Místo Opthalmoseptonexu jsem použila kapky do nosu

5
5.1.12 17:38

misto opthalmoseptonexu jsem pouzila kapky do nosu

Prosim o radu.. Dnes jsem omylem ve sve roztrzitosti menu dvoumesicnimu synovi kapla do oka misto opthalmoseptonexu kapky do nosu Pinosol.. Obsahuji etericke oleje takze ho to musi chudacka asi hrozne palit,ma to mirne zarudle.. Nevite jestli je to hodne velky prusvih? Ihned jsem to prokapala tim septonexem ale bojim se,aby mu to nezpusobilo neco vazneho :-( dekuji za rady jsem z toho uplne vyrizena :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
5.1.12 17:40

Určitě bych zavolala na dětskou pohotovost a zeptala se jich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81490
5.1.12 17:41

tak zavolej někam na pohotovost, tam tě uklidní spíš, něž nejstá info tady na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
5.1.12 17:43

Ahoj, zavolej na toxikologii, tam ti poradí, mockrát jsem tam volala :-)
telefonní číslo je 224 919 293

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
5.1.12 17:47

asi zavolej, ale podle me se nic nestane. Ono oko je desne odolny a slzy jsou po zaludecni stave nejagresivnejsi tekutina v tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.1.12 17:51
vertigo píše:
telefonní číslo je 224 919 píše: Více

S tímhle už mám bohužel taky zkušenost. Volala jsem tam i později, než je dneska. Já bych určtiě zavolala, protože pokud to problém je (i když doufám, že ne), zítra už by mohlo být pozdě. Přeci jen jsou to oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.1.12 18:02

Tak hlavně Pinosol je i do nosu určen až pro děti od 1 roka a je dráždivý. Osobně si myslím, že se děcku nic nestane, že jsi oči jen podráždila, zkusila bych oči pořádně vypláchnout třeba převařenou zchlazenou vodou. Možná by návštěva na očním nebyla marná, ale stejně s tím už teď asi nikdo nic nenadělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
5.1.12 18:15

Ahoj,

taky bych hned volala. Místo Pinosolu bych prckovi dávala MM (teda pokud kojíš), dají se tím kapat i očička. Upozorňuji, že nejsem zastáncem žádné alternativní medicíny, ale toto mám odzkoušené a poradila mi to naše dětská lékařka a nezávisle i moje obvoďačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
5.1.12 18:16
hkac píše:
vertigo píše:
telefonní číslo je 224 919 píše: Více
S tímhle už mám bohužel taky zkušenost. Volala jsem tam i později, než je dneska. Já bych určtiě zavolala, protože pokud to problém je (i když doufám, že ne), zítra už by mohlo být pozdě. Přeci jen jsou to oči.

Je to nepřetržitá telefonní služba, jsou tam 24 hod denně, i o víkendu.. Využila jsem jejich rad už 3× (samozřejmě děti hlídám, ale všechny 3 neuhlídám :-) ), vždy poradili a byli ochotní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.1.12 18:31

Tak jsem tam volala a k zadne otrave by dojit nemelo ale pry mame radeji dojit k ocari kdyz je takhle maly. A chtela malyho jmeno a rodne cislo-nevite k cemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymM
5.1.12 18:33

protoze to plati pojistovna, tu radu.

• Citovat
  • Upravit
5
5.1.12 18:34
Ališa píše:
Ahoj,taky bych hned volala. Místo Pinosolu bych prckovi dávala MM (teda pokud kojíš), dají se tím kapat i očička. Upozorňuji, že nejsem zastáncem žádné alternativní medicíny, ale toto mám odzkoušené a poradila mi to naše dětská lékařka a nezávisle i moje obvoďačka.

moc dekuji za radu. Ten pinosol byl muj-bylo to jedine co jsem v tehotenstvi mohla. Malemu bych ho nedavala! Jenze to ma stejnou lahvicku jako opthalmoseptonex a ja v lekarnicce sahla vedle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.1.12 18:35
anonymM píše:

Jo tak :-) ja myslela,ze me budou hned hlasit na socialku :-D ze travim sve dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.1.12 18:36

Jste tu moc hodni,ze radite. Vsem moc dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
5.1.12 18:53
leako píše:
anonymM píše:
Jo tak :-) ja myslela,ze me budou hned hlasit na socialku :-D ze travim sve dite…

Jo, ja vždycky když jsem diktovala rodné číslo dítěte, tak jsem si říkala, jestli to mají nějak propojený a rovnou budou hlásit na sociálku, že už zase volám já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí