Skate-stoupátko pro Jané Slalom Pro

2376
14.3.10 16:48

Skate-stoupátko pro Jané Slalom Pro

Ahoj všem,

chtěla sem se zeptat zda na kočárek Slalom pro je potřeba pro druhé dítě jen originální stoupátko nebo máte někdo odzkoušené i jiné.

Předem děkuji

Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
14.3.10 23:30

Ahoj, ted mi kamoska pujcila Mutsy skate, tak ho zkusime tak za mesic namontovat na Jane Slalom Pro (kolekce 2007 - melo by jit, dle info z obchodu) a pak muzu dat vedet, driv ne :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.1.11 13:33

Ahojky,

chtela bych se zeptat, jak se Mutsy skate stoupatko ke kocarku Jane osvedcilo a zda jste byli spokojeni?

Diky

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
22.1.11 11:09

Ahoj, ted jsem objevila tady v diskuzi, ze je dalsi dotaz :lol:

Osvedcilo se nam super, jeste obcas pouzivame, i kdyz v tom snehu je to des tlacit. Dobre pasuje, trosicku byl ze zacatku problem nandat ho pres tu spodni nozni brzdu, ale jak vychytas grif, tak to jde rychle nacvaknout, nejdrive jsem to cvakala jen na podvozek a pak tam teprve pridala korbu s miminem, ted uz nacvaknu i vycvaknu normalne s korbou.
Domca na nem ke vsemu hrozne rad jezdi, takze stupatko jsme pouzivali skoro porad a taky jsme diky nemu byli vsude rychle :lol:
Takze za me v pohode :wink: (nevim, jestli jsou stupatka Mutsy stejna, nebo jestli jich vubec je vic, nebo jen to jedno, co mame my… :nevim: ale proste to co mame je fajn ) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.1.12 20:45

skate

Dobrý den,
nemohla byste prosím vložit fotku stupátka? Děkuji, Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek