ACC long a Ventolín sirup

Anonymní
6.1.12 22:14

acc long a ventolín sirup

Chtela bych se zeptat zda mohu dát acc long sirup a společne ventolín sirup, dávala jsem mucosolvan k ventolínu, ale není doma, začaly jsme dávat teda acc long ale má opet težký hutný kašel(4r.)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
6.1.12 22:21

dávaly jsme mukosolvan a ten ventolín 5ml 2×,ale acc long má práve jiné složení že je tam neco jako v acylpirínu,tak sem se bála,dnes jsme byly u dr ale řekla že případne dá atb až v pondelí že je dost zahlenená a le že vyčkáme,poslední mela v prosinci, ale kašle težce huste ale nejdejí to, mám doma i spiropent a ješte jedny na roztažení ale je toho mín než ventolínu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.1.12 22:21

Určitě můžeš - jakékoli odkašlávadlo + Ventolin je běžná kombinace :)
Ať je prcek brzo fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
6.1.12 22:22

sem to dala anonymne,, dík holky, sem nechtela volat takto pozde nekam na pohotovost, jestly mužu,acclong jsme vymenily proto že mukosolvan má pořád a už mám pocit že nezabíral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.1.12 22:27
petra.lovosice píše:
sem to dala anonymne,, dík holky, sem nechtela volat takto pozde nekam na pohotovost, jestly mužu,acclong jsme vymenily proto že mukosolvan má pořád a už mám pocit že nezabíral

U našich dětí je Mucosolvan k ničemu :zed: Nejvíc se nám osvědčil Prospan, ale ten ACC klidně dej :) To je dobře, že se změní lék, ono to není dobře dávat dlouho to samé… Ať jse obejdete bez ATB :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
6.1.12 22:35

tak lonská zima byly 6×,vždy prudušky, ted zatím jednou,ale delám co mužu,bylinky,cibule,jezevčí sádlo mažu ,ale ted večer už slyším že to má težký,a nejde to ven,vím že i ten ventolín bude nálož na telo ,ale jestly by dostala atb tak k tomu vždy dá neco na kašel a roztažení,ted už je tam klid zaspala, tak dám asi až ráno, uvidíme

dík holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
6.1.12 22:36

a prospan mi dnes dala leták ale je stejný prej jako hedelix a ten nám nepomohl,tak sem vzala acc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.1.12 22:43
petra.lovosice píše:
a prospan mi dnes dala leták ale je stejný prej jako hedelix a ten nám nepomohl,tak sem vzala acc

Hedelix u nás nic a Prospan dobrý, tak nevím, v čem to je… Vím, že obojí je výtažek z břečťanu :)

Koukám, že to máte divoký :? Tak ať je dobře. I bez těch ATB je toho až až :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.1.12 00:23

Petro,
nevím, jestli se to může kombinovat, v každém případě by se neměl dávat na noc (ACC), ale nejlépe ráno…
Manželovi kdysi při zápalu plic hodně pomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.1.12 00:41
Brontik píše:
Petro,
nevím, jestli se to může kombinovat, v každém případě by se neměl dávat na noc (ACC), ale nejlépe ráno…
Manželovi kdysi při zápalu plic hodně pomohl…

No, to je fakt, já přemýšlela nad tím, že ACC obecně přes den… Na noc rozhodně ne. To spíš něco na tlumení kašle (dáváme Ditustat). Mě to v tu chvíli nějak nedošlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.1.12 12:04

holky acc long dávám do tech 16hod,stejne jako předtím mucosolvan,šlo mi o tu kombinaci ventolín +,jinak sem nakonec ventolín dala vnoci kolem 12 hod a do rána spala, jinak ho dávám ventolín a nebo jiné do tech17 hod, ditustat dáváme ale ted ne, protože jehodne zahlenená, tak nepotřebujem aby se to v ní drželo,tím že mela nesčetnekrát prudušky tak vím jak a dokolika hod zhruba dát,jen ta kombinace nad tím sem dumala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.4.13 10:19

sirup Ventolin+prospan

Ahoj maminky, malý má kašel je hodně zahleněný a dr napsala pro úlevu sirup Ventolin 3×1,5ml a chci se zeptat musí být u toho sirupu ventolin nějaké časové odstupy? Nebo je to jedno jak to budu dávat? Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí