Ach to jídlo!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
17.9.10 14:55

já mu do mlíka přidávam ochucený kaše od Sunarky, Hami, takže to ochucený má a to je střídám,takže každou chvíli má jinou příchuť a pak to zase točim, moc mi toho mlíka nevypije ani ráno a nic nepije, čaj udělám ráno, ale večer ho všechen vylejvám, nebo ovocnou šťávu, to sem mu koupila a taky jsem to mohla večer bez tknutí vylít a už mě nebaví to kupovat a vylejvat i přes to, že tam toho moc nemá, ale vylejt to musim, protože se to rychle kazí a na druhý den to nevydrží. Jogurt mu dávám jeden denně a ten mu už taky moc nejede, tak nevim čim ho mam krmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
17.9.10 17:09

A jinak baští?
Já mám taky takovou frfňu, bojujem od narození.
A ze začátku taky nepil ani čaj, ani nějakou šťávu, pil obyčejnou vodu přímo z kohoutku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
17.9.10 18:34

dávám mu denně 1 jogurt, přesnídávku, kousek ovoce a k obědu má, brambory/rýži/těstoviny s masem a zeleninou, takže tímto jsem nahradila 2 jídla a ranní a večerní mlíko jsem zatim nechala, ale přemejšlim nad večerní kaší a když má chuť tak mu dám rohlík nebo dětskou sušenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radyna
18.9.10 20:56

ahoj,tam me tohle mala(taky 9mes.)dela kdyz ji to bud nechutna,nebo nema hlad,a ten hlad spis tipuju u vas.To ze breci, muze vecer byt spis unavou a ne hlady.Nepises celej jidelnicek za den,ale 3× mliko a 4× jidlo je podle me moc.Mliko je spis potravina nez piti,tak si to spocitej-snidane,svacina,obed,svacina,vecere.Myslim ze to mliko je zaplacne tolik,ze uz nemaj pocit hladu(ja ho obcas davam ke svacine a uplne to male na dve a pul hodiny staci).Taj jesli uz malej veceri(kasi nebo neco)tak mliko bych dala nejdriv za dalsi dve hodky,nebo vubec ne.At to jen zapije vodou nebo cajem a vic se tim netrap.
A cajiky bych taky nedelala kdyz je vylejvas,ono ditko si uplne stejne zvykne na obyc vodu,z toho nemusis mit spatny svedomi :-)

• Citovat
  • Upravit
20296
18.9.10 21:01

tohle mi Darek dělá poslední dobou furt…je to s ním boj, ale pokaždé to do něj posléze narvu…napadly mě ty zuby ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.9.10 21:49

radyna: nepíšu, že má 3× mlíko a 4× jídlo, ale denně buď 3× mlíko a jednou jídlo (maso, zeleninu a brambory/rýži/těstoviny) a nebo 2× mlíko a jednou jídlo, takže jsem to brala za celý den buď a nebo, ne dohromady. Z únavy to není, protože stále mi spí 2× denně a hlad má, protože něco jinýho by si dal, ale já pro něj nic jinýho nemam a sušenky mu dávat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.9.10 21:53

radyna: tys mě vůbec nepochopila, nechce vodu, nechce čaj, nechce ovocnou šťávu, tak já nevim co jinýho bych mu mohla dát k pití. Mlíko má ráno, teď už jsme zase na 150 ml to snídá v 8 hodin, pak jí normální jídlo v jednu, teď jsem mu ještě jedno mlíko nahradila jogurtem, přesnídávkou a ovocem, a večer má zase mlíko, dřív vypil 2 lahve, cca 300 ml, ale teď vypije jen polovinu a pak řve, že to nechce a to jí v 8 večer. Navíc mu do toho mlíka přidávám kaši, buď od Sunarky a nebo Hami, takže to má ochucený. Takže si myslím, že toho jídla má celkem málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.9.10 21:58

Rybano, to by mu musely už všechny vykouknout, jenže jemu vylezly v půl roce 2 a ostatní nikde, příznaky že by mu lezly má, ale zuby nikde nejsou vidět ani cítit pohmatem a to je protivnej pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
18.9.10 21:59

Tak mu zkus k večeři třeba polívku, když na mlíko prdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radyna
18.9.10 22:26

opravdu jsem to mnozstvi pochopila jinak,tak se omlouvam :roll:
a zkousela jsi dat kasi normalne hustou lzici a ne do mlika,treba mu fakt vadi ta flaska.A jestli nechce ani to tak zkus tu polivku jak radi Dana,nebo bramborovou kasi a pod.Treba mu vadi ta sladka chut.
Jeste k tomu mnozstvi,dcera me pres den ji uplne stejne,tak me to nepride malo,ale ta vecere by me asi delala starost.
Jinak teda pro srovnani,u nas rano mliko(kojeni)pak kolem 12obed(zenina,maso,brambor),ve tri jogurt,nekdy nechce tak si da dva piskoty a je plna.No a vecer ta kase.Kojim pak az kolem desaty v polospanku,jinak by si taky nevzala.A piti za celej den asi 100ml vody.Nekdy kojim i kolem ctvrty rano.
Jo a mala spi jeste 3× denne,tak proto jsem myslela ze by to mohla byt i ta unava.

• Citovat
  • Upravit
11502
18.9.10 22:31

tu kaši mi snědl v pohodě a teď se po flašce přímo sápe. mě spí celou noc, takže v mezi 8 a 9 večer jde spát a vstává za těch 12 hodin a odpoledne dohromady spí tak ty 4-5 hodin, takže celkem naspí těch 16-17 hodin, což si myslím že je hodně, tak nevim co si vymejšlí, je to těžky když ještě neumí mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radyna
18.9.10 22:43

nj,a za 14 dni zas bude vsechno jinak :twisted: ,drzim palce at basti,schovala bych mu kus od obeda..a dej vedet :-)

• Citovat
  • Upravit
11502
20.9.10 15:07

ahoj, tak už to máme opět obrácený, ach jo, teď mu mlíko opět jede, ale oběd nechce, protože mu to asi nechutná a tak raděj dělá že nemá hlad a chce spát, mě z něj trefí, už opravdu nevim co s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.9.10 15:08

já mu nemůžu schovat od oběda, protože mu vařim na víc dní a dávám to do skeniček a do mrazáku a tu skleničku sní vždy celou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
21.9.10 12:47

Hele mladsi mi na mliko taky uz pomalu prdi. Zkus mu daval kazdej den ty jidla tak nejak stejne. Muj dostane k ranu normalni UM, kdyz se vzbudi na jidlo. Pak k snidani dostane bananovej sunar, normalni UM uz mi probuzenej nevypije, kolem 11 hodiny kasi, kolem 13 obed, nejakou zeleninu nebo masovej prikrm, pak tak ve 4 odpol zase bananovy mliko a pred spanim (v 7 hodin) kasi. Ale davam mu jidlo kdyz ma hlad, mliko dostane az kdyz si zabreci, pac jinak se mi na nej vyflakne, kasi sezere kdykoli.
Jo a neboj, hlady neumre, pokud je zdravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí