Achjo, váš názor?

Anonymní
6.7.25 18:56

achjo, váš názor?

Ahojky všem, prosím zakládám tuto diskuzi, protože se sama ze sebe necítím uplně nejlíp a chtěla bych znát nezaujatý názor, prosím neodsuzujte mě, či nenapadejte.
Před pár dny jsem byla s mužem ze seznamky na schůzce, psali a posílali si hlasovky asi 14 dní, protože než někam vyrazím, chci trochu vyzvědět, připravit se a usoudit, zda má vůbec cenu plýtvat časem, no nic, šli jsme. Po psaní jsme si rozuměli, vše fajn. Naplánovala jsem, nebo navrhla jsem, že skrze vedro, bych šla né uplně na procházku, ale prostě do nákupního centra na limču do kavárny, s tím nebyl problém a šlo se. Co se týká hovoru, porozumění atd. rozumíme si, zasmáli jsme si, vše v pohodě, on mohl na mě oči nechat, nic nebyl problém, v pohodě. Co se týká mě, za poslední dobu jsem na sobě začala celkem dost dřít, abych nějak vypadala, cítila se dobře, jsem udržovaná, myslím si, že celkem dobře vypadající a sympatická žena ( což tvrdí okolí, to není uplně můj nazor) ale dejme tomu, chlap nebyl nějaký špatný extrém, normální chlap, pěkné oči, slušně oblečení, byla z něj cítit vůně, zuby jakž takž ( nechyběly), co se mi ale moc nezdálo, je trochu silnější, prostě takový knedlík, jak já říkám, kvůli práci prý zhubl 15kg, ale kdyby zhubl třeba ještě dalších 15 kg, byl by i super, bohužel dřív se mi to líbilo, líbí se mi mohutní chlapi, ale né zas baculatí, asi se mi změnil trochu i pohled na muže. Je prostě oplácaný, i v obličeji, když jsme vedle sebe šli necítila jsem se moc komfortně. Určitě mi rozumíte, prostě nedovedu si tak nějak představit mu dát třeba pusu, či s ním spát atd. Prostě přitažlivost z mé strany nebyla. Bohužel i z druhé stránky ( prosím nechci aby to znělo opravdu nějak povrchně nebo zlatokopecky), ale má strašně staré auto let 30+, takové malinké, v tom jsem se taky necítila moc dobře v tom provozu ve velkoměstě, prostě trošku jak asociál, chápu, že to neznamená vůbec nic, ale myslím, že 30 letý vydělávající, bezdětný muž, žijící v domě rodičů by se mohl zmoct na lepší. V kavárně jsem seděli asi 3 hodiny, jako pokec fajn, ale pro třeba následující sympatie, vztah atd z mé strany bohužel. V čem je problém, já kráva si ho přidala i na fb, píšeme si furt, ale když se ptal, zda ještě půjdeme atd, řekla jsem mu že to se uvidí, že at na mě nespěchá atd. Ale když tak nad tím přemýšlím, asi nechci. Zatím o další schůzce nic neříkal, já taky o ničem nemluvím, bavíme se tak neutrálně o práci, počasí atd. nechávám tomu volný průběh, ale cítím se strašně hloupě, že už nechci nikam jít, mrzí mě to vůči němu, jako chlap je fajn, asi by mi i snesl modrý z nebe, ale jaksi u mě to asi nepřeskočilo, já vím, že se nemá dát na první pohled atd. ale… víte jak.. Vaše názory, jak by jste do udělaly vy, popřípadě zkušenosti? Děkuji moc za přečtení.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9097
6.7.25 19:00

Tak třeba pro mého chlapa není auto důležité. A co znám jednoho fakt bohatého muže tak to má stejně, není zaměřený materiálně, radši si dopřeje několikrát do roka drahé dovolené. Ale pokud tam není jiskra, tak na to kašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
6.7.25 19:04

??? Co resis? Seznamka, par zprav, rande, dá sa, nedá sa.
Jiskra nepreskocila, proč ho dal udržujes v naději? Normálně mu napiš, ze se omlouvas, ale neni tvůj typ. Tečka.

• Citovat
  • Upravit
1026
6.7.25 19:06

Proste na rovinu mu rekni/ napis, ze sis to nakonec rozmyslela a uz se nechces videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ta_holka_co_pise
6.7.25 19:09

Řekni mu to narovinu a netahej ho za nos.

Příspěvek upraven 06.07.25 v 21:41

• Citovat
  • Upravit
Snopy123

Tak když jsi tak nad věcí, tak mi napiš, že nic nebude a ukončí to …. Zřejmě máte každý jiné hodnoty v životě.

• Citovat
  • Upravit
27740

Hmmm tak třeba šetří na budoucí bydlení až potká tu pravou a né na blbý auto, upřímně jsi povrchní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
6.7.25 19:11

Jinak 30 let staré auto přeci nevypovídá nic o druhém ….

• Citovat
  • Upravit
4164
6.7.25 19:12

Napiš mu to na rovinu, ať může hledat jinde. Z facebooku si ho asi odeber. Příště jeď tvým autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
6.7.25 19:38

30 let starý a auto to už bude pomalu veterán.
Pokud tě nepřitahuje tak s tím nic nenaděláš. Nevím jestli by -15kg (což byste společně klidně mohli dát dolů) změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 19:41

Pokud cítíš, že to není ono, prostě mu to napiš, že není tvůj typ a už se nechceš potkat. On to přežije, byla to jen jedna schůzka. Mně takhle jednou ze seznamky zazdil kluk. Do dneška nevím, co bylo spatně, představivost mi pak jela a byl to trochu zásah do sebevědomí. Napsat druhému a odmítnout ho je slušnost, udržování v naději, mlčet, dělat z něj bl.ce za mě fakt ne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.25 19:51
@Karamba2020 píše: Více

To jsem právě nechtěla, aby se necítil ponizeny.

• Citovat
  • Upravit
620
6.7.25 19:52

Já když jsem potkala mého manžela, tak to tedy jiskřilo až za roh :) auto měl snad starší než byl on sám a téměř jsem se styděla v něm sedět. Ale takhle … peníze se vydělají, auta se vymění ale jiskru, lásku… to si za peníze nekoupíš.
Teď manžel jezdí v autě za téměr 2 mega ;) taky už měl mezitím velikost od M po XL a pak zpátky M… ale přitahuje mě pořád.
Takže sprostě když to tam není, tak si nedělej výčitky, nepřemýšlej jestli jsi povrchní nebo ne a prostě se s ním po této stránce rozluč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.25 19:54
@ka2ka píše: Více

To si popravdě nemyslím, když jsem se na to ptala, u odpovědi se dost kroutil a nebyl si moc jistý. Popravdě, mamanky už jsem měla a ve 30 být u někoho v pokojíčku vedle rodičů… ( tím myslím i sebe, jsem stejně stará)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.25 19:56
@Veronika9870 píše: Více

Děkuji moc paní Veroniko, o to auto až tak nejde, jen je potřeba si i tyto drobnosti přiznat, více mě právě trápí ta pritazlivost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová