About you doba dodání

Anonymní
11.4.23 23:11

About you doba dodání

Hezky vecer, mate někdo zkušenosti s e-shopem about you? V pátek to budou 3 týdny co jsem si zásilku objednala a ještě nedorazila. Uvádějí 2-3 dny dodací lhůtu. Psala jsem jim před týdnem e-mail a prý toho maji hodně. Stalo se vám to taky? Pokud ano, za jak dlouho vám to přišlo? Na zasilku jsem dosti spěchala už před 2 týdny a přemýšlím, ze se podívám na to co jsem si objednala někde jinde a zasilku si neprevezmu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35330
12.4.23 00:40
@Anonymní píše:
Hezky vecer, mate někdo zkušenosti s e-shopem about you? V pátek to budou 3 týdny co jsem si zásilku objednala a ještě nedorazila. Uvádějí 2-3 dny dodací lhůtu. Psala jsem jim před týdnem e-mail a prý toho maji hodně. Stalo se vám to taky? Pokud ano, za jak dlouho vám to přišlo? Na zasilku jsem dosti spěchala už před 2 týdny a přemýšlím, ze se podívám na to co jsem si objednala někde jinde a zasilku si neprevezmu.

Tak ji stornuj, ne? Necekej, az ti ji poslou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.4.23 00:50

Stalo, čekala jsem tedy jen asi 10 dní. Na skladový zboží. Taky jsem jim psala, napsali že toho mají hodně. Hadříky dobrý, i velikosti odpovídají, ale v době, kdy zásilky chodí maximálně třetí den, je toto pro mě neakceptovatelné. Takže za mě stačilo, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30872
12.4.23 03:39

Příspěvek upraven 12.04.23 v 03:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30872
12.4.23 03:40

Jednou sem kupoval shodou náhod před Vánocemi. Přišlo mi to brzy, myslím že třetí den od objednání. Docela sem koukal jak šou rychlý, zvlášť před Vánocemi. No asi to bylo štěstí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.4.23 06:06

Momentálně 3-4dny

• Citovat
  • Upravit
2236
12.4.23 06:15

Objednavala jsem tam už několikrát a nikdy jsem tak dlouho nečekala, ani ne do týdne jsem měla balík doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
12.4.23 06:20

Nakupuji na About You pravidelně a vždycky všechno dorazilo. Myslím, že jsem čekala pokaždé, za dva až tři dny mi rozhodně nic nepřišlo. Odhadem do týdne.

• Citovat
  • Upravit
15423
12.4.23 06:26

Poslední dobou se hrozně zhoršili, teď už asi na třetí objednávku čekám minimálně 10 dní. Ještě před vánocemi byla zásilka nejpozději do týdne doma. A teď v březnu se mi poprvé stalo, že jsem musela urgovat vrácení peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
12.4.23 08:07

Kdysi dobry. Po dlouhe dobe jsem ted objednala 27.3. boty. Mely byt dodany cca. 1.4. Pak prisel 31.3. email, ze toho maji moc. Pak uz nic a stale je nemam. Jsou porad ve stavu “pripravuje se” a dodani 11.-13. no to asi tezko… :nevim: To mi uz v mezidobi dorazily 2 objednavky z Sheinu, ktere jsem delala pozdeji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
12.4.23 12:54

Max týden, pokud byly nějaké echt akce a mezinárodní doprava. Jinak jsou rychlí a nikdy sem problémy neměla. Nakupuju si ve valné většině už jen na About You a Zalandu.

• Citovat
  • Upravit
Dana999270
12.4.23 22:15

@Maggdallena taky mám takovou zkušenost

• Citovat
  • Upravit
2919
14.4.23 09:03

Takze, stale neodeslano a ted zmenili termin dodani na 16.-18.4. samozrejme bez jakekoli komunikace :roll: To byla na dlouho posledni objednavka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana999270
14.4.23 20:35

@Maggdallena
Dnes mi přišel e-mail, že zásilka byla odeslána ze skladu. Ale 2 ze 3 věcí nemají. Po 3 týdnech čekání mi teprve napíšou, že zboží nemají…. Šílený… katastrofa..zásilku si nepřevezmu a už si z e-shopu nic neobjednám

• Citovat
  • Upravit
10923
14.4.23 20:41

@Dana999270 driv fungoval eshop dobre, ale posledni pul rok taky sleduju, ze je to horsi a horsi a cas dodani se prodluzuje. :nevim: Posledni balik mi taky prisel na 2× :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová