Kočárek DorJan Danny Sport Prestige 2012

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
30.7.13 09:39

Taky jsme pořídili kvalitnější autosedačku Maxi-Cosi Pebble. Potřebuji poradit k těm adaptérům: adaptéry se nacvaknou na podvozek a pak se tam nasadí vajíčko? Pak když dávám vajíčko do auta, tak to vycvaknu z podvozku včetně adaptérů nebo je musím pracně sundávat? To by mi přišlo dost nepraktické…Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
9.6.15 19:52

Ahojky, obnovuji diskuzi, měla bych dotaz na ty, které vlastní Dorjan Prestige. Máme vybraný tento kočárek z kolekce 2014 a na hluboké korbě jsou nějaké části z koženky, zajímalo by mě, jestli vám ta koženka drží, nebo se někomu protrhla, docela mám z toho strach, aby třeba přes zimu nepopraskala. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.6.15 20:08

@janinka88 Kočárek máme skoro 11 měsíců a je jak nový! Malá se narodila v červenci, hluboká korba byla super, vydržela v ní do března. Koženka vůbec nepopraskala :palec:. Sporťák už má horší přístup ke košíku, tedy jen v leže, když sedí tak to celkem jde.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
9.6.15 20:21

@janinka88 Kočárek máme čtvrtým rokem(jezdí v něm druhé dítě) a koženka drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
9.6.15 20:24

Ja ho koupila uz pouzity a krome toho ze uz je trosku rozvrzany je porad krasny. Jeste ho pouziji na druhe ditko. Korbička je velika a hezka. Sportak jsme pouzili jen chvilku, pak uz byl moc tezky. V celku si myslim, ze je to dobry kocarek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí