Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holčiny!
Ráda bych se v kám přidala, sice už jsem registrovaná v květňátkách, červňátkách, ale protože se dostanu k počítači jednou za čas, trochu tam v tom plavu.
Info do seznámku - Katka, TP 1. 6. (Markétko, kdo s koho!), 28 let, rodit budu nejspíš v Kladně, na jménech jsme se s manžou zatím neshodli.
Jinak mimísek se má čile k světu, minulý týden měřil 2,9 cm a srdíčko bilo jako o závod. Já jsem na tom o něco hůř, ale aspoň už denně nezvracím. V lékárně mi doporučili mátový čaj, prý je to jediné, co těhulky můžou na bolavý žaludek a musím říct, že dva hrníčky denně mi ohromně bodly. Můžu to všem jen doporučit a doufám, že to taky pomůže.
Co se týče věcí na mímo, skoro nic kupovat nemusíme, všechny věci máme po první holčičce Lucince, v září jí byly dva roky a je to andílek s ďáblem v těle
. Všechno máme v univerzálních barvách, včetně kočáru, protože jsme do poslední chvíle nevěděli, jestli to nakonec nebude Ondra. Na druhou stranu všem závidím to korzování po krámech a vybírání těch roztomilých věciček. Samozřejmě, že něco koupit si neodpustíme.
Zatím se mějte hezky, musím běžet, rodina řve hlady.
Pa Katka
Všem, kdo sem nakouknou, se moc omlouvám, ještě se tu moc nevyznám a tuto zprávu jsem chtěla samozřejmě odeslat někam jinam.
Na odstranění této složky se už pracuje.
Díky za pochopení.
Katka
Ahoj Katko,
já jsem též z Kladna, je mi 27 let, bezdětná, TP 28.4., miminko se snad též má čile k světu, rodit bych chtěla také na Kladně.
V úterý se dozvím výsledky triplíků… tak snad bude vše OK.
Vlasta