Ach to jídlo!

11502
14.9.10 20:14

Ach to jídlo!

Já už vážně nevim, co je špatně? Má hlad a řve hlady, ale když mu dam do pusy flašku tak řve ještě víc, přitom slyšim jak mu v žaludku kručí, nebo vypije půlku flašky a začne z ničeho nic řvát, to trvá asi minutu (dudlík ucpaný neni, má tam díru jak vrata, jinak řval,že mu to málo teklo) pak začne znovu tahat a zachvíli spustí znovu. Nic ho nebolí, protože když mu flašku vezmu tak si jde hrát a je v klidu, tak já už opravdu nevim a mlíko abych zase vylejvala. Nepřišel jste někdo na nějaký způsob aby se mlíko vylejvat nemuselo a nekazilo se? Máme Bebu,takže se má vypít do 2h od přípravy, takže mlíko skončí ve dřezu a dítě zřejmě hladový v posteli, protože už chce spát. Máte taky někdo tak náročný dítě nebo jsem v tom sama a něco neni v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
14.9.10 20:17

A nemůžou ho bolet zuby při tom sání? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.9.10 20:18

nam tohle delal, kdyz mel koliku, jinak bych zkusila jine UM, treba mu moc nechutna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
14.9.10 20:20

Pettule.....nejdřív jsem myslela,že píšeš o miminku,ale ted čtu---jde si hrát…
tak co jí ještě jiného???večer kaši…třeba???když píšeš–jde hladovej spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.9.10 20:20

Co mu dát kaši na večeři?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.9.10 20:21

Petule, tohle mi malá dělala,když ji bolelo bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.9.10 20:50

Vyzkoušela jsem plno jinejch mlík. Právě že do toho mlíka mu přisypávám trochu kaše, protože to samotný mlíko mu nejelo už tuplem. Nejprve jsem začínala přesnídávkama v mlíku, ale to pro něj začalo být už slabý. Mlíko má 3× denně, jí 4×, takže oběd má „normální“. U toho dřív dělal ciráty, teď je to naopak. Prdí dost často, koupila jsem mu lahvičku s tou speciální savičkou,ale tu odmítá. Má jednu od CB, která mu vyhovuje, ostatní nechce. Zuby má zatim 2, ostatní nějak meškají, ale u oběda nebo když mu dám rohlík, nebo jabko, banán, tak kouše normálně a nekňourá u toho, myslíte, že by mu mlíko přestávalo chutnat a chtěl jíst už jen tuhou stravu? Neni to na něj moc brzo vynechávat mlíko? Co by pak pil? Vodu, čaj, ovocnou šťávu s tim všim mam problém do něj dostat, takže vodu má akorát z toho mlíka a nebo z polívky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.9.10 20:53

Jinak s tim hladověnim, někdy má období, že jí jen 3× denně a večerní mlíko nechce vůbec, takhle to měl za sebou 3 dny, pak vypil jen půlku lahve a pak zase celou a další den už jsem mu musela připravit 2. Potom mu ale zase nastane období, že mu připravim 2 lahve, ale nic nevypije a musim je vylít obě. Tak moc lituju toho, že nekojim, už jsem tímto způsobem vylila takovýho mlíka. Nikdy neodhadnu kolik toho chce sníst :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.9.10 21:02

Malá mi taky odmítala UM a tak jsem to doháněla jogurtama a ted dávám, 19 měsíců, převařený mlíko z mlékomatu s grankem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.9.10 21:13

nj, ale jemu je teprve 9 měsíců, to mu přeci nemůžu dát normální mlíko i když převařený s grankem, jogurt sní, ale taky o něj nemá moc valný zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
14.9.10 21:25

Mně malej taky přestal s mlíkem úplně kolem 9. měsíce. Zkoušela jsem všechno možný a následně to vzdala. Večer udělám z UM kaši na lžičku, jinak jí jen jogurty, sem tam nějakej ten tvaroháček, sýr, lučinu atd… Dá se to, ale je to trošku na palici. Zkouším mu čas od času mlíko i teď, už jsem několikrát zkusila i kravský nebo kefír atd… ale nevypije nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.9.10 21:38

KLuci jedi mliko porad, nevynechaji ani jednu davku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.9.10 06:28

ahoj malej mi delal uplne to same jak zde píšeš.odmítal nutrilon,hami prostě nechtěl tu flšku s mlékem a ejhle zkusila sme ochucený sunar a ten pije dodnes.sice jen rano ale aspon takhle pres den a vecer ho enchce pres den nahrazuju jogurtikama.tak zkus beba mu uz nemusi chutnat cim vetsi batole si čím dal tím víc řekne co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.9.10 06:29

petule zkus ochuceny sunar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.9.10 12:01

Když už malý přestával s kojením, tak jsme najížděli na UM a nechtěl taky žádné UM, vyzkoušeli jsme všechny druhy, láhve, nic. Doktorka mi poradila, ať mu ho trochu osladím a ejhle, začal pít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí