Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, můžete poradit? Ve středu jsem byla na zákroku, dělali mi ablaci a biopsii čípku. Po zákroku jsem zůstala v nemocnici do druhého dne, ráno odstranili tamponádu a s malým špiňeňím jsem pelášila domů. Doktor řekl, že už by mělo být vše v pořádku, že krvácet bych neměla a mám se vyvarovat pohl. st. a koupání Další den jsme šli s prckem na krátkou procházku a tentýž večer jsem začala krvácet, myslela jsem, že to přejde, ale je to horší a pobolívá podbřišek. Při zákroku to prý víc krvácelo, tak mi tam dal doktor steh a já si říkám jestli nerupnul. Mám docela strach a zítra volám do nemocnice, zda je to normální a nebo mám přijít. Přez to, bych potřebovala trochu uklidnit, poradit. Párkrát jsem zvedla prcka, nikdo mi to nezakázal a ani jít na procházku, tak si říkám, co je špatně.
No, já bych asi volala rovnou, bála bych se. Mně po biopsii čípku doktorka řekla, že mám jet do nemocnice, pokud začnu silněji krvácet ![]()
@Aduš8 zítra je tam doktor, který mi ten zákrok dělal, tak tam hned ráno volám. Snad to bude v pohodě…
Tak tedy můžu říct, že vědět, že budu krvácet (jako při silné menstruaci) pomalu tři týdny, teď v létě bych se na to nejspíš vyprdla a nechala to na podzim. Krásné dny a já doma na zadku… Mrňous vlastně taky a to mě mrzí víc. Do toho nepříjemná bolest v podbřišku, nic co bych si chtěla dát znovu, ale přežít se to dá ![]()