Achjo, váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4164
6.7.25 20:00
@Anonymní píše: Více

To bylo tvoje první seznamkové rande? Odmítnutí je normální, jde o to, aby proběhlo slušně.
Stokrát odmítneš, stokrát budeš odmítnuta, není důvod se kvůli tomu cítit poníženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.7.25 20:05

Jak radí ostatní, normálně mu napiš, že už ne. To se prostě stává. Když to nejde, tak to nejde. Kdejakou vadu na něm najdeš, na sobě nevidíš, jak nedospěle a povrchně se chováš?
Já mám auto malé a staré dvacet let a je mi to ukradené - potřebuju ho jako prostředek k přepravě, a dokud jezdí, budu ho mít, nemám ho na výstavu. Třeba také považuje za důležité něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3044
6.7.25 20:29

Nemusíš mu vypsat výčet co všechno je na něm špatně.
Obecné řeči že necítíš to co bys potřebovala a chceš k němu být fér uplně stačí a člověk na seznamce s tím prostě musí počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
6.7.25 20:32

Seznamka je prostě seznamka, každému je jasné, že to nemusí klapnout. Prostě mu napiš, že není tvůj typ, na tom není nic špatného ani ponižujícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36149
6.7.25 20:48

Proč by měl být poníženy? Prostě mu napiš sorry, nepřekročila jiskra přeji ti štěstí jinde. Žádný drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 20:52

Úplně me to pobavilo a připomnělo seznámení s manželem :) nebyla to seznamka, vidali jsme se pracovne, ja o sobě měla taky vysoký mínění a on mel nadváhu, bydlel u doručuje v pokojíčku zpatky po nakych stehovanich a auto na urovni vraku, taky mu bylo 30. Nejdřív jsem ho odmítla, ze jen přátele, uplnej utnout kontakt nešlo kvůli praci. Ale pořád me k nemu neco táhlo, sice mi přišel fyzicky totálně nepritazlivej, ale mel naky charisma. Nakonec jsem to zkusila a jsme spolu pres 10 let. Nadváhu dávno nema, trosku se mnou změnil život i styl a zhubnul, auto ma drahy na me až moc a bydlíme moc pěkně. U nas to sice nebylo úplně na fyzicky urovni ale prostě neco tam bylo proč jsem s ním chtěla být znovu a znovu. Jestli u tebe není nic a je ti jedno o když ho uz v zivote neuvidis, kašli na to.

• Citovat
  • Upravit
1972
6.7.25 21:06

Tvrdíš, že si nedovedeš představit dát mu pusu nebo s ním spát. To je fakt špatný základ a nechápu, proč vůbec uvažuješ o pokračování.

Buď fér, ukonči to a přestaň plýtvat jeho energií a časem.

A pokud chceš být ještě víc fér napiš mu reálné důvody: Váha, auto.
Ať ten chlap ví, proč ho ženská odmítla a nepřemýšlí o tom x dnů, co udělal blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
6.7.25 21:09

Hele, když te nepritahuje, tak to se asi nezmění. Podle me tahle stránka je na začátku vztahu důležitá. Taky jsem randila s typkem, co se mi moc nelíbilo, ale rekla jsem si, ze treba se to nejak zlomí. No a on mi jednoho dne dal pusu, pro me to bylo vyloženě nepříjemné a sex byl pro me uplne nepredstavitelny.

Být tebou narovinu mu řeknu, jak to je. Ty bys přece taky nechtela, aby te nekdo tahal za nos. Každému se libi něco jineho a ze ti druhy nesedne, na tom nic špatného podle me neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miuska1
6.7.25 21:38

Ja bych mu napsala, že je fajn, že můžeme být kámoši, ale vztah nebude. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1161
6.7.25 22:12

A ty si věděla už z fotek, že je oplácaný, nebo to bylo překvapení? Auto neřeš, jak už tu je řečeno, spousta chlapů tohle neřeší a vnímá auto jen jako nástroj jak se dostat z bodu a do bodu b. Problém je spíš to, že si to měla ukončit hned a ne si s ním dál psát. Teď už je to přesně takový trapný. Takže mu můžeš už zkusit neodepsat, nebo slušně napsat, že nemáš zájem být dál v kontaktu. Případně mu sem tam odepsat, a pokud zmíní další schůzku, odmítnout jí. Chápu, že to odmítnutí nemusí být úplně snadné, ono bohužel spousta pánů to umí obrátit proti tobě ve stylu já jsem tě stejně vůbec nechtěl, protože jsi hnusná a podobně, na to se možná radši připrav, protože nikdy nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37143
6.7.25 23:42
@deniiina píše: Více

Tak tohle jsem nikdy nechápal a přijde mi to strašně laciné, myslím shazování ženy, jenom abych si sám před sebou omluvil její odmítnutí. Opačně to ale u žen toleruji, přece jenom ženské sebevědomí je křehčí a lehce se naruší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
6.7.25 23:45

Jestli je ti sympatický, dobře a bez rozpaků se ti s ním mluvilo a bylo vám spolu prostě fajn, ještě bych tomu dala šanci. Pokud tam ale ani tohle nebylo, tak bych to ukončila.
Spíš mám ale pocit, že je to u tebe celkem jednoznačné… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
7.7.25 06:02
@jege píše: Více

Prostě jde o mužské ego, mám s tím dost zkušeností a to se nejednalo o jedno rande, nicméně i tak to není výjimkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34014
7.7.25 06:51

Že má staré auto a je oplácaný bys neřešila, kdyby přeskočila jiskra. To se nestalo, tak nemá smysl to řešit. Asi bys mu ale měla říct, že jako kamarád na pokec bude jistě fajn, ale vztah z toho nebude. I když kdo ví, když ho lépe poznáš, tak se to může změnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová