Kočárek DorJan Danny Sport Prestige 2012

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
andyn82
24.11.11 13:32
aanicka1 píše:
andyn82 píše:
Vajíčko jsme ale vzali Maxi-cosi.To od Dorjanu nemá moc dobrý hodnocení v bezpečnosti :-? a my docela dost jezdíme,tak jsme si raději připlatili.
A jde Maxi-Cosi na Dorjana :think: ? Jsou k tomu nějaký adaptéry a za jakou cenu? Díky moc! :D

MaxiCosi vajíčko na Dorjana jde, prodávájí k němu právě ty adaptéry. Sedačka MaxiCosi CabrioFix nás vyšla na 3353Kč a adaptéry MaxiCosi na kočárek Dorjan 499Kč. K tomu jsme brali ještě do auta MaxiCosi FamilyFix, vydrží na všechny další větší sedačky,takže už pak s větší sedačkou nemusíš kupovat další základnu,to bylo za 4260Kč.

• Citovat
  • Upravit
16837
24.11.11 23:08

.

Příspěvek upraven 09.12.11 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anorien
7.12.11 09:10

My jsme se na tento kočár zaměřili, složený podvozek je úplně super malých rozměru, to nás uchvátilo, ale je fakt, že ta rukojeť… pokud je otočený sporťák čelem dopředu, tak jsem kočárek držela za madlo a téměř jsem se prsty dotýkala stříšky sporťáku, což mi přijde dost nepraktické… objednat prodloužení madla tedy není problém? V obchodě nám to nenabízeli… díky

• Citovat
  • Upravit
1437
8.12.11 23:33
anorien píše:
My jsme se na tento kočár zaměřili, složený podvozek je úplně super malých rozměru, to nás uchvátilo, ale je fakt, že ta rukojeť… pokud je otočený sporťák čelem dopředu, tak jsem kočárek držela za madlo a téměř jsem se prsty dotýkala stříšky sporťáku, což mi přijde dost nepraktické… objednat prodloužení madla tedy není problém? V obchodě nám to nenabízeli… díky

Ne, problém to není, ale nevím jak to funguje v konkrétních obchodech, my jsme objednávali v Malvíku. Ale oni to stejně všechny obchody objednávají přes Daru, to je výhradní dovozce, takže se stačí zeptat tam: http://www.darababy.cz/ . Jen čekáš na kočárek cca 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aksile
10.1.12 13:48

Ahoj a kde v polsku někde v krámě nedo na tržnici?? dík za odpověd!

• Citovat
  • Upravit
669
16.1.12 17:28
Brokianaa píše:
Já mám dorjan 2010,ale do ničeho teda nekopu ani jsem nekopala… Jinak jestli to nemáš daleko,tak si pro něj skoč do Polska… Měla jsem ho tehdy i s autosedačkou za 7000kč.

nemas prosim kontakt na prodejce kde jsi ho kupovala? chci tam jet a optat se jake maji zrovna barvicky kocarku .dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
18.1.12 09:29

ahoj holky jdu jen se svou zkušeností, mám kolekci 2010, jsem celkem spokojena, ale pokud s kocarkem jdu rychleji nebo ho veze manzel zasadne kopeme do brzdy a te osy co spojuje kola, jinak vyhod aje ze je fakt velky, prostorny, a myslim ze dalsi kolekce 2011 a 2012 je furt to same jen jsou nove potahove latky, jinak kočar jezdi skoro 2 roky a nemel jedinou zavadu, ale priste bych urcite chtela delsi rukojet, a je dost těžky, ale to mi nevadi nemusim ho nikam nosit vyjedu z baraku po jednom schudecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
18.1.12 09:36

me by zajimalo jakym zpusobem se zakopava o ten kocarek? nedokazu si to predstavit a pry je to jen u vysokych. ja merim malinko tak bych problem mit nemela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
18.1.12 13:33

no ja měřím 168cm takže žadny obr a manžel 178cm a jak jdu rychleji a delam delsi krok tak proste nohou kterou nakročím do kočaru kopnu, nevim jak jinak to vysvetlit, nebo muzu mit jeste jiny problem a to že mam prilis kratke ruce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
18.1.12 15:31

tak ja jich moc dlouhe ruce mit taky nebudu pri mych 155 cm. no fakt prcek ani za kocarem videt nebudu jinak delam male kroky. no kazdopadne az tam pojedu zkusim to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
21.1.12 17:47
Jituš-Katuš píše:
ahoj holky jdu jen se svou zkušeností, mám kolekci 2010, jsem celkem spokojena, ale pokud s kocarkem jdu rychleji nebo ho veze manzel zasadne kopeme do brzdy a te osy co spojuje kola, jinak vyhod aje ze je fakt velky, prostorny, a myslim ze dalsi kolekce 2011 a 2012 je furt to same jen jsou nove potahove latky, jinak kočar jezdi skoro 2 roky a nemel jedinou zavadu, ale priste bych urcite chtela delsi rukojet, a je dost těžky, ale to mi nevadi nemusim ho nikam nosit vyjedu z baraku po jednom schudecku.

souhlasím…taky zakopávám…obvzlášť, pokud jde člověk z kopce…teda ne že by to byla nějaká hrůza nebo nepřekonatelný problém, ale člověk se musí trochu víc soust :lol: ředit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
21.1.12 19:38

ja zas nedelam nejak velke kroky no chce to odzkouset a je to i o zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
21.1.12 20:49
pavlinenenka píše:
ja zas nedelam nejak velke kroky no chce to odzkouset a je to i o zvyku.

já teda nevím, jaké dělám kroky, nikdy jsem nad tím nepřemýšlela :nevim: ale jelikož jsem prcek(159cm) tak taky myslím, že nedělám dlouhé kroky. Ale jak říkám, není to žádná hrůza a rozhodně to není nepřekonatelný problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
21.1.12 21:06

Ahoj, taky uvažuji o Dorjanu-sice ne o tom Prestige-ten je trošku dražší než Danny Sport..ale o té rukojeti jsem nic neslyšela.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
22.1.12 10:02

ja jeste nevim jestli ten levnejsi nebo prestige.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí