Kočárek DorJan Danny Sport Prestige 2012

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport Prestige?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Spor...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.6.12 09:55

Tak s tím, kde v severních Čechách ho mají Ti neporadím.
Ale jinak - užje rozhodnuto - kočárek je koupený! :) Takže uvidíme, jak budu spokojená. Každopádně je nádherný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.6.12 10:24

Tak hlavně piš poznatky :-) Ať vím, jak a co funguje nebo nefunguje, coz se snad nic nenajde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 10:29

Poznatky začnu psát ale až koncem srpna. :) Ale určitě dám vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.7.12 10:31

Holky, já jsem zatím s Dorjanem spokojená. Je moc hezký, lehce ovladatený, nemůžu si vynachválit přední kolečka. Je pravda, že se hůže odbržďuje, k jedný straně táhne, jen když řídím jednou rukou (zatáčí kolečka) a špatně se dávají větší věci do košíku (malý prostor mezi korbou a košíkem). Jezdíme 3 měsíce a zvládá i obtížnější terén, takže za mě je to super. Jsem zvědavá na zimu a na sportovní korbu, snad taky v poho. Jo a super je snadné rozebírání! To je fakt pohodička dát ho do auta a zase hned složit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.7.12 08:38

Ahoj holky, včera jsme byli v obchodě okouknout DARA DORJAN DANNY SPORT PRESTIGE 2012. (přítel = velký kritik co na všem hledá chyby) :)
Zkoušela jsem s ním psí kusy více než hodinu, vč. složení do auta. Opravdu mě udivilo že ho bez problémů dám do malého kufru - sedan, aniž bych ho odírala. Prodavačka mě rovnou upozornila, že kritiky vrzání koleček jsou protože se moc nevěnují údržbě kočárku, kdy je potřeba kolečka promazávat a pak když jim je přivezou na reklamaci jsou kolečka a ložiska úplně zanesená. Kočárek se mi opravdu líbil, velká prostorná korba, sporťák také, výborná věc je to prodloužení lůžka. Výběr barev je obrovský a hlavně je to snad jediný kočárek, který splňuje všechny moje požadavky (od podvozku, košíku, barvy, skladovatelnosti, možnosti nacvaknutí autosedačky maxi-cosi…atd).
Původně jsem měla vybraný X-LANDER 2012, ale korba se mi zdá malá a hlavné má uprostřed přepůlenou matraci a to podle mě dost výrazným způsobem (já bych na tom ležet nechtěla, co teprve miminko). :,( Další favorit byl MAXI-COSI MURA 4… No tak rukojeť přítel zavrhnul rovnou a sporťák je děsně nizoučký, za chvíli by se nám prcek protlačoval hlavou do stříšky :nevim: Za ty prachy fakt zklamání… :,(
A ještě k DORJANU - měřím 164 a přítel 189 - lítali jsme po obchodě i parkovišti a ani jeden z nás do ničeho nekopal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
21.7.12 13:41

Také mám Dorjan Prestige, barva Gold, a jsem s ním max. spokojená, měla jsem strach z té koženky, ale v pohodě, přežila tuhou zimu i horké léto. Velkým plus je prostorný koš a velká korbička, malá v ní jezdila skoro do 10 měsíců i s fusakem(když srovnám kamarádek xlander, mutsy, teutonii nebo gesslein - dorjan jednoznačně nejprostornější). Brzda v pohodě, žádné loupání konstrukce(je ale fakt, že složený byl jen 1×, mám velké auto),kupodivu ani nevrzal, aretace také bez problému, občas jsem do kočáru kopla, ale to se občas stane asi s každým kočárem, mám 161cm a přítel 180cm. Pravidleně jsem s ním chodila i bruslit a super. 3× jsem píchla, ale to není chyba z výroby, horší jsou ty zahlé ventilky, blbě se to fouká, u toho přítel fakt nadával, pak mi trochu vadilo, že na stříšce je vidět její zmačkání, prostě když máte stříšku sklopenou dolu trochu déle a pak jí narovnáte, je zmuchlaná a mně se to vzhledově moc nelíbilo. Se sporťákem jsme toho už moc nenajezdili, rovnou jsem přešla na britax b agile.. Se sporťákem vyjedu ještě občas na brusle, ale pomalu se chystám, že ho už prodáme. Takže suma sumárum, nám skvěle posloužil, za tu cenu je bezva a hlavně ta obrovská korba…

• Citovat
  • Upravit
5
18.9.12 16:14

Ahoj, my taky přemýšlíme o koupi dorjan danny sport prestige 2012 barva černozlatá, na internetu a v katalogu je barva pěkná, ale viděla jsem jí v obchodě a je taková vyblutá. Nemohla by si poslat nějaké fotečky, jak vypadá tvůj. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.9.12 16:16

Holky a jakou máte barvičku kočárku, líbí se nám kombinace látky a koženky v barvě černo-zlatá, černo-stříbrná nebo ta černo-bílá. Nemáte náhodou některý z nich, mohly byste se dát nějaké foto děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
18.9.12 17:24

Mně ty Dorjany připadají moc barevné a tak jsem měla výběr buď šedo černou nebo tu zlatou, a tu jen za předpokladu, že to nebude fakt úplně zlatá. Kočár je spíše béžový než zlatý, ale třeba stříška a slída u autosedačky má zlatavě třpytivý nádech. Mám kočár vyfocený jen v zimě…

• Citovat
  • Upravit
5
19.9.12 09:03

Ahoj, děkuji ti za poslané foto. Tady se mi barva moc líbí. Fakt jsem byla, ale překvapená v obchodě, že ta barva byla vybledlá nebo vyblutá, tam se mi nelíbila. V katalogu a na internetu jo. Kdyby někdo věděl, že mají dorjan prestige 2012 v kombinaci černo-zlatá, černo-stříbrná, černo-bílá někde na prodejně v Prostějově, Olomouci, Přerov, Kroměříž dejte mi prosím vás vědět. měj pěkný den Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
19.9.12 10:44

A nebylo to třeba jen osvětlením v prodejně? Jinak do bílého bych z praktických důvodů nešla, jen těch flíčků od včelek, mušek a pod co jsem musela vyprat…

• Citovat
  • Upravit
5
19.9.12 13:24

To si právě taky myslím, že to bude nepraktické. Chtěla bych vážně tu černo-zlatou, ale chtěla bych jí ještě někde vidět naživo. Hani a ty máš kočárek rok 2012, třeba v kolekci 2011 byla sytější tá zlatá barva. Jako tak kdyby vypadal ve skutečnosti jak na té tvé fotce, tak bych ho brala všema deseti. Ty si odkud? A kde jste ho kupovali? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
19.9.12 13:53

Jsem z ČB, nejdřív jsem měla u nás v Bejbycentru vyhlídnutý černo tmavěšedý, pak jsem náhodou zajela do Tábora, kde čekali na ten zlatý, a ať se prý na něj zajedu za pár dní podívat, že je nádherný, no a už jsem ho vezla domu. A jsem ráda, na holčičku by byl ten šedý moc tmavý. Kupovala jsem ho loni v lednu. Tak zkus obvolat pár okolních prodejen, jestli ho mají skladem a mrkni na něj na denním světle. Vložila jsem fotku, kde jsem se pokoušela nafotit materiál z autosedačky a z kočáru. Nevím proč, ale jak jsem psala výš, jsou trochu odlišné… Nedavno jsem potkala stejný kočár a byl spíše lesklejší než ten můj, podobný materiálu na fotce vlevo.

• Citovat
  • Upravit
22
19.9.12 14:11
Já mám taky Sprotp
@haninkav píše:
Také mám Dorjan Prestige, barva Gold, a jsem s ním max. spokojená, měla jsem strach z té koženky, ale v pohodě, přežila tuhou zimu i horké léto. Velkým plus je prostorný koš a velká korbička, malá v ní jezdila skoro do 10 měsíců i s fusakem(když srovnám kamarádek xlander, mutsy, teutonii nebo gesslein - dorjan jednoznačně nejprostornější). Brzda v pohodě, žádné loupání konstrukce(je ale fakt, že složený byl jen 1×, mám velké auto),kupodivu ani nevrzal, aretace také bez problému, občas jsem do kočáru kopla, ale to se občas stane asi s každým kočárem, mám 161cm a přítel 180cm. Pravidleně jsem s ním chodila i bruslit a super. 3× jsem píchla, ale to není chyba z výroby, horší jsou ty zahlé ventilky, blbě se to fouká, u toho přítel fakt nadával, pak mi trochu vadilo, že na stříšce je vidět její zmačkání, prostě když máte stříšku sklopenou dolu trochu déle a pak jí narovnáte, je zmuchlaná a mně se to vzhledově moc nelíbilo. Se sporťákem jsme toho už moc nenajezdili, rovnou jsem přešla na britax b agile.. Se sporťákem vyjedu ještě občas na brusle, ale pomalu se chystám, že ho už prodáme. Takže suma sumárum, nám skvěle posloužil, za tu cenu je bezva a hlavně ta obrovská korba…

Máme stejný kočárek, také jsem maximálně spokojená, dokonce tvrdím že cena je dost pod spokojenost, dala bych za něj klidně i více peněz - hlavně z toho důvodu že dcera v roce pořád ještě pasovala do korby i s musakem! je to jako s kolem, autem, vším- je třeba se o něj starat. Letos na zimu bude dcera (nar 2/2011) ve spor´táku ale díky nástavci bude zase jako v korbě, nepotáhne na ni a z toho mám radost. Za nás má Dorjan 5 hvězdiček z pěti PLUS!!! - oproti mých kamarádek - nevybledl. Pořád jak nový. já jsem měla požadavek: aby byl do terénu, dala se otočit sedačka i s pohledem na mě i po směru jízdy, velký nákupní koš (no, ten sice je ale tašku musím vyskládat, velká korba. vše dorjan sprotprestige má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.9.12 14:13
@haninkav píše:
Mně ty Dorjany připadají moc barevné a tak jsem měla výběr buď šedo černou nebo tu zlatou, a tu jen za předpokladu, že to nebude fakt úplně zlatá. Kočár je spíše béžový než zlatý, ale třeba stříška a slída u autosedačky má zlatavě třpytivý nádech. Mám kočár vyfocený jen v zimě…

Také jej máme. jezdíme denně už 19měs a doma jej máme pod skleněnou verandou a nevybledl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí