Absces v klitorisu

Anonymní
30.6.23 14:48

Absces v klitorisu

Zdravím všechny, potřebuji zjistit, jestli nemáte některá stejnou zkušenost :nevim:
Nahmatala sem si uvnitř v klitorisu bulku asi o velikosti hrášku, byla jsem s tím u gynekologa a ten mi řekl, že je to nejspíš absces, ale jelikož je to na tak blbém místě nedá se to odstranit chirurgicky…takže zatím jen mazat ichtylkou a počkat, jestli se to zlepší nebo zhorší. Tento stav už trvá 4 dny a pořád žádná změna k lepšímu, ani k horšímu, tak jsem se zkusila obrátit na vás :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
1.7.23 00:03

Také jsem to jednou měla. Tvrdá, horká kulička přímo v klitorisu a bolelo to jak :cert: nemohla jsem ani chodit. Zašla jsem do lékárny pro nějakou mast proti kvasinkám, má a i mírně znecitlivující účinek. To mi dost pomohlo. A po asi dvou nebo třech dnech mi to prasklo v teplé vaně a bylo hned po bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.23 07:49

Štípanec

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s takovýmto průběhem štípance asi od komára? Nevím, zda je to něco vážného nebi to samo zmizí😬. Každopádně je to tvrdé, horké a na bolest bolavé a tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
15.8.23 08:37

Na podobné případy pomáhá Tea Tree oil, mazat, masírovat, je to trochu nepříjemné a je možné přidat konzumaci slzovky obecnoé vařenoé, alespoň dvě polévkové lžíce denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí