Abnormální menstruace

139
26.12.23 08:19

Abnormální menstruace

Ahoj holky, nechci být plašan, ale včera jsem dostala MS, kterou nemývam prakticky vůbec, třeba jen 1-2× do roka. Což samozřejmě dr ví :lol: Ale včera jsem MS dostala, ale je dost silná, asi tak že když jsem si včera pčíkla, tak vložka byla durch. Dnes ráno, jsem vstala a vyteklo ze mě tolik krve, že to nepobraly ani 2 vložky co jsem měla a měla jsem to to i na nohách. Navíc v krvi mám i velké množství malých kousků stažené krve. Omlouvám se za tak podrobný a trošku nechutný popis. Ale trošku mě to znervóžňuje. Když už to občas dostanu, tak je to samozřejmě vždy trošku silnější i s cucky stažené krve, ale asi nikdy to nebylo v takovém množství. A můj dr jak na potvoru ordinace až od nového roku a ja nevím jestli se vydat na pohotovost někam do nemocnice, nebo zbytečně plaším. Jinak včera jsem to dostala hned po probuzení, takže za 24 hod jsem spotrebovala asi 8 vložek, ale ty byli všechny totálně durch. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
28.12.23 11:38

Myslím si, že se nemusíš strachovat. Nejsem si jistá, ale jak píšeš, že máš menstruaci 1-2× do roka, tak tipuji, že si dostala menstruaci a dostává se z tebe krev, která nemohla jak vykrvácet. Nebo to může být hormonama, každá žena má tu menstruaci jinou. Některá krvácí až moc a některá třeba skoro vůbec. :*

Samozřejmě si zajdi k doktorovi, pro svůj klid, ale určitě to nebude nic vážného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
28.12.23 11:56

Muzes mit myom…ten muze zpusobovat hodne silne krvaceni…ale zase rikas, ze mas menses parkrat do roka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.12.23 18:06

Kup si Ascorutin, je volně prodejný. Je to lék obsahující vitamin C a ještě další látku, která stahuje cévy. Ascorutin se použìvá právě při silné menses. Při takto velkém krvácení budeš unavená, když si nějaký lék neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
2.1.24 23:45

Díky, ale asi jsem plašila zbytečně :lol: po 2 dnech to přešlo k normálnímu množství krve a od 4 do 7 dne jsem pouze špinila, pak už úplně konečná :lol: :lol: Jen mě vyděsilo to množství krve co že mě první 2 dny vyteklo, volala jsem nakonec do nemocnice, kde mě znají, kam chodím 1× ročně na čištění (jak nemám menstruaci, tak když ji dostanu, tak ji mám slabě, ale za to třeba měsíc než mi udělají kyretaz, aby to zastavili). No a kupodivu to byla asi za celý můj život jediná menstruace s normálním průběhem, že se děloha zvládla vyčistit sama od delozni sliznice, sice silným krvácením, ale zvládla to :potlesk: Tak aspoň už vím ve 34 letech jak vypadá normální menstruace :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí