Kočárek DorJan Danny Sport Prestige 2012

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
peťula lucka
15.4.12 21:49

Tak tento kočárek v zelené barvě mám,ale jak jsem psala tak jsem natrefila na špatný kus-rezavějí mi pružiny a teď se dohaduji s prodejnou,ale jak tu někdo psal všude natrefíš na šmejd.Jinak je opravdu úzký,všude vjedu

• Citovat
  • Upravit
25
16.4.12 06:51

zazinka3333

To bych byla moc ráda za ty fotky.
Nedokážu si totiž představit jak ten zelený vypadá v reálu.
Co jsem našla fotky na netu tak vypadá barva hluboké korby jinak než na sporťáku.

Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
16.4.12 10:39
@spiin píše:
Co jsem našla fotky na netu tak vypadá barva hluboké korby jinak než na sporťáku.Díky :hug:

Jak jsem ti psala, barva je fakt stejná ;) Nafotit můžu jen hlubokou korbu…ve sporťáku zatím nejezdíme a máme ho schovaný u tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peťula lucka
16.4.12 20:55

Zazinko ty máš ale prestige a tam je zelená trochu jinačí DSP-GREEN a je to i v názvu, jinak Spiin jak sis vybrala ten zelený číslo 81 tak tahle barva odpovídá reálu,je to taková světlá zelená DS3-081 barva jinak dělají ještě tmavě zelenou DS3-156
Tu zelenou mám já,já chtěla takovou veselou barvu

• Citovat
  • Upravit
peťula lucka
16.4.12 20:56

Jo a ještě u korbičky u prestige se odepíná fusak na zip kdežto u sport na cvoky

• Citovat
  • Upravit
1250
16.4.12 21:18
@peťula lucka píše:
Zazinko ty máš ale prestige a tam je zelená trochu jinačí DSP-GREEN a je to i v názvu, jinak Spiin jak sis vybrala ten zelený číslo 81 tak tahle barva odpovídá reálu,je to taková světlá zelená DS3-081 barva jinak dělají ještě tmavě zelenou DS3-156
Tu zelenou mám já,já chtěla takovou veselou barvu

Já myslím, že @spiin ví, že já mám Prestige…však jsem jí sem posílala odkaz na ten můj kočárek. Ale psala, že se jí celkem líbí a že by chtěla vidět, jak v reálu vypadá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
16.4.12 21:20
@spiin píše:
Co jsem našla fotky na netu tak vypadá barva hluboké korby jinak než na sporťáku.Díky :hug:

Promin…promin…ale dnes jsem to nějak nestihla. Doufám,,že zítra se na to už vrhnu a hodím ti sem ty fotečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.4.12 06:46

já vím, že se bavíme o tom tmavě zeleném zazinko 3333.
Přišla jsem na to, že ten světlejší nemá koženou rukojeť a prodloužení sporťáku, takže ten jsem už zavrhla.
Momentálně jsme nakloněna koženkovému bílému, látkokoženkovému tmavě zelenému co máš ty a nebo stejný typ, ale světle stříbně modrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
17.4.12 14:07

Ahoj holky, já mám tuto barvu http://dorjan.cz/…den-1-3.html a jsem moc spokojená. Začali jsme jezdit v lednu a koženka nepopraskala, ani se zatím vůbec nezašpinil a to ho hodně dáváme do auta. Brzda mi jde dobře, trochu povrzával, ale jak přestalo mrznout, tak zas dobrý.

• Citovat
  • Upravit
25
17.4.12 17:00
@andyn82 píše:
Ahoj holky, já mám tuto barvu http://dorjan.cz/…den-1-3.html a jsem moc spokojená. Začali jsme jezdit v lednu a koženka nepopraskala, ani se zatím vůbec nezašpinil a to ho hodně dáváme do auta. Brzda mi jde dobře, trochu povrzával, ale jak přestalo mrznout, tak zas dobrý.

tak to jsem moc ráda, že koženka je jako nová. Já totiž hodně uvažuju nad bílým v kůži, ale bohužel je to novinka tak mi na něj nedá nikdo recenze. Myslím si, že je fajn omyvatelný a jakoukoliv špínu jen setřu např. cifem a pak vodou.
Takže je to i hygieničtější. Je jasné, že ho budu muset občas nainpregnovat, ale s tím počítám.
Jen nevím, zda je koženka měkká nebo taková ta tvrdší s póry. Aby se tam neusazovala špína, kterou už nevydrhnu a pak i jestli v ohybech např. střechy nevzniknou čáry jako když u bot.
A taky zda není extrémě na slunci rozpálená a v zimě studená.

http://dorjan.cz/…012-1-2.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
17.4.12 17:48

@spiin
přídávám slíbené foto…konečně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.4.12 18:28

Děkuji moc zazinko.
Barvička je nádherná, krásnější než je na internetu. Tam působila hodně tmavě.
Na tvých fotkách je kočárek ještě pěknější. Tak mám ještě větší dilema než jsem měla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.4.12 18:38

ještě jsem se chtěla zeptat, kočárek je z obyčejné látky? Na fotce vypadá leskle a připadne mi, že je to spíše nějáká šustka, která je omyvatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
17.4.12 18:54

Je to normální „kočárková“látka ;)
Jo a ještě jak ses ptala k té kožence jestli není pokrčená a tak…tak jsem si vzpomněla…manželovi se líbil tenhle: http://dorjan.cz/…012-1-1.html ale právě jsem ho nechtěla, protože když ho paní vybalila, tak ta zelená koženka na korbičce byla celá pokrčená…možná by se to pak narovnala,ale nelíbilo se mi to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peťula lucka
17.4.12 19:27

Andyn když ho dáváte hodně do auta nepopraskala vám barva na pružinách-to mi tvrdili v krámě,že to může být z toho.Jo a po každým dešti osušuješ a prostříkáváš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4