Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky chci se zeptat jestli máte některá tento kočárek - sporťák a jak jste s ním spokojeny a případně jaké má „mouchy“. Díky ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s ABC Design Visper 4S?
Přidejte zkušenost s ABC Design Visper 4Sme se vic libi trojkolka…jinak je to nadhernej kocar…jen ta vaha me velice odradila…nekde uvadi 17 nekde 18kg a to je strasne moc!!
tady je diskkuze o 3kolce, sedák mají stejný.. a myslím, že i něco o viper4 tam je..
tady taky pár názorů na ABC desg.
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
já osobně jsem s ním nejezdil a v terénu, jen po prodejně, už několikrát
. kočár se mi líbí, na tu cenovou kategorii je skvěle vypracovaný, to co tam sráží tu cenu je podle mého neodlehčená konstrukce. je dost těžký, váhy se růlzní, podle jedněch má sportovní sedák 3.5kg a podvozek 11.5kg, celkově tedy 15kg. přiznám, že nepoznám, jetsli má 15 nebo 17kg, když si ho zvednu na prodejně. podvozek mi přišel podobně těžký, jako moje sporťáky, takže těch 11-12kg mít bude.
líbí se mi snadno otočná sedačka do úplného lehu (180°), líbí se mi i možnost dokoupení nástavce na sportovní sedák - udělá se z toho mělká korba. jde tam jejich origoš vložná taška. bouda je velká, slušně kryje, polohování je jednoduché, jednou rukou.
rukojeť dostatečně vysoko, kočár se snadno skládá, ale bez sedáku, ten je potřeba sundat. kola jedním klikem vycvaknete, pak je skladnější (když se vycvaknou přední)
v obchodě na něm vidím jedinou mouchu, a to je trochu vyšší váha.ale jinak se mi moc líbí!!!
ahoj taky uvažuji o koupi tohoto kočárku, rozhoduji se mezi Espiro Enzo evo a tímto, jelikož bych ráda koupila bezpečnější autosedačku. Na ABC lze použit Cybex, kdežto na Enzo jen ta jejich Neo, u tété pochybuji o kvalitě, Jestli tě můžu požádat o radu NATAŠO? Nebo jinou maminku. a nevíte kolik stojí adaptér na ABC DESIGN VIPER, který je potřeba na Cybex Aton?? Nějak to nemůžu dohledat, našla jsem nejlevnější za necele čtyřistovky, což mi příjde málo
s těmi kočárky je to fakt hrůza ![]()
určitě cybex,
našla jsem tyhle: http://www.eshopbaby.cz/…-abc-design/
ale nejak v základním popisu nepíšou viper, i když je k němu inzerují ![]()
ale na stránkách dovozce píšou, že adaptér je pro: Tec/Turbo/Viper 4S/Condor/Avus/Zoom) stejný pro cybex. tak snad je to on.