Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, začala se mi asi před měsícem dělat strie na břichu. Ted už je z ní pořádná prasklina. Nejdříve začala svědit, ale už pár dní se zvětšuje a bolí. Dnes je to už k nevydržení. Nemůžu ji ani namazat. To mě pak strašně pálí. Nevím, jak to vydržím až si navléknu kalhoty do poradny. Nejhorší je, že dvojčátka pořád rostou a ta prasklina se víc prohlubuje. Nevíte o nějaké mastičce, která by mi toho utrpení zbavila? Martina+dvojčata ve 36 týdnu
ahoj Marti,
tak já jsem měla doma jen mast calcium pantothenicum a docela se to zmírnilo a tvářilo se to, že se mi praskliny hojí, já bohužel neměla jen jednu ale skoro celé břicho bylo to jako by mě někdo chtěl skalpovat ale spletl si místo
bylo to dost nepříjemné takže tuším jak je to hnusný… drž se a vydrž, jestli máš chuť zvu tě i k nám do deníčku Dvojčátka a spol. třeba holky poradí líp. a co to bude? smím-li se ptát..
Zdenik a Martinka a Janička
Hnedka zítra poběžím do lékárny pro tu mastičku
. Já jsem používala slunečnicový olej, ale už mi bohužel nepomáhá. Jinak pan primář mi při každým ultrazvuku tvrdil, že budu mít holčičku a chlapečka. Holčička je sice menší než chlapeček, ale váží o pár deka víc. Jinak se ráda podívám do vašeho deníčku a trošku se poučím
.
ahoj. A co takhle bepanthen. používám ho pro sebe (bradavky)i na opruzení mimiska a podle mého je daleko lepší než calcium p. je sice dražší, ale myslím, že se investice vyplatí. ![]()
petra
Petro, vidíš to mě nenapadlo to je dobrý nápad. kdykoliv se u nás něco objeví mažu holky tím a sebe vlastně taky…na rozpraskané rty nebo pod nos, při ukrutné rýmě..do rána mám ty odřeniny z kapesníku pryč..;-)
Zdenik
Ahoj Marti,
téééda 36tt a dvojčátka, to je nádhera
! Takže ještě týden a už je budeš mít u sebe? Tak ať vám to dobře dopadne a jste všichni vpořádku… ![]()
Taky se přikláním k tomu Bepantenu, kalciovka je taky dobrá, ale bepanten je jednoznačně nejlepší, navíc ho ještě využiješ, na prsa a na miminka…
Tak hodně štěstička! ![]()
Iriss + 2svišti