Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky moc by me zajimalo co rikate na kočarek dorjan denny sport prestige 2012? U vyrobku 2010 a 2011 jsem vyčetla,že ma strasne kratkou rukojet a pak do nej akorat kopete a to by ho nemelo cenu kupovat. Myslite,ze tento ji ma delsi? moc dekuji za jakykoliv nazor. Tady je http://www.zbozi.cz/?…
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...má stejně dlouhou - krátkou rukojeť. Délka je důležitá, pokud dítě vozíš ve spor´táku obličejíčkem od sebe - pak je problém. Pokud dítě vozíš obličejíčkem k sobě, pak není problém.
Ahoj, já mám kočárek Dorjan zatím na prodejně, je to ten secret garden.Tento nový typ, co myslíš jsem si zkoušela na veletrhu a přišel mi úplně stejný i prodavačka říkala, že jsou to jen nové barvy, že jinak je to stejný.Ale měřím 175 cm a nekopala jsem teda do ničeho. Tak nevím
.Rukojeť mi nepřijde krátká.Těžko říct jak v běžném provozu. Zkoušela jsem i Mutsy,který je vysoký i rukojeť se dá protáhnout hodně, ale tam je naprosto šílená ta korbička…při jízdě a jakýmkoliv zatřesení se brutálně klepe a sporťák je zas malinkatej. Jinak mi délka rukojetí u takhle podobných kočárků přišla stejná…
Já mám dorjan 2010,ale do ničeho teda nekopu ani jsem nekopala… Jinak jestli to nemáš daleko,tak si pro něj skoč do Polska… Měla jsem ho tehdy i s autosedačkou za 7000kč.
Dekuji moc uplne jste me potesili
hrozne se mi ten kocarek libi. A muzu se zeptat jakou mate barvu? My čekame holcicku a libi se mi ten cely zeleny 2011 http://www.kocarkycz.cz/…ge-2011.html A pak ten fialkovy nebo cernocerveny 2012
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
My máme tento, ve skutečnosti ještě krásnější barvy. Ten zelený je na obrázku moc hezký, ale určitě ho zkoukni ve skutečnosti,jestli není ta barva moc jedovatá.Červanočerný byl taky můj favorit
.
Vajíčko jsme ale vzali Maxi-cosi.To od Dorjanu nemá moc dobrý hodnocení v bezpečnosti
a my docela dost jezdíme,tak jsme si raději připlatili.
Ahoj, tak ten zelený Prestige máme taky obhlednutý…rozhodujem se mezi zelenou a zlatou barvou. Na prodejně nám slíbili, že objednají oba a můžem se pak rozhodnout. Jo a ještě chcem nechat přehodit podvozek…Prestige má černou barvu a nám by se víc zamlouval stříbrný, tak nám ho přehodí z té nižší řady danny sport. Jo a ta zelená je spíš tmavá, sice jsem chtěla úplně jinou zelenou, ale tak nějaký kompromis musíme udělat ![]()
Ahoj, jenom doplňuju info.Dnes jsme si přivezli kočárek domů.Takže rukojeť u verze 2011, tý jak jsem dávala foto, opravdu krátká není.Měřím 175 cm a rukojeť ani nemusím mít naplno nahoře.Do podvozku nekopu.
Ano, rukojeť u tonoto kočárku celkem krátká je, ale jde prodloužit a můžete si objednat u výrobce jestli ji chcete mít prodlouženou o 5 nebo 10 cm. My rukojeť máme prodlouženou o 10 cm a jsme spokojení!
Ahojky, omlouvam se, že vstupuju do diskuse,ale poraďte kde se dají kočárky Dorjan obhlídnout naživo na j.moravě. Brno, Hodonín, Břeclav. Děkuji za reakce:-)
Anonymniii píše:
Ahojky, omlouvam se, že vstupuju do diskuse,ale poraďte kde se dají kočárky Dorjan obhlídnout naživo na j.moravě. Brno, Hodonín, Břeclav. Děkuji za reakce:-)
Já nejsem z Brna, ale stavovali jsme se tam v prodějně SAM BABY a tam Dorjan Prestige měli ![]()
Zazinka, děkuju ![]()
A můžete mi někdo vysvětlit, jak je možné, že nová kolekce stojí stejně jako stará(2011)? Máte někdo zkušenost o kolik půjde orientačně cena u 2011 dolů po novém roku?
Anonymniii píše:
Zazinka, děkujuA můžete mi někdo vysvětlit, jak je možné, že nová kolekce stojí stejně jako stará(2011)? Máte někdo zkušenost o kolik půjde orientačně cena u 2011 dolů po novém roku?
U nás byla dokonce kolekce 2012 o něco málo levnější, než 2011. Těžko říct, jaká bude po novém roce cena.Ale popravdě řečeno mně ta letošní kolekce přijde taková luxusnější oproti té nové…ale to je jen můj názor ![]()
andyn82 píše:
Vajíčko jsme ale vzali Maxi-cosi.To od Dorjanu nemá moc dobrý hodnocení v bezpečnostia my docela dost jezdíme,tak jsme si raději připlatili.
A jde Maxi-Cosi na Dorjana
? Jsou k tomu nějaký adaptéry a za jakou cenu? Díky moc! ![]()