Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj, divala jsem se, ze ABC design dela ke kocarum i fusak, ale nikde nejsou jeho parametry, ani na webu vyrobce. Nemate nekdo tento fusak? Potrebuji do sportaku na zimu - promokavy nanoznik uz mam
, ale resim ten fusak, jestli radsi nekoupit nejaky emitex atp. nez riskovat, ze to budou za tento fusak vyhozeny penize…
Ahojky, nevím jaký fusak přesně myslíš. Já mám tento http://www.e-broucek.cz/…y-abc-design
tak jestli myslíš tento, tak napiš, co bys chtěla vědět.
Ahoj Martina
jo, super, to je presne on - potrebovala bych vedet, jak je velkej a jestli je dostatecne teplej, abych ho mohla pouzivat misto treba emitexu combi - cili jak do sportaku, tak v hluboke korbe… resp. i to, jak jsi s nim spokojena. podle fotky to neodhadnu a jinej nemam a malyho budu vozit uz ve sportaku, do hluboke korby uz se nevleze.
Cmeldo- dlouhý je 90cm (dá se samozřejmě i skrátit tím, že ho ohneš- jako každý jiný fusak) a široký je 36cm + ty boky jsou 15cm vysoké a zase 36cm ta vrchní strana, která se dá celá odepnout zipem.
Má takové ty dirky na ty pásy- je jich celkem 5. Takže se dá využít podle mě i na autosedačku.
Já ho mám úplně nový, takže ještě není vyzkoušený, ale teplý se mi zdá tak jako normální jiný fusak. Samozřejmě že beránek je určitě teplejší. Je to prostě kombinace bavlna polyester. Pere se v ruce a žehlí na dvojiku.
Já mám ještě jeden starší- ten jsem kdysi (rok 2002) kupovala v Intersparu v Brně.
Ale tenhle jsem kupovala pro mimčo, co se nám teď narodí. Takže ho budu používat pro úplně malé tak asi od 2 měsíců mimčo (podle toho kdy začne zima, že). Teď přenáším, takže to jen abys věděla, pro jak malé mimčo ho já budu používat.
Myslím, že pokud v zimě mimi obléknu normálně jako v zimě a dám ho do toho fusaku a ještě třeba deku a nánožník, tak to bohatě stačí.
Nevím jaký je ten od emitexu.
Jo a já ho budu používat v kočárku pro sourozence- v tomhle: http://www.e-broucek.cz/…s-abc-design
mimi bude ležet v zadu- takže taky vlastně skoro ve sporťáku. Jen ještě nevím, jestli i v té přenosné tašce, nebo bez ní.
Asi jsem moc nepomohla, když ho nemám vyzkoušené, ale míry ti snad trošku pomohli.
Příjemný a dobrý nákup přeje Martina
Teď se dívám, že máš 8 měsíčního prcka, tak bych řekla, že pro něj to určitě stačí. On už si tu svojí teplotku udrží a hlavně na něj poznáš líp, jestli je mu zima nebo ne.
dekuju za info
tak snad by to stacit mohlo, nanoznik mam, tak holt kdzy bude velika zima, tak pridam tu deku a hotovo ![]()
a stim tandemem jsi me taky nahlodala, segra ted ceka mimco, tak by nasi nemuseli vozit dva kocary ![]()
Holky ma fusak dole u boticek omyvatelny material prosim? Nikde to na webu nemuzu zaboha najit a fusak se mi moc libi ![]()
Predem dekuji za info (prodejci nejak zadny neodpovidaji a uz je to nekolik dni, co jsem rozeslala x dotazu).