Peg Perego GT3 Completo 2010

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
12.3.10 20:13

Peg Perego GT3 Completo 2010

Ahoj moc se mi líbí tento kočárek, ale furt mi to vrtá hlavou. Vím, že takových diskuzí je tady víc, ale já nepotřebuju vědět vlastnosti kočárku, všechno o něm mám dočtený. Jde mi o to, že jsem teďka někde četla, že trojkolka nemá pevnou stabilitu a může se převrátit 8-o , tak se ptám kdo má tento kočárek nebo jakoukoliv trojkolku jak to teda je, přece jen ten kočárek je dražší, tak abych věděla, jestli koupit čtyřkolku nebo trojkolku :nevim: a jak se sním jezdí, když je hodně sněhu. Budeme se stejně na něj muset jet někam podívat, pže tady máme prd. Děkuji za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
12.3.10 20:45

Ahoj, tak já mám PP GT3 a samozřejmě jako každá trojkolka v porovnání se čtyřkolkou je míň stabilní - to platí obecně. Ovšem to neznamená to, že když v tom dítě sedí a mrskne sebou, že se ti převrátí. Jde spíš o nájezdy na chodník, do mhd apod. No a tam prostě jezdíš jinak než bys jela se čtyřkolovým kočárem, je to o zvyku…nezvedám tolik na přední kolo, jak bys zvedala se čtyřkolkou, spíš víc kopíruju terén - to se těžko vysvětluje.

Gt3 je docela široký, má nízko těžiště, takže je stabilní (na trojkolku) dostatečně).

Ve sněhu jezdí v pohodě, zaretuju přední kolo a jedu. V těch haldách sněhu, co byly teď v zimě se mi jezdilo o to líp, že kolikrát jsem musela manévrovat s úzkých uličkách a tam se to vyřešilo krásně jednoduše jízdou po předním kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
12.3.10 20:57

Ahoj,
tak my máme GT3 09… zatím vše ok, ale s tou stabilitou Ti moc zatím neporadím… já s tím teda problém nemám a Luky je ještě malej, aby to testnul :mrgreen: ale myslím, že ani jako větší by ho nepřevrátil, je opravdu robustní…

Ve sněhu jsme jezdili v pohodě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katbarbru
12.3.10 21:01

Kdesi jsem četla, že jedině PP a janéčko se převrátit nedá, a já tomu plně věřím, zatím se mi to tedy nepovedlo.

• Citovat
  • Upravit
9404
12.3.10 21:21

Ahoj, jezdím s PP GT3 přes rok a půl, na stabilitu si nemůžu stěžovat, problém mám občas v MHD když řidič brzdí jako blázen, pak ujíždí do strany, ale stačí zaaretovat kolečko a stojí jak přibitej :wink:

Jízda s trojkolkou je prostě jiná, pro mě mohem pohodlnější, je to ale o zvyku. Někdy mi děti omylem zaaretují kolečko a já se pak divím, proč mi to nezatáčí, už neumím takové to nadzvednutí předku jak u klasického kočáru :lol: Kdyby dělali čtyřkolku s pořádně velkýma předníma otočnýma kolama asi bych šla raději do ní, na trhu ale bohužel nic takového není…jo a jízda ve sněhu je stejně blbá jako se 4kolkou, člověk se nadře.

JInak GT3 je hrozně prostorný, praktický, má spoustu vychytávek, záda jdou polohovat až do lehu, obří nákupní koš (!), pásy umožňují dítěti super pohyb, nemusí být přimáčknuté k opěrce, boudička je překlápěcí, stíní kam potřebuješ, má síťovaný průhled dovnitř, vidíš na dítě ale můžeš to zakrýt když tam moc svítí, ledvinka na věci a pití je super, občas využiji i stupátko pro starší dítko…už mě nenapadá co vychválit, jsem fakt spokojená a můžu jen doporučit!

Je tu rozsáhlá diskuze o tomhle kočárku, chápu že skoro 100 stránek se ti číst nechce, přesto nakoukni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
12.3.10 22:58

Ahoj, já mám Jané Slalom a zkoušela jsem ho zkusit převrátit, ale nejde to. Jen je problém když chceš vozit kočár pozpátku, tak to by se ti mohlo povést.Myslím tím vézt ho jednou rukou a být k němu otočená zády( jakoby ho táhnout).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.3.10 23:44

Tak já mám Jane Slalom a kamarádka GT3. Byla jsem z toho kočáru unešená. Velký koš pod kočárkem, ve stříšce se dá taky odložit pár věcí. No prostě bomba kočár. Příště bych šla do něj. Trojkolka mi vyhovuje maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
13.3.10 07:32

Ahojík…
GT3 můžu jen doporučit…
určitě si ho nechám i pro další miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.3.10 09:25
katbarbru píše:
Kdesi jsem četla, že jedině PP a janéčko se převrátit nedá, a já tomu plně věřím, zatím se mi to tedy nepovedlo.

ještě quinny speedi se převrátit nedá… a že jsme to teda otestovali!! má super široký rozvor kol, díky čemuž se člověk nevejde všude.,.a kola jsou hodně široká..
Vojta jezdil od 7m do asi 10m regulérně na kšírách většinou ve stoje, a to už je sakra zkouška. plus projetí terénnů v krkonoších.
jezdili jsme dva roky a se stabilitou nikdy problém nebyl.
naproti tomu slaloma se mi povedlo překlopit, i když ne nijak dramaticky (holt Vojta není kliďas..), GT 3 ne. (měla jsem vždycky pujčeno od kamarádek a byl to opravdu hodně terén.., takže věřím, že při běžném používání se to nestane.)

jak píšou předemnou, rozhodně bych se u kvalitní 3kolkky, jako GT3 bezpochyby je, stability nebála. samozřejmě, z podstaty věci vyplývá, že je nižší, než u klasické 4kolky, na druhou stranu, ovladatelnost je nesrovnatelná!
(problém se stabilitou mívají hodně levné trojkolky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.3.10 14:42

Presne jak pise Natasa prede mnou - Quinny se taky prevratit neda a to ani pote, co do nej nalitne sileny bruslar na Letne (ze jemu pote ode mne taky jedna prilitla je na jinou diskusi :dance: )

GT3 si vsichni uzivatele chvali, mne na nem vadilo pouze vrzani plastu cca po pulroce plneho pouzivani (Quinny mi nevrze ani po skoro 7 letech - mam ho po dceri na druhou) a nelibi se mi vzhledove, coz samozrejme neni vada.

• Citovat
  • Upravit
makaR
26.3.10 13:25

Ahoj,
tak za sebe můžu perego gt3 doporučit je opravdu hodně stabilní. Mám dvojčata 2,5 roku a když se dívají na malého do kočárku(a to dělají denně) tak si vyhupsnou na kolo a ještě se nastalo aby se kočárek převrátil. V tomhle můžu perego opravdu doporučit 100%
Snad jsem pomohla
Markéta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4