ach Ti doktoři :-(

7928
15.11.05 15:46

ach Ti doktoři :-(

Přeji těhulky krásný den :D žádám Vás o pomoc při výběru nového gynekologa. Jsem ve 20tt chodím k jednomu páprdovi do Modřan, absolutně mi na nic co se zeptám neodpoví, to mě pošle někam jinam, nechopenku mi dal až když jsem omdlela na noční v recepci v práci, a když jsem ho teĎ prosila o přepsání nechopenky, já husa, že mu to řekla,že chci ject na Vánoce k rodičům aby nebyl žáden problém případně s kontrolou, poslechla jsem si 15minutové kázání, že to není možné, ale je jenomže to se musí chtít. Šla jsem zničená, nejvíce mě trápí, že nic neví na nic neodpoví a když nejde o zdraví hraje chytrého jak rádio. Jsme z Holešovic těhulky moje neznáte některá nějakého normálního gynekologa(žku),kteří by mě vzali pod svá ochranná křídla.Jsem Vám předem vděčná za doporučení. Opatrujte sebe i mrňousky :-)

S pozdravem Katy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1337
15.11.05 16:03

Ahoj Katty,
ja jsem z Proseku a chodim k Dr.Driakovi do Gyncentra do Hloubetina.Je velice prijemny,ma na tebe cas kdyz tam prijdes.Me se tam libi.Je tam vice lekaru,posilam ti cislo na recepci a zkus se zeptat.

266 610 245

Hloubetinska 3/13
Praha 9

www.gyncentrum.cz

MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
15.11.05 16:04

ahojky Katty,

já chodím na Americkou 17, Praha 2 do gynekologické praxe Dr. Rotta a Dr. Bednář. jsem tam velmi spokojená. vím, že toho tito DR. mají hodně, ale mají tam i schopné kolegy, ketří myslím ještě přijímají. skus si zavolat na tel. 224 231 668.

Jitulinda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
15.11.05 16:08

Ahojda, já chodím do Gestu k panu doktorovi Černému. Jsem moc spokojená, ale ne každý je ochotný si zaplatit ten nadstandard. Zrovna dnes jsem zase na kontrole byla a odešla jsem jako vždy se skvělým pocitem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.11.05 16:10

Ahojky,

já chodím v Holešovicích do Lékařského domu (u Výstaviště) k dr. Jeníčkovi. Jsem tam spokojená, ale je to takový pohodář. Když mi v těhu nic nebylo, tak mě pokaždé ani nevyšetřoval. Takže záleží co očekáváš. Pokud vnitřní prohlídku při každé poradně, tak to asi není ten pravý. Nicméně pokud bys měla zájem, napíšu Ti telefon.

Ulrika

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.11.05 16:14

Nějak mě to odhlásilo a jsem tam jako anonym. Takže ještě jeden pokus.

Ulrika

• Citovat
  • Upravit
2184
16.11.05 14:42

Ahoj Katty,
sice Ti neporadím žádného doktora, jen jsem se Tě chtěla zeptat, jak se jmenuje ten doktor. Také chodím do Modřan, tak by mě to zajímalo. Také uvažuji o změně, protože se mi zdá, že ten můj absolutně nic neví :( . Pokud by jsi tady nechtěla psát jeho jméno, tak mi pošli SZ. Děkuji a přeji Ti šťastnou ruku při výběru nového gynekologa.

Pa Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
16.11.05 18:00

KATTY:
Pokud jsi se ještě nerozhodla, mám v rukávu taky prima tip :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928