Kočárek DorJan Danny Sport Prestige 2012

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
18.1.13 22:00
@zajlu píše:
Zdravím, dnes mi kočárek došel a co mě zarazilo, že při složení a zacvaknutí korby na podvozek se strašně kýve(nevypadne, ale hýbe se). To tak má být?? Moc se mi to nezdá..Psala to tu už na začátku Andyn82, ale žádná odezva na to nebyla.dík Lucka

Nam se taky kyve, alebylo to tak i u 3 dal sich co jsem zkousela v obchode, tak to neresim… pri jizde v terenu i ve snehu to nijak nevadi, kyve se spis kdyz s nim sama lomcuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
20.1.13 16:22

Ahoj holky, já se chystám koupit dorjan danny sport prestige butterfly v černobílé, ale koukám že už je další řada danny sport 5 2013..máte s ním některá již osobní zkušenost?
asi se bude lišit jen ve vzhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
30.1.13 10:12

Holky, chtěla bych se zeptat, jak dlouho jste dávaly dítko s fusakem do korby, nebo spíš do kolika měsíců - díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
30.1.13 13:05

My jsme s fusakem jezdily do 10 měsíců, jedenáctý měsíc byla dcera také ještě ve fusaku, ale na ležení už to nebylo, měla zvednutá záda.

• Citovat
  • Upravit
3929
30.1.13 18:01
@haninkav píše:
My jsme s fusakem jezdily do 10 měsíců, jedenáctý měsíc byla dcera také ještě ve fusaku, ale na ležení už to nebylo, měla zvednutá záda.

no tak to je super :palec: :palec: dnes jsem se na něj byla podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
30.1.13 21:34

Já měla úplně jiný favority, ale rozhodla právě velikost korby, jelikož se malá narodila v dubnu, tak aby zimu přečkala v korbě a né v otevřeném sporťáku. Sporťák už jsme ale tolik nevyužili, je takový mohutný, koupili jsme B agile a dorjan půjde do světa. Ale byli jsme s ním vážně max. spokojení.

• Citovat
  • Upravit
1208
31.1.13 11:28

Tak jsem se asi už taky rozhodla. Myslím, že za ty peníze je ten kočár super. Když si vezmu, že ty dražší značkové, mají zase děsně malé korbičky a taky nejsou dokonalé a hlavně, mě se ani tak moc nelíbí…snad nám bude vyhovovat i sporťák, alespoň nějakou dobu. Pak bych chtěla pořídit třeba Nuna Pepp nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
31.1.13 12:57

@Viwien já jsem taky toho názoru. moc se mi ten kočár líbí a dobře se s ním jezdí, jak se všude uvádí, že vrže, tak už jsem si koupila extra vazelínu ve spreji a vrzat určitě nebude :) jaký sis vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.1.13 17:28

@Mamango já s ním už měsíc jezdím a s vrzáním zatím žádný problém, i v tom psím počasí co je :) ale chce to se starat a 1× za čas ta kola promáznout, to mi řekli i v obchodě při koupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
31.1.13 18:03

@Mamango ještě přesně nevím, ale chceme neutrální barvičky…takže šedočerná nebo tak něco ;) dnes mě teda zase nahlodala jiná diskuse…a ještě přemýšlím nad kočárkem Camarelo Dakota a Tako (nevím teda přesně který typ, mají víc pěkných). Takže se rozhodneme, až je všechny uvidíme na živo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
3.2.13 09:52

@Viwien tak já už taky nevím, pro jaký kočárek se rozhodnout. Jestli jsou ty kočárky z Polska vůbec kvalitní. Nejlepší je asi nečíst diskuze :)
Zalíbil se mi jané, ale cenově je to jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
3.2.13 12:10

Holky, na každém kočárku najdete něco, co vám bude vadit…znám to…líbilo se mi tolik kočárků :pankac:měla jsem tolik favoritů a strávila jsem nad výběrem spoustu času, nakonec jsem koupila Dorjan (mimochodem byl první, který mi padl do oka a nakonec jsem teda u něj zkončila). Vždycky je třeba udělat nějaký kompromis…jen si musíte ujasnit, co je pro vás důležité a co můžete oželet ;) Tak šťastnou volbu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
3.2.13 12:25

@zazinka3333 a byla jsi u toho dorjanu s něčím vyloženě nespokojená? Prý je strašně těžký a furt všude čtu o tom vrzání. Mne se moc líbí, ale nerada bych po půl roce kupovala jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
3.2.13 13:00

No těžký je, ale zas to není taková hrůza…líbil se mi třeba i Espiro a ten je ještě těžší, to samé Taco…pak Runner, ten je asi o kilo lehčí…všechno jsou to kočárky v té cenové relaci kolem 10tis. a všechny jsou +/- stejně těžké. Já jezdím prakticky pořád do kopce (jednu cestu) a zatím se to pořád dá. Na jaro jsem pořídila už golfky, protože malá bude chtít určitě cupitat pěšky, tak ať táhnu co nejmenší kočárek :pankac: Já chtěla velký sporťák, to byla moje priorita…malá má teď rok a ve fusaku si tam pořád lebedí, navíc je úplně supr ten nánožník…i když neměla ještě fusak a jen deku, bylo to parádní, že mě deka nepadala dolů…bez nánožníku to byl děs, pořád jsem lovila deku z koleček.
Vrzání…no manžel kočárek pravidelně mazal a když přece jen začal vrzat, tak promazal a v pohodě…teď v zimě nevrže paradoxně vůbec a to tu údržbu pěkně fláká :cert:
Jediná věc, s čím máme problém je jedno kolečko…pořád uchází…už bylo teda píchlé a lepené(ale to ušlo fakt fest, tak jak když píchneš kolo)…teď prostě jednou za čas je kolečko hodně měkké. Asi by to vyřešila výměna duše, ale nějak mi to nepřijde tak hrozné ho občas dofouknout (a navíc to nedělám já :mrgreen: ) tak to prostě neřeším a jednou za čas vytahnem pupmičku.
Takže asi tak…samozřejmě, pokud si připlatíš, budeš mít lehčí a típ pádem asi i lépe ovladatelný kočárek, ale to už je teda jiná cenová relace, přesto jsem i o nějakém takovém uvažovala, ale stejně jsme našla věci, které mi i na tak drahém kočárku vadily (třeba malé kolečka, teleskopická rukojeť, malý sporťák…)navíc mi bilo jasné, že budu kopovat golfky, tak proto nakonec padla volba na tento kočárek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
3.2.13 14:28

Taky si myslím že tzv této cenové kategorii to bude téměř na jedno brdo. A jak se ti osvědčila dorjan autosedačka? Jestli jsi ji tedy měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí