Achjo, váš názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40466
7.7.25 07:35
@Anonymní píše: Více

Víc než auto bych řešila, jestli plánuje bydlet u rodičů napořád nebo jak to vidí.
Protože bych se k žádným rodičům nikdy nestěhovala a je spousta chlapů, kterým by to vyhovovalo a když dojde na lámání chleba ve smyslu hledat si společně vlastní bydlení, nikam se nehnou.

Jestli se Ti nelíbí, no tak nelíbí, je jedno proč, prostě nepřeskočila jiskra a vidíš ho jako kamaráda, to se při seznamování ze seznamky stává hodně.
Osobně bych mu to napsala hned, pokud to tak cítíš a nevypisovala bych si dál.
Takových ještě bude.

Na Tobě by mi vadilo, že ve vedru nechceš na procházku a musí se jít do nákupního centra, jsem zvyklá výletovat i ve vedrech, takže to by pro mě nemělo smysl, se seznamovat.
Ale nic bych nevyčítala, neřešila, jen bych hledala jinde.
Na seznamce normální, vybíráš, s kým si sedneš.

Auto bych neřešila vůbec, zřejmě jiné nepotřebuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11787
7.7.25 16:58

V podstatě celý ten text mě uráží, ale to bude tím, že už taky začínám knedlíkovatět. Předřečnice mají pravdu, i fyzická přitažlivost je důležitá, nelámal bych to přes koleno. Ale důležitější je duševní chemie, protože se třeba může stát, že příště půjdeš na rande s chlapem, který tě bude brát fyzicky, ale něco ti bude vadit na jeho chování. Vůbec ti nechci napsat, abys týhle volby nelitovala, jen vidím ve svým okolí a vlastně i tady na Emiminu, že najít NORMÁLNÍHO partnera/ku bez vad na vzhledu i na duši je celkem kumšt.

A v kontextu tohohle mi 30 let starý auto a 15 kilo navíc nepřijde zásadní problém pro život. Já taky bydlím s rodičema. Snažím se jen říct, že najít partnera podle představ je v dnešní době čím dál těžší, myslím, že obecně vztahy už nejsou prioritou, a skoro u každýho budeš muset skousnout nějaký kompromisy.

Knedlík z Vysočiny se žahourem (59 kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5005
20.7.25 09:12

Klasický zlatokopka ;) v klidu..je váš 90%…jen se tomu říká aby byl zajištěny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
2.9.25 01:22

Buď ho chceš chudáka zneužít takže se se s ním zase setkas ale tentokrát už účelove nebo to tak nechas (to jak ses rozhodla a určitě by tato druhá varianta byla i za mě daleko lepší) a už se s ním prostě nescházej když tě nezaujal rba nevytvářej mu plané naděje ať se zbytečný kus života nezabývá zase nějakou znuzenou zlatokopeckou ženou. Nech ho žít v klidu a harmonii, bez falešných nadějí a slov. Budeš na sebe hrdá po takovem ne dnes úplně částem, lidsky míněnem neúčelovém rozhodnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová