Kočárek DorJan Danny Sport Prestige 2012

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
14.4.12 09:16

prosím Vás máte někdo zkušenost s kočárkem Dorjan Danny sport Prestige 2012 v kožence????? Konktrétně by mě zajímalo zda v létě není koženka rozpálená a v zimě nepraská.
Konkrétně bych chtěla koupit kočárek v bílé barvě.

http://dorjan.cz/…kou-1-2.html

Moc děkuji za jakoukoliv odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
14.4.12 12:45
@spiin píše:
prosím Vás máte někdo zkušenost s kočárkem Dorjan Danny sport Prestige 2012 v kožence????? Konktrétně by mě zajímalo zda v létě není koženka rozpálená a v zimě nepraská.
Konkrétně bych chtěla koupit kočárek v bílé barvě.

http://dorjan.cz/…kou-1-2.html

Moc děkuji za jakoukoliv odpověď

Jelikož dorjan vyrábí celokoženkové kočárky od tohoto roku(2012), tak se obávám, že s tím ještě nikdo mít moc zkušenost nebude. My máme dorjan danny sport prestige secret garden, tam je koženka jen trochu dole na korbě a u sporťáku jen u madla a kousíček na stříšce. S korbou jsme jezdily od léta přes celou zimu a nic se s ní nestalo. Ale já bych do celokoženkového asi nešla :nevim: . Přijde mi, že se dá snadněji poškodit, než látka, je taková slabší, měkčí. Myslím že by stačilo kočárek někde nešťastně odřít a problém by byl na světě. Ale třeba se mýlím. Tak uvidíš, co ti napíšou ostatní. Přeji šťastný výběr a zdravé miminko, Lenka :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
14.4.12 12:52

Jo a ještě bych chtěla varovat před nedostatky tohoto kočárku, i když o nich z různých diskusí možná víš. Kočárek vrže i po promazání a blbne brzda(samozřejmě ne všem, ale je štěstí trefit na OK kousek, my to štěstí neměli) a pro vyšší lidi je krátká rukojeť, ale lze si ji nechat při objednání kočárku prodloužit, my to tak máme a je to opravdu mnohem lepší. Má ale samozřejmě i spoustu vychytávek(větrací síťka v korbě i sporťáku, otáčecí sporťák, aretovací kolečka, kryt okolo sporťáku, kterým se vytvoří větší „korba“, polohování zad v korbě(ale jen takové fórové), komplet sundavací potahy a variabilní stříška u sporťáku(lze sundat půlka nebo celá), v ceně pláštěnka, síťka(která není nic moc, lepší je si koupit universál tmavě modrou od emitexu), nánožníky…). Snad jsem pomohla aspoň tímto, i když se to netýkalo vůbec dotazu. Z e-shopu se toho nedá moc zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.4.12 13:13

lemanka

moc děkuji za vyčerpávjící poznatky.

Kočárek se ti může poškodit i v látce i kožence takže toto neřeším.
O brzdě jsem něco zaslechla a vrzání taky. Je to holt špatně vyrobený kus.Takže snad budu mít to štěstí a vyberu dobře. Mám vybraný i v zelené látce. Nevím pro který se rozhodnout. Už mě to nebaví řešit.

http://dorjan.cz/…cka-1-5.html

Potřebuji hlavně kočárek úzký do výtahu a aby se mi vlezlo půl roční miminko s fusakem do hluboké korby.
Ještě mám variantu Jedo fyn 4DS. Je to dost podobný.

http://www.rajmiminek.cz/…11-411-10248

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
14.4.12 14:12
@spiin píše:
moc děkuji za vyčerpávjící poznatky.

Kočárek se ti může poškodit i v látce i kožence takže toto neřeším.
O brzdě jsem něco zaslechla a vrzání taky. Je to holt špatně vyrobený kus.Takže snad budu mít to štěstí a vyberu dobře. Mám vybraný i v zelené látce. Nevím pro který se rozhodnout. Už mě to nebaví řešit.

http://dorjan.cz/…cka-1-5.html

Potřebuji hlavně kočárek úzký do výtahu a aby se mi vlezlo půl roční miminko s fusakem do hluboké korby.
Ještě mám variantu Jedo fyn 4DS. Je to dost podobný.

http://www.rajmiminek.cz/…11-411-10248

Tak to se mi víc líbí ten bílý :D . A ohledně Jeda Fyn, také jsem se nad ním rozmýšlela, ale nakonec jsem ho nevzala, protože mi přišla chatrná sříška, taková jako u kočárku pro panenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
14.4.12 16:09

My máme tenhle: http://dorjan.cz/…e-GREEN.html a zatím teda spokojenost :palec: (ale klepu to).Brzda šla hrozně těžko,takže manžel hned před prvním výjezdem namazal a jde to jedna báseň…promazáváme preventivně všechno, co jde a zatím teda problémy nejsou.Ale co je fakt, že je rukojeť hrozně krátká a to jsem teda prcek.Zatím jezdíme s korbičkou,ale u sporťáku to bude asi ještě horší.Nevěděla jsem totiž,že můžu objednat tu prodlouženou.
Co se týče koženky, tak zatím problémy žádné.
A viděla jsi ten celokoženkový na vlastní oči? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.4.12 16:18
@zazinka3333 píše:
My máme tenhle: http://dorjan.cz/…e-GREEN.html a zatím teda spokojenost :palec: (ale klepu to).Brzda šla hrozně těžko,takže manžel hned před prvním výjezdem namazal a jde to jedna báseň…promazáváme preventivně všechno, co jde a zatím teda problémy nejsou.Ale co je fakt, že je rukojeť hrozně krátká a to jsem teda prcek.Zatím jezdíme s korbičkou,ale u sporťáku to bude asi ještě horší.Nevěděla jsem totiž,že můžu objednat tu prodlouženou.
Co se týče koženky, tak zatím problémy žádné.
A viděla jsi ten celokoženkový na vlastní oči? 8o

ten je krááááásněj

neviděla jsem ho na živo. Za týden se jdu podívat na prodejnu, ale nevím zda tam budou mít vystaven v látce nebo v kůži. Případně bych zajela do Valašského Meziříčí.
Takže až ho budu kupovat tak mám říct, že chci prodloužit rukojeŤ???
Půjdu do toho Dorjana jen prostě vybrat mezi barvou a buď kůži nebo látkou.
Ale ten tvůj kočárek je nádhernej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.4.12 16:26

@zazinka3333

ještě jsem se chtěla zeptat na obrázku u toho tvého kočárku vypadá trochu jinak zelená barva hluboké verze a sporťáku. Je to tak i ve zkutečnosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
14.4.12 17:16
@spiin píše:
ještě jsem se chtěla zeptat na obrázku u toho tvého kočárku vypadá trochu jinak zelená barva hluboké verze a sporťáku. Je to tak i ve zkutečnosti???

Ne ne…barva je stejná,asi ta fotka mate. Ptala jsem se,protože já ten koženkový viděla v černé barvě a nevím,jestli ne i v té bíle a abych pravdu řekla,tak se mně moc nelíbil :nevim: ale samozřejmě se každému líbí něco jiného.Asi je praktičtější na údržbu(jen setřeš hadříkem)ale fakt teda za mě rozhodně látkový :palec:
Jo a nám se líbila stříbrná konstrukce, takže nemáme tuto černou,ale stříbrnou :palec:
Ohledně té rukojeti neporadím…bohužel máme tu krátkou…ale myslím, že stačí nahlásit na prodejně a oni se postarají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.4.12 17:40
@zazinka3333 píše:
Ne ne…barva je stejná,asi ta fotka mate. Ptala jsem se,protože já ten koženkový viděla v černé barvě a nevím,jestli ne i v té bíle a abych pravdu řekla,tak se mně moc nelíbil :nevim: ale samozřejmě se každému líbí něco jiného.Asi je praktičtější na údržbu(jen setřeš hadříkem)ale fakt teda za mě rozhodně látkový :palec:
Jo a nám se líbila stříbrná konstrukce, takže nemáme tuto černou,ale stříbrnou :palec:
Ohledně té rukojeti neporadím…bohužel máme tu krátkou…ale myslím, že stačí nahlásit na prodejně a oni se postarají.

Je blbé, že není kdo by mi napsal recenzi na tu koženku když je to novinka.
Ale začínám se přiklánět k látce.
Moc díky za komentáře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puinkaa
15.4.12 16:56

vzdálenost koleček

zdravím. Zatím se mi nikde nepodařilo zjistit, jak daleko jsou od sebe kolečka. Jedná se mi hlavně o ty přední - máme v paneláku nájezdovou rampu napevno a nejsem si jistá, jestli ten kočár bude pasovat přímo na ty kolejničky. děkuji

• Citovat
  • Upravit
1250
15.4.12 17:28
@puinkaa píše:
zdravím. Zatím se mi nikde nepodařilo zjistit, jak daleko jsou od sebe kolečka. Jedná se mi hlavně o ty přední - máme v paneláku nájezdovou rampu napevno a nejsem si jistá, jestli ten kočár bude pasovat přímo na ty kolejničky. děkuji

No nevím,jestli už jsi to zkoušela s nějakým jiným kočárkem…ale po rampě musíš sjíždět těma zadníma kolečkama…ten kočárek jakoby zvednout a jedeš jen po zadních…tak jsou konstruované všechny nájezdy všude předpkládám(třeba i ve městě u schodů).Na ty přední kolečka to určitě nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puinkaa
15.4.12 18:11

no já myslela spíš tu cestu nahoru, ale to se asi dělá stejně, že? :oops:

• Citovat
  • Upravit
1250
15.4.12 18:36
@puinkaa píše:
no já myslela spíš tu cestu nahoru, ale to se asi dělá stejně, že? :oops:

Jo jo…cesta nahoru je stejná, jako cesta dolů.Ale je to v pohodě,jezdím tak denně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
15.4.12 18:38

Holky, kdyby jste některá měla zájem o ten zelený, klidně nafotím a zkusím přidat foto,ať vidítě v reálu…kdyby vám to mělo pomoct v rozhodování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí