Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky, majitelky kočárků Patron Falco Tour. Chtěla jsem se zeptat maminek, které už jezdí se sportovní sedačkou ergo, jak jste spokojené??
S hlubokou korbou jsme velmi spokojeni, stále v ní ještě jezdíme, ale když tak koukám na ten sporťák, moc vychytaný není
Zvažuji koupi Peg perego GT3 sporťák, ale nevím, aby to nebylo zbytečné, tak prosím, kdo jezdí s tímto Patronem, jestli by mi mohl napsat zkušenosti? Děkuji.
Uvažuji o jeho koupi tak jsem taky zvědavá zda se tu najde nějaká dobrá duše která ho má.
Hups, moc recenzí, resp. žádné na něj nejsou
ú)) Já zatím jezdím jen s hlubokým, a je pravda, že jsem maximálně spokojena. Pro náš terén je to určitě jednička. A malý má v 5.5 měs. 73cm a s fusakem se do kočárku stále ještě vejde. Včera jsem ho zkoušela dát do korbičky peg perega u kamarádky a vešel se tam tak tak bez fusaku. S fusakem už by se tam nmevešel ani omylem, takže tohle za nás ano. Se sporťákem jsme ještě nejeli.Jde úplně do lehu, ale je to ten typ sporťáku, který i v lehu má nožičky nahoru. Mně by hodně zajímalo, jak dlouho se tam děcko vejde… Zdál se mi malý, ale když jsem ho přeměřila, tak mi přijde standartní, ale nevím. Jsdem zvědavá, až vyjedeme. Jinak jsem u něj se vším spokojena.
Hups, moc recenzí, resp. žádné na něj nejsou
ú)) Já zatím jezdím jen s hlubokým, a je pravda, že jsem maximálně spokojena. Pro náš terén je to určitě jednička. A malý má v 5.5 měs. 73cm a s fusakem se do kočárku stále ještě vejde. Včera jsem ho zkoušela dát do korbičky peg perega u kamarádky a vešel se tam tak tak bez fusaku. S fusakem už by se tam nmevešel ani omylem, takže tohle za nás ano. Se sporťákem jsme ještě nejeli.Jde úplně do lehu, ale je to ten typ sporťáku, který i v lehu má nožičky nahoru. Mně by hodně zajímalo, jak dlouho se tam děcko vejde… Zdál se mi malý, ale když jsem ho přeměřila, tak mi přijde standartní, ale nevím. Jsdem zvědavá, až vyjedeme. Jinak jsem u něj se vším spokojena.
Zdravím maminky a majitelky tohoto kočárku. Pokud jste již vyjeli se sportovní sedačkou mohu poprosit o zkušenosti, poznatky. Uvažuji o koupi tohoto kočárku a nevím, jestli koupit zatím jenom hluboký nebo celou trojkombinaci. Dííííky ![]()
Hluboká Patronku supéééér, určo počítám i na další dítko a jiný bych nechtěla, ale ta sportovní sedačka na zimu žádná sláva. Jenže je to o tom, co kde jsi schopna oželet. Já vždycky na kočárku něco našla. Jezdila jsem během měsíce se sporťákem Patron, Peg Perego GT3 a Mutsy Urban Rider a každý z nich měl něco, co bych mu vytkla
Možná na léto ta sportovní nebude špatná, ale nemám vyzkoušeno.
Díky za reakci. Právě, že mi budeme ten sporťák taky potřebovat na zimu, protože se miminko narodí v polovině května. Tak nevím, jestli nekoupit zatím jenom hluboký kočárek samostatně a ještě se poohlédnout po nějakém samostatném sporťáku.
To je možná dobrá volba. My jsme narozeni též v květnu. Určitě omrkněte na prodejně!
Chystáme se příští týden na tour de obchody
a možná se vypravíme i do prodejny Patronu do Mělníka. Nemáme to daleko. Tak snad něco vybereme.
Ahojky,
tak budeme prodávat Patron falco tour, kdyby měl někdo zájem. Už běháme jako o závod a vystačíme s golfkama. Hluboká korbička ježděná 8 měsíců, sporťák na střídačku s dalšími dvěma kočárky 3 měsíce. Více info do SZ
Ahoj Viktorie,
uvažuji o kočárku patron, hlavně kvůli hlubokému kočáru. Ještě jsem ho nikde nezkoušela naživo.
Jak se manipuluje s korbou? Bydlíme v patře, tak jí budu muset pokaždé nacvakávat. Má nějaké přenášecí popruhy nebo madlo?
Jakou variantu podvozku máte? Chci 4kola. Jestli jsou lepší pevná nebo otočná netuším. Budem jezdit od listopadu, převážně polní cesty, sněhu bývá dost.
Jaký je sporťák, to nemá vůbec stříšku?
Díky
Ahojte,
my máme Falco F4R (čtyřkolka s otočnými koly) a s hlubokým jsme zatím moc spokojení, ale jezdíme teprve měsíc…ta naše korba má úchyt na boudičce (klasicky seshora). Nepřijde mi přehnaně těžká, ale asi jako u každé korby to na dlouhé nošení nebude…