R a jsem s ním naprosto spokojená, ale Terixe jsem taky viděla na živo a co vím, tak váha něco málo přes 10kg je i s korbou, což mi přijde luxusní a ta korba je opravdu veliká. Sporťák je sice menší, ale asi bych neřešila to naklápění, dneska už to mají kočárky celkem běžně. Navíc mě překvapil způsob skládání, složí se to fakt do malýho „balíčku“ a proto prý malý košík. A s cenou šli taky dolu, už pod 20000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika S.
20.1.11 14:44

Terix 3 Tour

Ahojky, za mě jednoznačně palec vzhůru! Čekáme letní mimi, tak mám radost z té velké korbičky. Doma už mám koupené dvě (žlutou a tm.šedou - byla akce). Za pár měsíců si na prodejnu mažeme s manželem pro modrý Terix 3 Tour v plné palbě. Moc se na něj těším. Přesvědčil mě tím, že je český, lehký a neokoukaný. Asi musím mít vždy něco extra, nevím. Cena je teda šílená ale mě to stojí za to. Jo a ten košík? Příjde mi dostačující, nejsem mamina co s ním bude jezdit do sámošky pro rohlíky, na nákupy se přece jezdí autem. I když jsem prvorodička, nejsem amatér co se týče používání kočárků, takže mě nechávají chladou žvásty o tom, co všechno do toho košíku musím dát. My ho měli tenkrát u Apollona krom pláštěnky prázdný :-D Věřím, že tedy dobře vybereš a hlavně nebudeš litovat. Já už se těším na první procházku, jů už aby to bylo. Pa pa Nika S.

• Citovat
  • Upravit
Zuzi79
29.8.11 11:31

Dobry den Nika,

predpokladam, ze od januara ste aj porodili a kupili kocik Terix 3 Tour. Ako ste s nim spokojna?

Dakujem za pomoc pri vybere,Zuzana

• Citovat
  • Upravit
Nika S.
29.8.11 22:37

Terix 3 Tour

Zdravím, jo jo už je malá na světě. Narodila se mi 1.7., takže kočárek nemáme modrý ale červený :o) S Terixem se mi jezdí prostě báječně! Nedám na něj dopustit. Malá se narodila pořádná, měla 3620 gramů a tak jsem ráda, že je ta korbička tak velká. Leontýnka tam má krásně pohodlíčko. Košík mi vyhovuje, narvu tam takových věcí, to se ani nezdá :o) Stejně tak brašna na rukojeti (Style) je malá ale dá se tam dát dost věcí. Takže já bych opravdu jiný kočárek nechtěla. Cena odpovídá kvalitě! Pa pa Nika

• Citovat
  • Upravit
zuzi79
30.8.11 06:49

Dekuji ti krasne za odpoved a preji mnoho krasnych chvil s vasi dcerkou :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4