ABKM - co dávat jíst 9m dítěti?

Anonymní
4.3.20 11:36

ABKM - co dávat papat 9m dítěti?

Maminky prosím co dáváte svým dětem na papání, když mají ABKM (alergie na bílkovinu kravského mléka?)
Dcera má 9m a příjde mi, že dávám pořád dokola jen ovoce na svačiny a zeleninu s masem na oběd. Jinak má speciální UM a moje mateřské.
Někdy dám sušenku.
Nenapadá vás, neporadíte, čím bych ji mohla ještě zpestřit jídelníček?
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
4.3.20 12:23

Ja vařím pudinky a kaše s rostlinnym mlékem nejraději mám mandlové alpro. V mléčné výživě kupuju rýžové a kokosove jogurty, sýr z kokosového mléka, dá se tam koupit i alsan,,máslo,, tak z něj i pečeme buchty.
Jinak celozrnný toustový chleba, rohlíky, normální chleba mazu perlou plus vitamíny ( ta taky nemá žádné bílkoviny) na to marmelada, šunka, ten sýr. Občas kvalitní párek :oops: v dm jsou taky různé pomazánky a výrobky bez mléka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 14:27

@Fifi2
To dáváte ale asi staršímu dítěti že? My máme teprve 9 měsíců

• Citovat
  • Upravit
539
4.3.20 15:34
@Anonymní píše:
@Fifi2
To dáváte ale asi staršímu dítěti že? My máme teprve 9 měsíců

Ano..ale pudink od amyliku pro deti a jogurt jsem davala i předtím. A ještě je dobrá kaše instantni kaše sinlac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
4.3.20 17:15

@Fifi2 prosim a ten pudink a kasi jste koupila kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.3.20 19:16

@Ajinac sinlac kaše je v každé drogerii a zalévá se vodou. Chuťově je velmi dobrá.
Pudink vařím sama akorát místo kravského mléka dám rostlinné mleko. Kupuju dětský pudink amylik má i vapnik a lepší složení než klasicke pudinkove prasky. Narazila jsem na něj ve velkém Albertu normálně u pudinku. A jinak kupuju kaše nominal. Jsou rýžové, pohankové, jahlove…a ty taky zalevam horkým rostlinným mlékem v misticce, nechám odstát a je to raz dva. Ty bývají taky v Albertu, Lidlu, ve zdravé výživě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.3.20 19:24

Takhle to vypadá. A je určitě více kaší a vseho. To zrovna jíme my. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek