Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se starými lidmi je to někdy těžké a zase když se nad tím člověk zamyslí tak se jim ani nedivím, v 90ti letech toho má člověk už spoustu za sebou. A i když je babička vitální jak píšeš pořád toho už dávno hodně nemůže, věřím, že to pro ně musí být těžký. Tak prostě chtějí jít přehled a moc aspon nad „blbostma“ jako je třeba stará skříň. Chápu tě, člověk to myslí dobře a ještě se to proti němu otočí. Táty přítelkyně mamka je už taky stará dáma a vyjít s ní je občas taky těžké a chce to brát s nadhledem. Staří jsou někdy jako děti, ty taky prostě necháš „at si teda vezme tu druhou skleničku protože takhle vypadá divně“ a neřešíš ![]()
@rozmaryna1234 o já jí dokážu pochopit, respektovat, chápat a někdy hádky vyvolávají maličkosti, například když mi řekne, četl ajsem tohle a tohle, místy jí to vypadavá, takže řekne, že jedna osoba moderuje na barrandově a já ji taktně řekla, ale babi já myslím na nově, a chtěla se hadát, ale prostě nechala jsem ji říct, to co má na srdci, a odpověděla jo asi v tom máš pravdu a myslím si svý, a toto budu si říkat vždycky, nemá to cenu se handrkovat
, budu si vážit toho, jak je tu babička dlouho. Děkuji, pochopila jsem, že řeším opravdu malichernosti a děkuju všem za odpovědi