bolestivá prasklinka na břichu

267
9.11.05 15:28

bolestivá prasklinka na břichu

Ahoj, začala se mi asi před měsícem dělat strie na břichu. Ted už je z ní pořádná prasklina. Nejdříve začala svědit, ale už pár dní se zvětšuje a bolí. Dnes je to už k nevydržení. Nemůžu ji ani namazat. To mě pak strašně pálí. Nevím, jak to vydržím až si navléknu kalhoty do poradny. Nejhorší je, že dvojčátka pořád rostou a ta prasklina se víc prohlubuje. Nevíte o nějaké mastičce, která by mi toho utrpení zbavila? Martina+dvojčata ve 36 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1652
9.11.05 15:48

ahoj Marti,
tak já jsem měla doma jen mast calcium pantothenicum a docela se to zmírnilo a tvářilo se to, že se mi praskliny hojí, já bohužel neměla jen jednu ale skoro celé břicho bylo to jako by mě někdo chtěl skalpovat ale spletl si místo ;-) bylo to dost nepříjemné takže tuším jak je to hnusný… drž se a vydrž, jestli máš chuť zvu tě i k nám do deníčku Dvojčátka a spol. třeba holky poradí líp. a co to bude? smím-li se ptát..

Zdenik a Martinka a Janička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
9.11.05 16:04

Hnedka zítra poběžím do lékárny pro tu mastičku :) . Já jsem používala slunečnicový olej, ale už mi bohužel nepomáhá. Jinak pan primář mi při každým ultrazvuku tvrdil, že budu mít holčičku a chlapečka. Holčička je sice menší než chlapeček, ale váží o pár deka víc. Jinak se ráda podívám do vašeho deníčku a trošku se poučím :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.11.05 16:26

ahoj. A co takhle bepanthen. používám ho pro sebe (bradavky)i na opruzení mimiska a podle mého je daleko lepší než calcium p. je sice dražší, ale myslím, že se investice vyplatí. :lol:
 petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
9.11.05 17:26

Petro, vidíš to mě nenapadlo to je dobrý nápad. kdykoliv se u nás něco objeví mažu holky tím a sebe vlastně taky…na rozpraskané rty nebo pod nos, při ukrutné rýmě..do rána mám ty odřeniny z kapesníku pryč..;-)

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
9.11.05 17:46

Ahoj Marti,
téééda 36tt a dvojčátka, to je nádhera :D ! Takže ještě týden a už je budeš mít u sebe? Tak ať vám to dobře dopadne a jste všichni vpořádku… :D
Taky se přikláním k tomu Bepantenu, kalciovka je taky dobrá, ale bepanten je jednoznačně nejlepší, navíc ho ještě využiješ, na prsa a na miminka…
Tak hodně štěstička! :D
Iriss + 2svišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí