Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...@peťula lucka píše:
Andyn když ho dáváte hodně do auta nepopraskala vám barva na pružinách-to mi tvrdili v krámě,že to může být z toho.Jo a po každým dešti osušuješ a prostříkáváš?
Teď jsem se na to šla podívat a popraskaný to není. A i kdyby si to dávala pětkrát denně do auta, tak myslím, že by to mělo vydržet,vždyť u dnešních kočárků se s tím musí počítat
. To si od nich nenech líbit
.Prostříkávali jsme zatím dvakrát, ještě když byl sníh a teď. Po dešti jen nechám doma oschnout, ale pokaždý neprostříkávám. Ale musím teda dodat, že jsem ve velkým dešti ještě nejela, takže pořádnej slejvák kočárek zatím nezažil
.
@andyn82 píše:
@spiin Já mám tu koženku měkkou. Koženkový mám ten pruh na stříšce a ten světlej pruh dole na korbičce. Pokrčený to nebylo. Nemusela jsem zatím čistit fakt ani jednou. Ty čáry co myslíš tam nejsou moc hluboký,tak myslím, že by se tam špína neměla nějak víc usazovat. Teda pokud je ta koženka na tvým vybraným stejná jako na mým. Ta korbička se v podstatě nemá šanci moc ušpinit, spíš bych se bála u sporťáku.
myslíš, že je to tedy stejná koženka jako máš ty????, viz. obrázek
@spiin Takle na obrázku to jde hrozně blbě vidět. Koukala jsem se na ty tmavší barvy tohohle typu Dorjana a zdá se mi, že to je stejná koženka, možná i ještě měkčí…
A nemáš možnost ho vidět někde na živo? Třeba na nějakým veletrhu. Já jsem loni byla v Letňanech na For Babies a tam měli Dorjana plno barev (ale ne teda všechny) a dokonce i když jsem si objednala jinou barvu než měli vystavenou, tak jsem dostala veletržní slevu.Takže super.
@spiin …já bych se na něj šla rozhodně někde podívat. Ono na obrázku to vypadá jinak než v reálu, tak abys pak nebyla zklamaná. Ale tuším, že jsi psala, že někam zajedeš. Odkut vlastně jsi?
@zazinka3333 píše:
@spiin …já bych se na něj šla rozhodně někde podívat. Ono na obrázku to vypadá jinak než v reálu, tak abys pak nebyla zklamaná. Ale tuším, že jsi psala, že někam zajedeš. Odkut vlastně jsi?
já jsem z Olomouce, takze o víkendu se jdu mrknout do Sambaby, ale nevím jaký tam budou mít vystavený. Případně bych zajela do Valašského Meziříčí, kde je přímo prodejna Dorjan.
Ahoj holky, pridavam se k vam do diskuze, ja mam tento kocarek a maximalni spokojenost ![]()
no já právě ve velký slejváku taky nejela a když prší tak dám malýho do starýho kočárku a dám ho na zahradu před okno-pod pláštěnkou mu déšť nevadí
@spiin píše:
já jsem z Olomouce, takze o víkendu se jdu mrknout do Sambaby, ale nevím jaký tam budou mít vystavený. Případně bych zajela do Valašského Meziříčí, kde je přímo prodejna Dorjan.
Jééé,ty jsi z Olomouce?Tam to miluju
šest let jsem tam bydlela.
Manžel byl taky přímo v té firemní prodejně ve Valmezu…tam právě viděl ten zelený ![]()
Holky, takže už mám objednaný ten dorjan prestige 2012 green.
V sambaby ho měli vystavený ve stříbrné a zaujal mě. Vybrala jsem si podle katalogu ten green.
Pak tam měli ještě vystavený butterfly v červené. Taky nebyl špatný, ale nezaujala mě z katalogu žádná barva. Měl na střížce více koženky.
Ta koženka byla opravdu měkká. Ale podle mě je lepší na údržbu kočárek, který je jen z jenoho materiálu. V tom greenu je jen koženka minimálně. Takže se nebojímn ani popraskání.
Tu brzdu jsem opravdu musela odbrzdit rukou. ![]()
@spiin píše:
Holky, takže už mám objednaný ten dorjan prestige 2012 green.
V sambaby ho měli vystavený ve stříbrné a zaujal mě. Vybrala jsem si podle katalogu ten green.
Pak tam měli ještě vystavený butterfly v červené. Taky nebyl špatný, ale nezaujala mě z katalogu žádná barva. Měl na střížce více koženky.
Ta koženka byla opravdu měkká. Ale podle mě je lepší na údržbu kočárek, který je jen z jenoho materiálu. V tom greenu je jen koženka minimálně. Takže se nebojímn ani popraskání.
Tu brzdu jsem opravdu musela odbrzdit rukou.
Takže máš nakonec ten co já? ![]()
Brzdu hned promažte a uvidíš, že to půjde lehce ![]()
jojo, ten stejný.
Měla jsem před tím obavy, že je moc tmavý, ale jak si mi potom poslala ty fotky tak vypadal světleji než v katalogu. Takže suuuppper. Už se moc těším. Myslím, že kočárek promažeme komplet celý. ![]()
@spiin píše:
jojo, ten stejný.
Měla jsem před tím obavy, že je moc tmavý, ale jak si mi potom poslala ty fotky tak vypadal světleji než v katalogu. Takže suuuppper. Už se moc těším. Myslím, že kočárek promažeme komplet celý.
My to taky hned zezačátku všechno hezky mázli ![]()
Máte někdo zkušenost s kočárkem DorJan Prestige 2012 collection Flower? Konkrétně se mi líbí barva crocus. Jen mám strach, aby se květy na látce nějak neošoupali a u sporťáku mě trochu odrazuje, že je vnitřek bílý s květy a jestli nebude hned špinavý.
http://www.nejbaby.cz/…owImage.aspx?…
Druhý pro který se rozhoduji je DorJan Prestige 2012 collection Garden typ SG11. Tam je sporťák celý tmavě hnědý, takže by nebyl asi hned tak špinavý. Nevím, jak v létě jestli nebude moc rozpálený.
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Za jakoukoliv radu budu ráda. A kdyby jste věděly, kde v Plzni nebo okolí si tyto kočárky prohlídnnout osobně. Díky ![]()
@hisi Ahoj, já mám ten druhý hnědo béžový. Jsem spokojená. Tenhle týden mi už dvakrát někdo řekl, že mám moc pěkný kočárek
. Můžu ti sem dát fotky, abys viděla, jak vypadá ve skutečnosti. Jestli budeš chtít, tak to zítra nafotím.
@spiin Já mám tu koženku měkkou. Koženkový mám ten pruh na stříšce a ten světlej pruh dole na korbičce. Pokrčený to nebylo. Nemusela jsem zatím čistit fakt ani jednou. Ty čáry co myslíš tam nejsou moc hluboký,tak myslím, že by se tam špína neměla nějak víc usazovat. Teda pokud je ta koženka na tvým vybraným stejná jako na mým. Ta korbička se v podstatě nemá šanci moc ušpinit, spíš bych se bála u sporťáku.