Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Z neceho osypanej…nejedl jahody, pomerance nebo kiwi? Nemenilas prasek na prani? Muze to byt aj viroza…
Ceho se bojis, koronaviru? ![]()
@Tarjei ale prd koronaviru
malej byl vždycky hrozně odolnej, tak mě to jen zaskočilo, nic jsem neměnila ![]()
@Kristina1990 kdepak, kdybych ho pak nemazala tak si toho ani nevšimneme ![]()
Pokud jeste nemel nestovice, pasovy opar to byt nemuze. Mne to prijde jako reakce na neco. Jako je to divny ale ja treb akdysi byla osypana a vubec vlastne nevim po cem protoze to co bylo zrejme ze to bylo ono. Tak to uz priste takhle nepusobilo. To samy u dcery, taky se osypala po leku na kasel a ted jsem ji jo omylem.dala a nic. Nebo sedma nemoc. ![]()
@Barunkaska no, nejstarší v roce a půl chytila pásový opar do oka. Neštovice neměla vůbec, teď jsme ji nechávali očkovat, už je puberťačka. Zakladatelko, vypadá to na nějakou vyrážku. Počkala bych, co to bude delat dal. A @wildcherry měla na mysli nemoc, která se jmenuje ruka, noha. ![]()
Takhle vypadala dcera, kdyz se osypala po antibiotikach. Dala bych nejake antihistaminikum a sledovala co to udela.
@Tarinka 3r pleny dávno nemame. Ale děkuju všem, pro můj klid zitra zajdem do lékárny, eventuálně ukážu a třeba dají ňákou mast ![]()
Mě takhle reaguje syn když sní citrusy apod. Ale ten můj je ekzematik takže to vypadá na alergickou reakci na něco typuju.
Hezký večer. Uklidnite mě? Malému jsem dnes při koupání objevila toto