Abnormální rotace hlavičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
11.11.14 09:55
@quinny píše:
@RadkaCh no psala jsi ze je to „asi“ nerealny, tak za me je to normalni sci-fi :P :lol:

Tak to už je jedno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
584
13.11.14 11:44

@martina.se nj já vím, že to neovlivním…jen se asi snažím najít chybu jinde než v sobě…no kolik sem měla stehů nevím, ale malá to taky odnesla s hematomem na celý hlavice a taky týdnem na JIP z toho 3 dny na celotělový hypotremii dalších 14 dní IMP týden se mnou na rooming-in museli jsme ji znovu naučit sát…3měsíce cvičení Vojtovky, kterou jsem jí na konec asi trošku urychlili bylo toho dost strašili nás se vším možným..teď už nám řekli, že to vypadá už velmi dobře, že jí snad žádný postižení nehrozí…prostě po tomhle čím jseme si prosšli…se bojím aby mě to nečekalo znovu..vím, že můžu být ráda a děkovat všem a možná i bohu, že to dopadlo, jak to dopadlo…ale strach tam je a chci si to v sobě vyřešit dřív, než budu čekat další, abych to pak zbytečně nehrotila v těhotenství, kdy je psychika nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.14 12:08

@Samuše ale za to fakt nemůžeš ty.. u nás to bylo nejspíš vyvoláváním - 22 hodin stahů co 3 minuty, pořád bez pohybu, pak jsem si nechala píchnout epi a během 10ti minut otevřená z 5 na 10, jenže prostě to mrně už nedorotovalo..ale to je fakt o náhodě, za to prostě nemůžeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.11.14 20:46

Těžkou soudit, ale pokud Ti dali kapačku s Oxytocinem, tak ten není proti bolesti. Naopak zesiluje stahy, často až na nesnesitelnou úroveň a frekvenci. Na rozdíl od kontrakcí přirozených, které jsou výživné zpravidla až ke konci. O předčasné ruptuře se říká, že ta voda miminko vlastně chrání a umožňuje mu se natočit správně a ve správný čas. Když je porod nasucho (chybí voda), tak se v porodních cestách může zadrhnout.
Takže za mě - pokud bude příští porod ve svém počátku bez komplikací, nenech si do něj zasahovat. Voda praskne sama, až je ten správný čas, a kontrakce budou zesilovat postupně, což bude pro tebe snesitelnější a budeš to lépe snášet.
Teď už s nic nevyčítej, čas zpátky nevrátíš. Ber to jako poučení pro příště. Na omyly máš právo, žádný učený z nebe nespadl :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí