Kočárek DorJan Danny Sport Prestige 2012

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
11.10.11 13:32

kocarek dorjan 2012

Ahoj holky moc by me zajimalo co rikate na kočarek dorjan denny sport prestige 2012? U vyrobku 2010 a 2011 jsem vyčetla,že ma strasne kratkou rukojet a pak do nej akorat kopete a to by ho nemelo cenu kupovat. Myslite,ze tento ji ma delsi? moc dekuji za jakykoliv nazor. Tady je http://www.zbozi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13335
11.10.11 13:39

má stejně dlouhou - krátkou rukojeť. Délka je důležitá, pokud dítě vozíš ve spor´táku obličejíčkem od sebe - pak je problém. Pokud dítě vozíš obličejíčkem k sobě, pak není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
11.10.11 14:29

Ahoj, já mám kočárek Dorjan zatím na prodejně, je to ten secret garden.Tento nový typ, co myslíš jsem si zkoušela na veletrhu a přišel mi úplně stejný i prodavačka říkala, že jsou to jen nové barvy, že jinak je to stejný.Ale měřím 175 cm a nekopala jsem teda do ničeho. Tak nevím :nevim: .Rukojeť mi nepřijde krátká.Těžko říct jak v běžném provozu. Zkoušela jsem i Mutsy,který je vysoký i rukojeť se dá protáhnout hodně, ale tam je naprosto šílená ta korbička…při jízdě a jakýmkoliv zatřesení se brutálně klepe a sporťák je zas malinkatej. Jinak mi délka rukojetí u takhle podobných kočárků přišla stejná…

• Citovat
  • Upravit
5502
11.10.11 14:35

Já mám dorjan 2010,ale do ničeho teda nekopu ani jsem nekopala… Jinak jestli to nemáš daleko,tak si pro něj skoč do Polska… Měla jsem ho tehdy i s autosedačkou za 7000kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
11.10.11 14:59

Dekuji moc uplne jste me potesili :hug: hrozne se mi ten kocarek libi. A muzu se zeptat jakou mate barvu? My čekame holcicku a libi se mi ten cely zeleny 2011 http://www.kocarkycz.cz/…ge-2011.html A pak ten fialkovy nebo cernocerveny 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
11.10.11 15:28

http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…

My máme tento, ve skutečnosti ještě krásnější barvy. Ten zelený je na obrázku moc hezký, ale určitě ho zkoukni ve skutečnosti,jestli není ta barva moc jedovatá.Červanočerný byl taky můj favorit :palec: .

• Citovat
  • Upravit
andyn82
11.10.11 16:38

Vajíčko jsme ale vzali Maxi-cosi.To od Dorjanu nemá moc dobrý hodnocení v bezpečnosti :-? a my docela dost jezdíme,tak jsme si raději připlatili.

• Citovat
  • Upravit
1250
11.10.11 17:15

Ahoj, tak ten zelený Prestige máme taky obhlednutý…rozhodujem se mezi zelenou a zlatou barvou. Na prodejně nám slíbili, že objednají oba a můžem se pak rozhodnout. Jo a ještě chcem nechat přehodit podvozek…Prestige má černou barvu a nám by se víc zamlouval stříbrný, tak nám ho přehodí z té nižší řady danny sport. Jo a ta zelená je spíš tmavá, sice jsem chtěla úplně jinou zelenou, ale tak nějaký kompromis musíme udělat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
15.10.11 21:33

Ahoj, jenom doplňuju info.Dnes jsme si přivezli kočárek domů.Takže rukojeť u verze 2011, tý jak jsem dávala foto, opravdu krátká není.Měřím 175 cm a rukojeť ani nemusím mít naplno nahoře.Do podvozku nekopu.

• Citovat
  • Upravit
1437
23.10.11 01:02

Ano, rukojeť u tonoto kočárku celkem krátká je, ale jde prodloužit a můžete si objednat u výrobce jestli ji chcete mít prodlouženou o 5 nebo 10 cm. My rukojeť máme prodlouženou o 10 cm a jsme spokojení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymniii
24.10.11 14:19

Ahojky, omlouvam se, že vstupuju do diskuse,ale poraďte kde se dají kočárky Dorjan obhlídnout naživo na j.moravě. Brno, Hodonín, Břeclav. Děkuji za reakce:-)

• Citovat
  • Upravit
1250
24.10.11 22:31
Anonymniii píše:
Ahojky, omlouvam se, že vstupuju do diskuse,ale poraďte kde se dají kočárky Dorjan obhlídnout naživo na j.moravě. Brno, Hodonín, Břeclav. Děkuji za reakce:-)

Já nejsem z Brna, ale stavovali jsme se tam v prodějně SAM BABY a tam Dorjan Prestige měli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymniii
25.10.11 13:51

Zazinka, děkuju :-)

A můžete mi někdo vysvětlit, jak je možné, že nová kolekce stojí stejně jako stará(2011)? Máte někdo zkušenost o kolik půjde orientačně cena u 2011 dolů po novém roku?

• Citovat
  • Upravit
1250
25.10.11 23:12
Anonymniii píše:
Zazinka, děkuju :-)A můžete mi někdo vysvětlit, jak je možné, že nová kolekce stojí stejně jako stará(2011)? Máte někdo zkušenost o kolik půjde orientačně cena u 2011 dolů po novém roku?

U nás byla dokonce kolekce 2012 o něco málo levnější, než 2011. Těžko říct, jaká bude po novém roce cena.Ale popravdě řečeno mně ta letošní kolekce přijde taková luxusnější oproti té nové…ale to je jen můj názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.11.11 08:40
andyn82 píše:
Vajíčko jsme ale vzali Maxi-cosi.To od Dorjanu nemá moc dobrý hodnocení v bezpečnosti :-? a my docela dost jezdíme,tak jsme si raději připlatili.

A jde Maxi-Cosi na Dorjana :think: ? Jsou k tomu nějaký adaptéry a za jakou cenu? Díky moc! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí