Nový přírůstek

5
11.11.05 18:22

Nový přírůstek

Ahoj holčiny!

Ráda bych se v kám přidala, sice už jsem registrovaná v květňátkách, červňátkách, ale protože se dostanu k počítači jednou za čas, trochu tam v tom plavu.

Info do seznámku - Katka, TP 1. 6. (Markétko, kdo s koho!), 28 let, rodit budu nejspíš v Kladně, na jménech jsme se s manžou zatím neshodli.

Jinak mimísek se má čile k světu, minulý týden měřil 2,9 cm a srdíčko bilo jako o závod. Já jsem na tom o něco hůř, ale aspoň už denně nezvracím. V lékárně mi doporučili mátový čaj, prý je to jediné, co těhulky můžou na bolavý žaludek a musím říct, že dva hrníčky denně mi ohromně bodly. Můžu to všem jen doporučit a doufám, že to taky pomůže.

Co se týče věcí na mímo, skoro nic kupovat nemusíme, všechny věci máme po první holčičce Lucince, v září jí byly dva roky a je to andílek s ďáblem v těle :twisted: . Všechno máme v univerzálních barvách, včetně kočáru, protože jsme do poslední chvíle nevěděli, jestli to nakonec nebude Ondra. Na druhou stranu všem závidím to korzování po krámech a vybírání těch roztomilých věciček. Samozřejmě, že něco koupit si neodpustíme.

Zatím se mějte hezky, musím běžet, rodina řve hlady.

Pa Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
11.11.05 18:46

Omluva

Všem, kdo sem nakouknou, se moc omlouvám, ještě se tu moc nevyznám a tuto zprávu jsem chtěla samozřejmě odeslat někam jinam.
Na odstranění této složky se už pracuje.

Díky za pochopení.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
20.11.05 15:10

Ahoj Katko,

já jsem též z Kladna, je mi 27 let, bezdětná, TP 28.4., miminko se snad též má čile k světu, rodit bych chtěla také na Kladně.

V úterý se dozvím výsledky triplíků… tak snad bude vše OK.

Vlasta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky