Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...@haninkav píše:
Mně ty Dorjany připadají moc barevné a tak jsem měla výběr buď šedo černou nebo tu zlatou, a tu jen za předpokladu, že to nebude fakt úplně zlatá. Kočár je spíše béžový než zlatý, ale třeba stříška a slída u autosedačky má zlatavě třpytivý nádech. Mám kočár vyfocený jen v zimě…
Také jej máme. jezdíme denně už 19měs a doma jej máme pod skleněnou verandou a nevybledl.
Tak já musím říct, že lehoulilince vybledl, ale kdo neviděl nový, nepozná to. Od dubna jezdím s britax b agile v černé barvě, a ta rozhodně vybledla dost. Sporťák jsem měla nechaný na léto na brusle, je po sezoně, tak kočár půjde do světa. S tím sporťákem se mi už tak bájo nejezdilo, přišel mi takový trochu neohrabaný, ale stejně je to super kočár.
Obvolám prodejny a snad ho někde budou mít na prodejně. Už bych chtěla mít kočárek objednaný, termín mám 12. nebo 14.11., ale ať na to člověk nemusí myslet, bude mít o starost míň. Jak si mi posílala tu látku na autosedačce a kočárku, tak právě tahle barva byla na prodejně, v katalogu a na internetu je tmavší. Jo a když se mi nebude líbit, tak půjdu do té černo-stříbrné, ale děkuji za fotečky.
Holky, nevíte, jestli se mi do prodlouženého sporťáku vejde přes zimu 7 měsíční mimino s fusakem? A jde na prodlouženou verzi dát nánožník, který je ve výbavě kočárku? Chci Dorjan prestige právě proto, že se dá sporťák prodloužit a je z něj v podstatě dlouhá hluboká korbička. Termín mám začátkem května, takže v zimě už bude na klasickou korbu ve všech kočárcích mimčo asi velké.
A ještě jeden dotaz - nevíte, kde ho seženu v Olomouci?
@Hannah1979
Naše malá má teď skoro 11 měsíců a vejdu se úplně v pohodě. Ale teda nechápu ty maminky, které píšou, že se jejich děti bez problémů vejdou do těch pidi sporťáčků…choďátka malé, musí tam být jak sardinky ![]()
Jinak na prodloužení se nánožník v pohodě nasadí, už nějakou dobu tak jezdíme. To prodloužení je fakt supr..když nebyla ještě taková zima a jezdila jsem bez prodloužení, malá z kočárku neustále něco vykopávala, deku jsem měla neustále špinavou od koleček…teď je to supr, nic se z kočárku jen tak lehce nedostane ![]()
@Hannah1979 píše:
Holky, nevíte, jestli se mi do prodlouženého sporťáku vejde přes zimu 7 měsíční mimino s fusakem? A jde na prodlouženou verzi dát nánožník, který je ve výbavě kočárku? Chci Dorjan prestige právě proto, že se dá sporťák prodloužit a je z něj v podstatě dlouhá hluboká korbička. Termín mám začátkem května, takže v zimě už bude na klasickou korbu ve všech kočárcích mimčo asi velké.
A ještě jeden dotaz - nevíte, kde ho seženu v Olomouci?
Jasně že se do prodloužené verze sporťáku vejde 7 měsíční mimčo, nám se tam s fusakem bez problémů vejde 15 dcera a myslím si, že se tam i s fusakem vejde i za rok. Bez fusaku se v této prodloužené verzi bez problémů rozvalovala moje 3-letá neteř, která miluje kočárky, ale už bohužel chodí do školky
.
@Hančez píše:
Obvolám prodejny a snad ho někde budou mít na prodejně. Už bych chtěla mít kočárek objednaný, termín mám 12. nebo 14.11., ale ať na to člověk nemusí myslet, bude mít o starost míň. Jak si mi posílala tu látku na autosedačce a kočárku, tak právě tahle barva byla na prodejně, v katalogu a na internetu je tmavší. Jo a když se mi nebude líbit, tak půjdu do té černo-stříbrné, ale děkuji za fotečky.
Si ho objednej přímo u Hradila ve Valašským Meziříčí. Je přímý dovozce Dorjanů z Polska. Znám ho osobně a jeho brácha měl prodejnu v Novém Jičíně a poud je to jak to bylo, vozí kočárky po cele ČR. Jinak ti můžu dát tel ještě na dva prodejce ve Val. Meziříčí.
@lemanka a @zazinka3333 Tak to jste mi udělaly radost, že se tam v poho vejde
Nevíte náhodou ještě, jestli se něco připlácí za prodlouženou rukojeť? Manžel má skoro 2 metry, tak ať může taky vozit ![]()
@Hannah1979 píše:
@lemanka a @zazinka3333 Tak to jste mi udělaly radost, že se tam v poho vejdeNevíte náhodou ještě, jestli se něco připlácí za prodlouženou rukojeť? Manžel má skoro 2 metry, tak ať může taky vozit
My prodlouženou rukojeť máme, a doporučuju
. Nic jsme si nepřipláceli.
Ahoj holky jak to tady pročítám tak jsem se na 100% rozhodla pro Dorjan.(ikdyž už jsem v podstatě byla) Akorád nemáte některá Dorjan Danny sport prstigue clasic 2012 v barvě brown beige nebo black+white? Pokud ano mohli by jste mi ho nafotit? Nikde jsem ho neviděla a nechci ho objednávat jen tak. Protože se mi na netu hrozně líbil Dorjan Danny sport prestigue buterfly 2012 který jsem chtěla, viděla jsem ho sice jen v červené (chtěla jsem zelený), ale hrozně mě zklamalo to že ta barevná část na vrchu korbičky je z koženky, uplně mi to zkazilo celkový dojem z kočárku ikdyž jinak jsem se do něj doslova zamilovala
Předem moc dík
Zdravím, dnes mi kočárek došel a co mě zarazilo, že při složení a zacvaknutí korby na podvozek se strašně kýve(nevypadne, ale hýbe se). To tak má být?? Moc se mi to nezdá..Psala to tu už na začátku Andyn82, ale žádná odezva na to nebyla.
dík Lucka
@zajlu píše:
Zdravím, dnes mi kočárek došel a co mě zarazilo, že při složení a zacvaknutí korby na podvozek se strašně kýve(nevypadne, ale hýbe se). To tak má být?? Moc se mi to nezdá..Psala to tu už na začátku Andyn82, ale žádná odezva na to nebyla.dík Lucka
Nám se malinko kýve sporťák, ale korba ne
.
Můžu se jen zeptat majitelek Dorjan Danny sport prestige 2012, zda jde na tento kočárek pořídit a přidělat pomocí adaptérů vajíčko Cybex nebo Maxi Cosi? děkuji ![]()
My mame ke kocarku adaptery a sedacku maxi cosi cabriofix. V obchode mi pri nakupu rekli ze cabriofix k nemu jde, ale maxi cosi ciy ne. ![]()